פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים זהירות, בסוף תישאר עם פיל לבן במטבח שלך... (כי בנינו כמה כבר אפשר לשתות אייס)
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים ואו 17 ש"ח לכוס אייסקפה?! באיזה עיר אתה גר עם המחירים המטורפים האלה?תל אביב - תחנת רכבת ארלוזורוב ..
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים חשבתם על להקפיא חלב במתקן של הקרח? :ylsuper: .הרעיון הכי טוב בדיון.קוביות קרחלב.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים 13 שח? 17 שח? אצלנו בקפנטו זה עולה 19 שח! פשוט גזל.. למרות שאנחנו עושים את זה מאספרסו אמיתי ולא אבקה אבל עדיין
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים האייס קפה יותר טעים בבתי הקפה כי הם שמים בו יותר סוכר ומגישים אותו מאוד קר על בסיס חלב.ככל שהמשקה יותר קר מרגישים פחות את הסוכר, לכן דוחפים בו יותר.בבית רוב הסיכויים שהיחס בין הסוכר לכמות הקפה, ובין המים לחלב, הם אלו ש"הורסים" לך את הטעם.עם קוביות קרחלב, תערובת קפה בהירה ומשובחת בכמות נדיבה, אקסטרה סוכר, קצת חלב ווניל וקמצוץ קינמון.לעצום עיניים לדמיין שאתה באירופה ולשתות כאילו זה היה משקה קל.טעים רצח וממכר.לא אני לא צוחק, קפאין בכמות גדולה על בסיס יומי יכול להיות ממכר עם תסמיני גמילה מורגשים מאוד.אל תתרגל לשתות הרבה מהזבל הזה.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר אני יותר טיפוס של תה צמחים. מקסימום נעבור לאייס-שוקו היום אני בכלאופן אנסה את הקרחלב... חבל שאין לי בלנדר כותש קרח. אחרת הקרח לא נכתש כמו שצריך.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אם מישהו יצליח לעשות את זה בבית ויצא טעים אני אשמח לשמוע פירוט שלבים והאם הטרחה שווה את המאמץ
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אתה צריך מכונת ברד ואת האבקה הזאתhttp://www.coffee-sommer.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=14278&G=16527&did=5433&PF=13&SM3=14278&SM=16527〈=HE
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר ניסיתי להכין ויצא על הפנים. הייתי חייב להוסיף מים שהרסו את המרקם אחרת הקרח היה מסרב להכתש.אין אפס בלי בלנדר ייעודי לכתישת קרח חבל על הזמן.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים קפה-נטו יקר בצורה מוגזמת ביחס למתחרים האחרים שלו.על איכות משלמים. מבחינתי לפחות קפה-נטו ניצב מעל כל בתי הקפה שבהם ביקרתי. בכל סניף היה שירות אדיב ויעיל ומנות מצוינות שעם הזמן כבר התחבבו עליו ונהיו המועדפות עליי בקטגוריה של מאכלי-בתי-קפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.