פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c.התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותרהלדים שלו לא נדלקים.הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס.התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזראיפסתי ביוס וזה לא עזרמה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים בכל מקרה אתה יכול לקנות כרטיס רשת בנפרד, לא יקר בכללhttp://www.com4all.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1233
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים זאת גם אפשרות אבל אף אחד לא מתחייב שהכרטיס יעבוד אם הבעיה בלוח יותר רצינית,עכשיו הלוח עובד? זאת אומרת המחשב עולה הבעיה היחידה זה הכרטיס רשת המובנה?
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר כן הבעיה היחידה זה הכרטיס רשת אין בעיות אחרות . מוזר אבל שהוא עבד בהתחלה
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים גש למנהל ההתקנים לכרטיס הרשת ובצע בלשונית "מנהלי התקנים" -> 'חזור למנהל התקן קודם'
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר לא מופיע לי כרטיס רשת במנהל ההתקנים כאילו הכרטיס מת והינדוס לא רואה אותו בכלל
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים האם יש התקן לא מוכר במנהל ההתקנים ?תעלה צילום של מנהל ההתקן.בדוק בביוס שכרטיס הרשת מאופשר.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר אין התקן לא מוכר גם כשאני מנסה להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ASUS ידנית הוא טוען שלא קיים כרטיס רשת במחשב זה.כאילו הכרטיס רשת מת גם כשאני מחבר אליו כבל רשת CAT 5 הנוריות שלו לא נדלקות.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אין התקן לא מוכר גם כשאני מנסה להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ASUS ידנית הוא טוען שלא קיים כרטיס רשת במחשב זה.כאילו הכרטיס רשת מת גם כשאני מחבר אליו כבל רשת CAT 5 הנוריות שלו לא נדלקות.רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה תקול,תנסה לעבוד עם כרטיס אלחוטי\חוטי דרך USB או ממשק PCI.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר מאופשר לשם הבדיקה כיבתי הפעלתי וינדוס הדלקתי בביוס מחדש ועדיין זה לא עזר.בינתיים אני עובד עם כרטיס רשת יד שניה שחבר נתן לי דרך חריץ PCI. המחשב רץ מצויין במשחקים ולא שמתי לב לתקלה אחרתחוץ מהכרטיס רשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.