פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן .אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים .מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר מזה SSD2 ו-SSD4? (אתה מדבר על דור...?)מה מעל 2MS?מן הסתם התשובה היא כן.RAID 0 2 או 4 דיסקים 2MS+ זה זמן גישה לכונן שיש לי היוםואני רוצה פחות מ- 1 MS
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר לא מבין מה אתה לא מבין שאלתי שאלה פשוטה לאנשים שמבינים האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC דרך הגב האם WIN 8 נותן תמיכה טובה יותר ב- SSD ???
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים לא, כי זה זמן גישה. אין סיבה להשתמש ביותר מ-SSD אחד אלא אם יש לך הרבה כסף פנוי או שסתם משעמם לך. (איזה כונן יש לך?)יותר טובה ממה? לפי מה שאני יודע התמיכה זהה ל-WIN7.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר אין סיבה להשתמש ביותר מ-SSD אחד אלא אם יש לך הרבה כסף פנוי או שסתם משעמם לך. אני לא מבין את התשובה המטומטמת הזאת ??? זה שלא הבנת את השאלה הבנו זה שבסוף אתה עונה לא לעניין וכותב שטויות כי טכנית אין לך מושג מכלום גם הבנו מה הקשר אם יש לי כסף פנוי מה זה או שסתם משעמם לך 2 SSD מביאים אותי ל- 0.5 MS במקום 2 MS ,לא נראה לך משמעותי ???
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אני מנסה לעזור לך, זה שאתה כותב בצורה לא מובנת, מכיוון שאין דבר כזה SSD2 או SSD4... גם MC?... הייתי צריך לנסות לפענח שהתכוונת ל-MS. ואז אתה אומר RAID 0..., אז זה מבהר את הדברים ומזה ניתן להסיק שאתה בונה על מספר כוננים בתצורה הזאת...אם לא שמת לב, אז אני כתבתי:לא, כי זה זמן גישה.אבל אתה התייחסת לדבר הכי פחות חשוב.אני סיימתי לעזור לך, אם אתה רוצה עזרה, תבקש יפה. אני את זה יודע, אתה רוצה לדעת? תבקש יפה.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים gg00gg34 !!!אני נעלב בשמו של OR2OOO.מה נסגר איתך?תשאל שאלות ברורות, בעברית תקנית, ויהיה יותר קל להבין מה אתה רוצה בכלל.מה אתה מתנפל? (יש FXP בשביל זה)כל הכבוד לו שהוא הגיב לך בגלל.הבן אדם עם קצת יותר וותק ממך.תן קצת, אבל קצת כבוד.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר OR2OOOאתה מספר סיפורים ונעלב כרוני ומשטויות נטו שאתה כותב אתה משקר נטו , לא קורא בכלל כלום עדיף שלא תעזור לי ,כי באמת אין לך מושג בכלום .roeesnir אני נעלב בשמו של OR2OOO מי אתה בכלל :s05: ,אני שאלתי שאלות ברורות שחוסר הידע שלך ושמך השני לא תבינו כי יכולת הבנה פגומה אצלך כמה מטומטם זה לכתוב בשני שמות ( אתה כותב כאילו אתה במחזור או ילדה בלי מושג ) תשקיע בידע בסיסי והבנה ב-SSD ,במקום לכתוב בשני שמות עלק , אני נפגע בשמו ,אפשר לחשוב מה קרה כאן ,בסה"כ התגלה שהעונה בשני שמותיו שרלטן זה עברית תקינה מספיק עבורך :s05: הבן אדם עם קצת יותר וותק ממך. אם היה לך שכל ,היית מבין שהוותק שלו זה נזק בפורום ,אפס ידע ,נזק לקוראים . OR2OOOעם חוסר היידע שלך והשרלטנות עדיף שתחפש עבודה אחרת . אני לא צריך לומר תודה על אפס ידע ,כלום ידע ונזק
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים הדיון הזה הגיע זמנו להינעל.gg00gg34 גם זוכה לאזהרה, אולי הוא יטרח לקרוא את החוקים ולהתנהג בהתאם ועם תרבות דיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.