פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אפעם לא עבדתי עם מחיצות ולא ראיתי את היתרונות בכך.כרגע אני חושב שזה יהיה חכם להקצות כ-80-120GB עבור מחיצה להגדרות ומערכת הפעלה.האם יש חסרונות בדרך? או שאפשר בשקט לפצל ולהנות מהיתרון היחסי הזה?תודה רבה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר שיהיה כונן אחד לSYSTEM ואז כל תקלה שיש לא צריך לגבות הכל - אפשר לפרמט רק את הכונן הזה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אין סיבה לא לפצלאצלי תמיד מערכת ההפעלה על מחיצה אחת וכל השאר על מחיצה אחרת.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים בדיקס מכני לא קריטי אם זה עוד עשרה ג'יגה או פחותהעלות לג'יגה היא גם ככה נמוכה
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים שיהיה כונן אחד לSYSTEM ואז כל תקלה שיש לא צריך לגבות הכל - אפשר לפרמט רק את הכונן הזה. אם זאת הגישה אז אין מה להוסיף פה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אני יודע שזה נשמע עקום אך לפעמים זו השיטה המהירה ביותר לאבחון ופתרון בעיות - במיוחד למי שעושה הרבה שטויות.פעם זו הייתה הגישה שלי אבל מאז windows 7 מעולם לא יצא לי לפרמט, נקודה למחשבה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים לאו דווקא בשביל פתרון בעיותעניין של נוחותאצלי יש מחיצה windows 7, אחת ל8 ואחת mountain lion
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.