עבור לתוכן

בקשה למפרט ב4K כולל מסך למשחקים

Featured Replies

פורסם

130 שקל לקירור I5 זה ממש לא הגזמה.

אם TMS היו מוכרים את KATANA 3 , אז הייתי ממליץ לו עליו ב110, אבל זה מה יש...

פורסם
  • מחבר

טוב אז מפרט ממש כמעט סופי:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪49[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75-D3V

מחיר: ₪418[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 3

מחיר: ₪22[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

מחיר: ₪388[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2

מחיר: ₪116[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪453[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL

מחיר: ₪1199[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪4651

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/4cdaejmu

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4558 ₪

הבעיה שאני חורג ממש מהתקציב שלי... אבל אני אנסה לשכנע את אבא שלי חחח...

שידרגתי ספק ל 520 בגלל הכ"מ שנראלי צורך יותר בהרבה גם כי זאת גירסת OC... רציתי לדעת על כ"מ עם הוא ממש חם?

לגבי הלוח אם... ההבדל הוא רק חיבורים בין הגדול לקטן? זה קריטי?

הזיכרונות עכשיו תואמים?

וספק 430W יספיק או לא?

ובכללי מה אתם חושבים על המפרט? (יחד עם צורב של Lite-on שכבר יש לי ומארז Aurora 3D של גיגהבייט...

חברה באמת תודה על העזרה אתם באמת עוזרים לי מאוד...[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

חברה עזרה אחרונה בהחלט. בבקשה נסו לעזור חברים אני רוצה להזמין את המחשב השבוע. תודה רבה

פורסם

- תבדוק שהזכרונות 1.5V

- ספק תחזיר את ה 430W

- שקט ברמה 8 עם הקירור של זלמן לא יהיה לך

חוץ מזה תתחדש

פורסם
  • מחבר

- תבדוק שהזכרונות 1.5V

- ספק תחזיר את ה 430W

- שקט ברמה 8 עם הקירור של זלמן לא יהיה לך

חוץ מזה תתחדש

תודה רבה אחי...

לגבי השקט פחות אכפת לי אבל אני יודע שעל זלמן בקירור אני יכול לסמוך.

אני עדיין לא שלם עם העיניין של הספק... מאוד קשה לי להאמין ש430W יחזיקו מערכת כזאת...

פורסם

GTX 660 צורך רק 140W , פחות מ HD 6870 ,המעבד 77W , תוסיף עוד קצת לשאר הרכיבים ותראה שזה מספיק.

גם עם אוברקלוק לכרטיס , עדיין ספק של 430W מספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני כנראה אלך עליו... אעדכן בימים הקרובים!

תודה רבה לכולם על העזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים