עבור לתוכן

בקשה למפרט ב4K כולל מסך למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן.

מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס.

צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש.

מה אתם חושבים על המפרט הזה?

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K אפשר חריגה של 200 ש"ח. ואם יהיה מוצדק אז קצת יותר.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מוזיקה, אינטרנט.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, TF2, L4D2, GTA4\5, CS:GO ועוד משחקים כבדים אחרים שיצאו.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לעדתי המסך יאפשר 1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, רק מסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן ומארז.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, חנות טובה ואמינה באיזור חיפה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ידוע.

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪49[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H

מחיר: ₪392[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 3

מחיר: ₪22[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail

מחיר: ₪388[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2

מחיר: ₪116[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache

מחיר: ₪452[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪999[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪4424

http://www.tms.co.il/preview/spec/xtk682fb

לדעתי הוא די טוב... אני לא מכיר כל כך את הכ"מ... הבנתי שהוא חדש וראיתי בבנצמארק שהוא פועל ממש טוב ביחס לכ"מ האחרים בתקציב דומה אך צריכת החשמל שלו גבוהה בהרבה מהאחרים...

לגבי מארז, אני נשאר עם שלי כי הוא ממש טוב לפי מה שהבנתי אך החלפתי לו את 3 המאוורים מכיוון שהם כבר בני 7 שנים ונראה לי די עייפים.

כונן, אני קונה משהו מיוחד שיצרוב משחקי אקסבוקס חדשים אז אין לי מה לשים כרגע.

אפשר לחרוג ממש מעט.

לגבי הדיסק קשיח, ראיתי שיש דגם דומה של 1TB בשקל יותר, רציתי לדעת למה? מה ההבדל ביניהם?

תודה רבה לעוזרים מראש.[table][tr][td][/t][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

נראה לא רע בכלל... כ"מ לא מוכר גם לי.. מוזר =\

חכה לעוד תגובות... בהצלחה בקנייה! :o

פורסם
  • מחבר

חברה אני חייב עזרה בבקשה... אני רוצה להזמין את המחשב השבוע...

פורסם

נראה לא רע בכלל... כ"מ לא מוכר גם לי.. מוזר =\

חכה לעוד תגובות... בהצלחה בקנייה! :o

תחליף כרטיס מסך. קח את זה

http://www.tms.co.il/product/11435

פורסם
  • מחבר

תחליף כרטיס מסך. קח את זה

http://www.tms.co.il/product/11435

זה יותר יקר וראיתי בבנצמאק שמה שאני שמתי יותר טוב... מה לגבי ה 7850 עם ה 1GB שהוא זול יותר בטיפה ממש שאני שמתי?

פורסם

לפי הביצועים שלהם הם מקבילים, אבל ב 150 ש"ח יותר אתה תקבל כרטיס מדור אחרון, קריר יותר, חסכוני יותר, ואוברקלוקר מטורף.

אם אתה מוגבל בתקציב, אז תחסוך על חלקים אחרים. למשל ספק כוח שלך זה.

אתה יכול בשקט להסתפק ב 430W Seasonic כזה

http://www.tms.co.il/product/5117

פורסם
  • מחבר

לפי הביצועים שלהם הם מקבילים, אבל ב 150 ש"ח יותר אתה תקבל כרטיס מדור אחרון, קריר יותר, חסכוני יותר, ואוברקלוקר מטורף.

אם אתה מוגבל בתקציב, אז תחסוך על חלקים אחרים. למשל ספק כוח שלך זה.

אתה יכול בשקט להסתפק ב 430W Seasonic כזה

http://www.tms.co.il/product/5117

קשה לי מאוד להאמין שהוא יחזיק יחד עם ה 7850..

מה עם ה7850 1 GB?

פורסם

הוא יכול להחזיק הרבה יותר.

לגבי ה1GB, זה משפיע ברזולוציות גבוהות ובחלק מהמשחקים, תציץ פה

פורסם
  • מחבר

בולשיט רציני לדעתי... רזולוציות גבוהות נגיד בקרייסיס ובאטלפילד 3 (רזולוציות ממש גבוהות כמו 5760*1080 שאני חושב שאני לא אגיע אליהם). ההבדל הוא 3-5 FPS. לא חושב שמצדיק 200 שקל.

מה אתם חושבים? לדעתי עדיף ה 1GB

פורסם

1GB עדיף, ואם לקחת משהו יותר חזק אז רק GTX660

פורסם

את ה 7850 אני דווקא מכיר... כ"מ טוב! ללא ספק!

הייתי מצפה לעוד תגובות מעוד אנשים שיעזרו לך להחליט לגבי המפרט עצמו ופחות בהתמקדות רק על הכ"מ. מה לגבי הדיסק קשיח?

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪966

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪418

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪284

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪118

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪985

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪880

סה"כ: ₪4373

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4286 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vxrqk58m

לוח בתצורה מלאה , קירור למעבד עדיף , כונן קשיח טוב יותר (מה ששמת עובד במהירות של 5900 ויש לו בעיות אמינות) , ספק כוח שמספיק חזק וכרטיס מסך עדיף.

זיכרונות של קינגסטון , אבל אתה יכול לקחת גם את מה ששמת , זה לא ממש משנה.

פורסם
  • מחבר

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪966

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪418

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪284

זיכרון:

Kingston 4GB 1600

כמות: 2 - מחיר: ₪118

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪985

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪880

סה"כ: ₪4373

.

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4286 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vxrqk58m

לוח בתצורה מלאה , קירור למעבד עדיף , כונן קשיח טוב יותר (מה ששמת עובד במהירות של 5900 ויש לו בעיות אמינות) , ספק כוח שמספיק חזק וכרטיס מסך עדיף.

זיכרונות של קינגסטון , אבל אתה יכול לקחת גם את מה ששמת , זה לא ממש משנה.

שמת לי מאורר אחד...

למה קירור כזה יקר למעבד... הוא נוטה להתחמם?

ולמה עדיף לוח אם גדול יותר? הספק יחזיק?

מה לדעתכם על המפרט הזה?

[table][tr][td]מעבד:[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

מחיר: ₪966[table][tr][td]קירור למעבד:[/t]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪49[table][tr][td]לוח אם:[/t]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

מחיר: ₪320[table][tr][td]קירור למארז:[/t]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

מחיר: ₪22[table][tr][td]ספק כוח:[/t]SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only

מחיר: ₪297[table][tr][td]זיכרון:[/t]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

מחיר: ₪266[table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/t]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

מחיר: ₪453[table][tr][td]כרטיס מסך:[/t]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL

מחיר: ₪1199[table][tr][td]מסך:[/t]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪880[table][tr][td]סה"כ: ₪4452[/t][table][tr][td][/t][table][tr][td]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/j9fuzkas

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4363 ₪[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

GTX 660 עדיף , מאווררים תיקח כמה שאתה רוצה , IB נוטים להתחמם בהחלט ואני לא אוהב להשים קירור חלש על מעבדים כאלה , הספק בהחלט יחזיק , הזיכרונות ששמת לא מתאימים , והשאלה היותר טובה היא - למה לבחור בלוח מיקרו במארז רגיל כשהמחיר לא מצדיק את זה?!

עריכה:

תבדוק את החיבורים בשתי הלוחות ותחליט מה אתה מעדיף.

אני יעזור לך קצת - 2 סלוטים של זיכרון לעומת 4 , 4 חיבורי סאטה לעומת 5 +MSATA

ויש עוד מלא יתרונות , אבל זאת הבחירה שלך.

פורסם

ל IB יש נטייה להתחמם אם עושים לו המהרה שלא אקטואלי בכלל עם דגם הזה ולוח אם הזה. בלי המהרה הוא יחסית קריר ואפשר לא להגזים עם קירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים