עבור לתוכן

דיסק קשיח חיצוני Seagate Portable - כדאי? לא כדאי? זו השאלה!

Featured Replies

פורסם

היי,

מה דעתכם על הדגם הבא (ועל המחיר)? יתרונות / חסרונות? מומלץ / לא מומלץ? ???

מתאים לשימוש שוטף (יום יומי) עבור מחשב נייד (ישן) בעל חיבור USB 2.0 בלבד?

תודה לעונים! ;)

1329654036v36Tl.jpg

פורסם
  • מחבר

46 צפיות ואף לא תגובה אחת... :-[

שאלה נוספת:

יצא לי לקרוא על לא מעט מקרים שבהם דיסקים חיצוניים כך לפתע שבקו חיים.

האם זה קורה רק לדיסקים שמניידים אותם ממקום למקום? ואם מישהו כמעט ולא מזיז את הדיסק שלו, האם יש סיכוי שהדיסק יאריך חיים מעבר לממוצע הידוע לשמצה? ???

פורסם

לא חסר אנשים שכותבים באינטרנט שהם החליפו דיסקים קשיחים כמו גרביים בגלל תקלות.

קח הכל בעירבון מוגבל.

אם זה עוזר לך, אני אישית לא חוויתי את כל סיפורי האימה האלה עם דיסקים קשיחים (חיצוניים ופנימיים)...

אתה קונה את הכונן עבור גיבוי?

פורסם

אין לי הרבה מה לומר על כוננים חיצוניים.

כל עוד שיש להם אפשרות חיבור מהיר כמו USB3 וESATA(גם אם השימוש העיקרי הוא עם מחשב נייד עם USB2) הם סבירים מבחינתי.

אם היו מפרסמים איזה כונן פנימי יש בתוך הקופסאות, הייתי גם מוסיף שיקול של ביצועים.

אבל ללא מידע זמין לא תמצא הרבה אנשים שיכולים לעשות השוואות מבוססות לביצועי כוננים חיצוניים.

מבחינת אמינות אותו סיפור.

פורסם
  • מחבר

אתה קונה את הכונן עבור גיבוי?

לא ממש. אני צריך אותו בעיקר בגלל שכמעט כל שטח הדיסק במחשב שלי תפוס, (באמת) אין לי מה למחוק ואני זקוק למקום נוסף.

אגב, DOK נחשב אמין יותר? כי נראה לי שבתיאוריה כמה DOKs יכולים לעשות את אותה עבודה כמו דיסק חיצוני אחד...

פורסם

DOK לא מתקרבים לגדלים ולמחירים פר ג'יגה של הרדיסקים.

מה תקנה 2 של 64GB?

אם כבר אתה חושב בכיוון ומספיק לך 128GB, אולי כדאי לך לקנות SSD.

בחלק מהניידים יש אפשרות לחבר כונן פנימי נוסף במקום הDVD.

אם יש לך אצלך את האפשרות תוכל להוסיף SSD או HDD פנימי(בהנחה שאתה לא ממש צריך את הDVD), ולחסוך גם את האיטיות של הUSB2, וגם את חוסר הנוחות של התעסקות וניוד חפץ נוסף עם המחשב.

פורסם

קראתי את כל הפוסט עד עכשיו ועדיין לא הבנתי מה הבעיה לקנות כונן חיצוני כזה או אחר, וגם לא רשמתה מה הצרכים שלך מכונן ( מקום נוסף זה תמציתי ביותר, ספר מה אתה עושה בדיוק, משחקים, תמונות הסבר בדיוק) .

פורסם
  • מחבר

אם יש לך אצלך את האפשרות תוכל להוסיף SSD או HDD פנימי(בהנחה שאתה לא ממש צריך את הDVD), ולחסוך גם את האיטיות של הUSB2, וגם את חוסר הנוחות של התעסקות וניוד חפץ נוסף עם המחשב.

אני מבין ש-SSD או HDD פנימי הרבה יותר מהירים (ונוחים), אבל מהירות לא ממש חשובה לי. הרבה יותר חשוב לי האמינות של מקום האחסון, הגמישות (ניוד) ובעיקר המחיר, מן הסתם.

לא רשמתה מה הצרכים שלך מכונן ( מקום נוסף זה תמציתי ביותר, ספר מה אתה עושה בדיוק, משחקים, תמונות הסבר בדיוק) .

בגדול הצורך שלי מהכונן יהיה לכתוב לתוכו ולקרוא ממנו קבצי מולטימדיה (בעיקר סרטים ושירים, אני מניח).

פורסם

תמצא לפי מחיר, ואז תבדוק ביקורות על כל כונן בנפרד או השוואות בין שניים או שלושה.

אבל בגדול יש בעיה עם כוננים פיזיים ותנועה, הם מעדיפים לעמוד במקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים