עבור לתוכן

ironpython וSilverlight מה עושים

Featured Replies

פורסם

אני עובד אל פרויקט פרטי שבוא אני צריך לבנות אתר דינאמי ואני מתכנת פייטון

לאחר חיפןש רב של כלים חשבתי ללכת על iron-python כדי ליצור אתר וSilverlight אבל אני לא מוצא מידע בנושא

אין לי הרבה ניסיון בבנית אתרים מהסוג הזה (אני בכוונה מנסה להיתחמק מ c# ) ואני לא יודע איך לקטוב את הקוד שמקשר את ה input ב html לחלק מהקוד שלי בpython אני צריך להישתמש בעיקר ב file, button וtext

אם אפשר לפרט כמה שותר אני אשמח כי אני עובד אל זה כול השבוע ולא היתקדמתי הרבה

בנוסף אם למיהוא יש גם מידע אל איך להעלות את הפרויקט לserver

תודה מראש :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

פורסם

אם כבר פייתון, למה לא django?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה משנה הבעיה היא לא נירא לי הframework אני פשןת לא יודע איך להשתמש בframework אז אולי את יכול לעזרו לי

נגיד וכתבתי (בעמוד הhtml )

<input id="Button1" type="button" value="upload" onclick="return Button1_onclick()" /></p>

<script type="text/python" src="SilverlightPage6.py"></script>

אז איך אני כותב את הפונקציה שמיתכשרת לכפתור איך זה עובד מבחינת התחביר

אני יודע שזה בתח משהוא פשות וקל אבל אין ניסיון אם כתיבה שכזו

אז אני לא חושב שסוג הframework משנה

נ.ב בחרתי בironpython בישביל היתרונות של .net

פורסם

כי זה פשוט לא עובד ככה, אי אפשר פשוט לדחוף תגים של סקריפט והפייתון שלך ירוץ, זה פריימורק צד שרת, לא צד לקוח, אני לא בטוח שמישהו אי פעם ניסה לעשות silverlight עם ironpython, ואם כן אז זה בטוח מלא בעיות.

במקום זה אפשר לעבור לפריימורק שהוא פייתוני לחלוטין בשביל ווב, תסתכל על django, זה באמת מאוד פשוט ביחס לצרות שתכנס אליהם כשתנסה להשתמש בsilverlight. (שבכ"מ נחשבת לטכנולוגיה מתה ויחסית לא שימושית)

פורסם
  • מחבר

זה כן עובד אני מעוד רוצה לעבוד כך כי ראיתי את צורת העבודה של frameworks אחרים וזה לא נירא לי נוח אני יכול לתת לך דוגמה שיש לי אבל לי זה לא כול כך עזר

ויש יתרונות רבים ל Silverlight (כמו שימוש בנגן מוכן לאתר, 3D וכול מינה דברים כאלה)(אצל Silverlight 5 )

ואני חושב שזה ממש נוח השימוש ב html input והוספת קוד פייטון ניפרד אבל אין אל זה ושום מידע מועיל ברשת ואני באמת חושב שם אני אשלות בזה השמים הם הגבול (זה צד שרת דרך אגב)

ואיזה בעיות אתה חושב שיהיו לי (אני לא חושב שיהיו לי {חוץ ממה שכבר יש לי} אם אתה חושב שיהיו לי אתה מוזמן )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים