פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר אני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו...ושאלה:למה לא כדאי לעשות Overclock למחשב גיימינג?
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר אתה אמרת שלא כדאי לעשות OC או שלא צריך לעשות למחשב שמיעוד למחשב גיימינג...למה?
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים אני דיברתי על המעבד ואמרתי שכשקונים מחשב חדש, לא משתלם להוסיף כסף בשביל רכיבים ל-OC (מעבד+לוח+קירור)
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר כונן SSD משפיע משמעותית על משחקים?וגיל מה אתה חושב על זה:http://www.tms.co.il/preview/spec/mvpn6x85
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים SSD משפיע על זמני טעינה (שלבים, מפות) ולא על FPS.המפרט טוב אם אתה מתכנן OC למעבד.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר על מערכת ההפעלה הוא ישפיע?וראיתי שהכונן הוא אם 2TB אני לא חושב שאני צריך כל כך הרבה נפח, 1 יספיק, בהנחה שאני מחליף יהיה שווה להוסיף את הSSD?וגיל למה אתה נגד OC למעבד? (הבנתי שזה רק יכול לשפר ביצועים)
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים OC בהחלט משפר ביצועים אבל של המעבד (אתה צריך בכלל עוד ביצועים?) וגם כשתצטרך בעתיד, זה הרי בא על חשבון מעבד יקר יותר, קירוריקר יותר ולוח תומך שגם הוא יקר יותר. האם משתלם? כבר לא כ"כ...SSD בהחלט יאיץ את פעולת מערכת ההפעלה ואת הזרימה של המערכת.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר איזה בדיוק ביצועים משתפרים?אז כבר לא עדיף OC, עדיף לקחת מעבד קירור ולוח חזקים יותר באותו מחיר?והאם SSD משתלם בכלל לקניה, לגיימינג?
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים OC למעבד מעלה את מהירות השעון מה שמתבטא ישירות בהעלאת כח העיבוד. מאחר ומעבד כמו ה-I5 3470 חזק מספיק, הוא לא יהווה צווארבקבוק למשחקים ב-3 שנים הקרובות (כנראה). גם מעבדים חלשים בהרבה מספיקים בהחלט. עדיף לחסוך את הכסף ולשדרג כרטיס מסך בעתיד.SSD עדיין בגדר של מותרות אבל במחירים של היום ובתקציב שלך אין מניעה לקחת אחד. כמו שאמרתי, הוא ישפר זמני טעינה ולא יציג ביצועים גבוהיםיותר, מה שמתבטא ב-FPS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.