עבור לתוכן

אילו הגדרות לקבוע באי-מיול ?

Featured Replies

פורסם

netghost יש הבדל בין 29C ל 30E ? כי אני התחלתי להשתמש באימיול לפני חודשיים. עד אז נסיתי להבין מה קורה

עם אידונקי כי כל קובץ שהגיע לסוף הורדה אף פעם לא הושלם. כל פעם בחלקים האחרונים אמר לי יש טעות בחלק כזה וכזה

ואף פעם לא הושלמה הורדה. וכל קובץ ככה. הכי גדול שהורדתי היה 95 מג' סרטון קידום של שר הטבעות. והטעויות חזרו

על עצמן באותם קבצים. אחרי 5 פעמים בערך של טעויות בכל קובץ נמעס לי ונסיתי את אימיול. והוא מתקן הרבה יותר טוב

שגיאות ומאתר אותם באמצע ההורדה ומודיע.

אבל אני חייב להתחבר דרך נתב אחרת אני ישר חוטף תוירוס

W32/Dupator

W32/FunLove.gen

W32/Opaserv.worm.g

תמיד את שלושתם. וירוס בראזילאי מעצבן !

אבל כשאני דרך נתב אני מקבל LOWID ושינוי פורטים לי ממש לא עוזר. בדונקי בלי נתב ועם נתב יש הבדל עצום בהורדות

ואני משאר שגם באמיול. בדונקי שינוי פורטים גם לא עזר משום בחינה. NETGHOST יש לך חיבור 1.5 מב' ?

אז לכל מי שיש העלאה 16 יכול לחלוק חופשי 10 ואז לא להיות מוגבל במהירות ההורדות. וכדי להוריד עד 5 דברים

בוות 1, יותר מזה חונק. מי שיושב על 750 מציעה לחלוק עד 8 ולא להוריד יותר מ 4 דברים בו זמנית. אפשר לנסות לחלוק

9 אבל להוריד 1 בתקווה שיגיע ל 36 אם ימצא מספיק אנשים חופשיים. אבל זה נדיר. אני כל הזמן משנה תהגדרות בהתאם.

פורסם

העוודלים קטובים בעטר בית של אי מיול, למא עתא לו בודק שם?

עם נכנסו לח בירוסים אז למא לא התכנתא אנתי בירוס לפני שהיתכברתא לאינתרנת? הטוכנה לו טכניס לח בירוס אלה עם כן הכוווץ התכנה שלה פגום או שהורדטא כווץ אם בירוס.

או בקיצור,

תלמד עברית, אי אפשר להבין שום דבר ממה שאתה כותב.

פורסם

איך משנים פורטים? ואיזה פורטים בדיוק צריך לשנות?

בבקשה תעזרו. ;)

אפשר לקבל תשובה ?

פורסם

preferences ===>connection

ושם UDP ו TCP

פורסם

שיתוף של הרבה קבצים , קרדיט גבוה , זה מגיע למהירות כזאתי עם הזמן

כן אבל אם איזה גירסא אתה מישתמש נראה לי שניסיתי כבר כל כך הרבה גירסאות ושיחקתי עם ההגדרות

(לכולם נתתי זמן) אבל אף גירסא לא הצליחה לנצל שליש מהרוחב שלי (1.5MB) .

מה אני עושה לא נכון לעזאזל?

פורסם

גמד בביקיני אם לא היה מותקן אצלי אנטי וירוס לא היתי יודע אפילו מה הכה אותי, ורושם לך תשמות של הוירוס. כי הוא

אחרי 3 ריסטארטים הורס את כל ה EXE.* והמחשב נקתע אחרי זה עם תמונת שולחן העבודה בלי כלום עליו.

ומה שרושמים על גרסאות שונה ממחשב למשחב איך זה יפעל עליו. אני שאלתי בביצועים בכללי מה דעתו.

כי למשל בקאזאא הרגילה הגרסא הכי טובה היתה 1.7 כל השאר למרות כל השיפורים שרשמו על הגרסא לא תרם לכלום

על המשחב שלי. והגרסאות היו סתם יותר כבדות והביצועים היו ירודים. אין טעם לקרוא כי על הביצועים אף פעם לא

רושמים בתוכנות כאלה. אם היתי רוצה לדעת אם גרסא של NETGHSOT 29 תומכת בהורדה מחודשת של חלקים

שהתקלקלו אז היתי הולך לאתר. אבל זה לא מה ששאלתי. מקווה שהבנת מה רשמתי עכשיו ;D ! !! !!!

פורסם

אם יש לך אנטיווירוס, הוא לא זיהה קובץ התקנה נגוע או קובץ נגוע שהורדת, אז משהו דפוק אצלך במחשב.

וירוסים לא נכנסים סתם, אתה צריך להפעיל משהו, אם אתה טוען שיש לך אנטיווירוס ובכל זאת הופיעו ווירוסים, אז תבדוק את האנטי ווירוס (או שתחליף סיפור)

תשתמש בגרסה הרשמית ולא בכל מיני מודים מוזרים ומשונים, היא עובדת מצויין על כל מחשב ולא עושה בעיות מיוחדות (לפחות ככה אח שלי טוען)

פורסם

מה פתאוווווווום גמדי :) .יש וירוסים מתרוצצים בשרתים בלי שהם מחוברים לקבצים. והוירוס הזה שולח קוד של 4K דרך הרשת

ומנסה להדביק ת KERNEL32.DLL אבל הקובץ של הוירוס המקורי נמצא במקום אחר לגמרי. ורק הקוד של 4K מתרוצץ ברחבי

העולם בכל השרתים ומי שפתוח בלי פיירוול אוכל אותה. עכשיו כשאני דרך נתב כבר 3 ימים הוא לא תקף אותי. אבל עם נתב

קצב ההורדות מדרדר.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חרשתי חרשתי על המיול בסוף הסתדר. עבר 21 יום מאז.

פורסם

באתר www.lionetwork.net יש יופי של הסבר על האי-מיול והעקרונות לפיהם היא עובדת (שונה לחלוטין מהקאזה). כדאי לא להתעצל ולקרוא.

בכמה מילים, המהירות הורדה תלויה בכמה קבצים אתה משתף, בפופולריות שלהם (כלומר, אם שיתפת 1000 שירים של נעמי שמר, אתה מקבל פחות קרדיט משיתוף של 1000 שירים של פינק פלויד, למשל...) וכדומה. בנוסף, למפרט הטכני והיכולות של המחשב שלך גם יש השפעה (אם יש לך רק 256 מגה זיכרון, המחשב זוחל כשאי-מיול עובד...)

חוצמזה, חשוב מאד - יש יחס של 1:4 (או 1:3, לא זוכר בדיוק) בין מה שאתה מגדיר כגבול הUPLOAD שלך וה-DOWNLOAD שלך. כלומר, אם הגדרת מקסימום DOWNLOAD של 8kb/sec אז תוכל לעשות DOWNLOAD מקסימלי של 32kb/sec (שזה 8X4...) וזאת למרות שהגדרת DOWNLOAD מקסימלי של 96kb/sec למשל... התוכנה מגבילה אותך. הפתרון - צריך להגדיר UPLOAD של 11 (או 12 - תקראו את המדריך, אני כבר לא מש זוכר את הערכים המדוייקים) ואז היחס הזה מתבטל.

בקיצור, תקראו את המדריך, תבינו איך התוכנה בדיוק עובדת ואז תוכלו לשנות הגדרות כרצונכם. אני מעולם לא נגעתי בהגדרות הפורטים (שיניתי כמה דברים אחרים - בעיקר בנוגע ליכולות הטכניות של המחשב) וכשהיה לי חיבור של 1.5 מגה הייתי מגיע עם האי-מיול גם ל140 ויותר. היום יש לי חיבור של 750 ואני מגיע איתו ל80kb/sec בלי בעייה (אם כי כשאני גולש בו זמנית אני מגביל אותו ל65...)

קראו ת'מדריך ותתחילו להתנסות. רק ככה לומדים. אדיוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים