פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אני יכול לומר שקניתי מ-DX כמה מתאמים ממש קטנים שזה נותן תוצאה כמו שהצגת, ואחד העביר לי על 900KB והשני מעביר על 19MB. בהתחלה חשבתי שהכרטיס לא תקין כי לא התייחסתי כבר למתאם הזה, ואז שבדקתי התגלה שאכן אחד איטי (חדש מהניילון) והשני תקין לגמרי. הוא לא מיוחד, הוא סתם זול בדולר אבל אולי שווה לקנות כמה כאלה ליתר ביטחון אני מדבר על זה http://dx.com/p/smallest-microsd-transflash-usb-card-reader-with-cover-blue-7134
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אותו דבר לגמרימאחר וזה עולה סך הכל דולר אז קניתי כמה (אם קונים 3 זה 0.65$ ליחידה ואם 5+ אז 0.55$) שיהיה ליתר ביטחוןנשארו לי שניים שהם אלו שבדקתי.עבור דולר למתאם לדעתי שווה לקנות כמה מסוגים שונים ליתר ביטחון אם הולכים על כרטיס זיכרון.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר לא להאמין שאחד נותן מהירות של פי 20 מהשני..מעניין מה הסיפור שם - האם הם השתמשו בצ'יפ שונה בזה שעובד לאט,או משהו אחר..בכל מקרה,אני חושב שכשקונים משהו שרלוונטי לגיבויים, עדיף להמנע מאיביי/דיל-אקסטרים וכאלה.אני אולי קצת פחדן, אבל אני חושב שבדברים כאלה, עדיף לקנות משהו אמין.הבעיה זה לא ר אם זה יהיה איטי יותר,אלא אם זה יכול ממש לשגות בביצוע הפעולה,לכתוב נתונים שגויים(ובינתיים חשבת שגיבית והכל טוב), ודברים כאלה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים כן זה בהחלט הזוי, לכן לא חשבתי בהתחלה שהמתאם דפוק.ייתכן וזו תקלת ייצור, אין לי מושג.אתה בהחלט יכול לקנות אחד ב5$ של חברה כמו SANDISK ולהיות בטוח, לדעתי אין עם זה שום בעיה.בארץ לדעתי המחירים שלהם סתם גבוהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.