עבור לתוכן

היי,קניתי 2 כוננים חיצוניים של סיגייט,משום מה רק המחשב שלי נתקע כשאני מחבר אותם.

Featured Replies

פורסם

מדובר על : seagate goflex desk

seagate backup plus

המליצו לי עליהם מאד.

המחשב מזהה את החומרה ואפילו אומר שההתקן מוכן לשימוש,אבל לא נפתח החלון שאמור להיפתח אוטומטית ולתת לי אפשרות להיכנס לכונן,

וגם כמעט כל פעולה שאני רוצה לעשות במחשב תוקעת את המחשב,לא יכול להיכנס ל"למחשב שלי" לא להוציא את החומרה בצורה בטוחה,אפילו כשאני רוצה להגיע למנהל המשימות,אני מגיע למסך ריק (רק רואים את התמונת שולחן עבודה בלי סמלים) ומשם אין דרך חזרה חח רק ריסת :s07:

* חשוב לציין שהחומרה מגיעה עם כבל USB 3 ובמחשב שלי אין USB 3 יש לי USB 2 אבל לא יודע אם הותקן הדרייבר,

זה הלוח אם,אם זה נחוץ.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf

זהו פירטתי הכל מקווה שזה יעזור לכם למצוא לי פתרון,תודה :)

פורסם

לא אמרת איזה לוח יש לך.בכל אופן הייתי מתקין מחדש דרייברים הכי חדשים (מאתר יצרן הלוח) לUSB

פורסם
  • מחבר

נתתי קישור לקובץ PDF שבו כתוב הכל על הלוח אם שלי,שהוא: asus p5ld2 se

זה לא מסוכן לעשות את העדכון דרייברים?

פורסם
  • מחבר

התקנתי הרבה דרייברים,חוץ מהדרייברים לביוס כי אני ממש לא מבין בזה והבעיה לא נפתרה,הארדיסק תוקע את המחשב.

פורסם

כנראה אתה מתכוון לעדכון ביוס.זה השלב האחרון אם שום דבר לא יעזור.

ביאיזה חיבור אתה מחבר את הכונן? מקדימה? ניסית לחבר מאחורה\להחליף בין החיבורים?

פורסם
  • מחבר

כן עדכוני ביוס,אני מחבר USB3 מהכונן לUSB2 שבמחשב.

יש לי רק חיבורים מאחור,כי החלפתי מארז לפני שנה,וניסיתי להחליף בין החיבורים,ובכלל כל החיבורים פעילים ואין איתם בעיה.

פורסם

לפני שאתה עושה עדכון ביוס!!

האם המחשב עובד כמו שצריך כשאתה מחבר כל אחד מהדיסקים בנפרד?

פורסם
  • מחבר

אני תמיד מנסה לחבר כל ארדיסק חיצוני בנפרד,זאת אומרת עוד לא ניסיתי לחבר את שניהם באותו זמן כי גם ככה זה לא פועל כל אחד לבד.

כבר שוקל לקנות כרטיס USB 3 ואז כבר אקבל מהירות מקסימלית,

אגב אוכל לקבל מהירות מקסימלית גם כשיש לי סלוט של PCI EXSPRES 1?

ומה אתם אומרים על חברת Dynamode? כי זה מה שזמין בסניף הקרוב,אני אישית לא מכיר את החברה,או שזה לא כזה משנה במקרה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים