פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים כשאני מנסה להכנס לאתר דרך דפדפן קרום הוא לפעמים מעלה את האתר, לפעמים מראה את הקוד הזה (תמונה מצורפת)ופעם אחת עשה מסך כחול. (כל פעם קוד אחר בהתאם לעמוד)חשבתי שזה קשור למערכת, אז פרמטתי. מאז אין יותר מסך כחול אבל הדפדפן קורס כל כמה לחיצות על האתר ומראה את הקוד.זה קורה רק באתר של HWZONE.איך מסדרים את זה? זה מעיק להכנס לאתר דרך IETAB.
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים בגלל הסיפור עם המסך הכחול נשמע לי כמו סיפור של תקלה עם האצת החומרהיש לך כרטיס מסך של ATI במקרה?תעיף מבט ב-chrome://gpu-internals ובמידת הצורך תבטל מה שצריך ב-chrome://flagsתנסה לאפס את ה-DNS. תוכל למצוא בגוגל את הפקודה
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים מחבר את כל הדרייברים התקנתי ביום-יומיים האחרונים.אגב, בקריאה קצת באינרטנט ראיתי מישהו שאותו דבר קרה לו לאחר התקנת הדרייוורים של Gigabyte.הוא טען שזה קרה לו לאחר התקנת אחת התוכנות שמגיעות עם הדריבר.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים ביטלת את האצת החומרה ועדיין יש קריסות?איפסת את ה-dns?אחרי שעידכנת את הפלאש וידאת שהפלאש המובנה של גוגל מבוטל?כנס ל - chrome://pluginsתבטל את הפלאגין שכתוב עליו Pepperflash. רק אותו.הרצת בדיקת זיכרון memtest86 ?
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים ממתי DNS יכול לגרום למסך כחול?פותח הדיון, במקום לבדוק מליון השערות תעלה לפה את הקובץ DMP
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים אני לא נתקלתי בכזה דבר מימי. אתה מוזמן להפנות אותי לDNS עם קוד זדוני שיתן לי מסך כחול.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים נסה לחסום סקריפטים עם תוסף מתאים.בFF יש את NOSCRIPT, לא יודע אם יש אותו בכרום אבל בטוח יש משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.