עבור לתוכן

מסך מחשב לקריאת טקסט

Featured Replies

פורסם

היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב.

שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים.

אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה.

על מה אתם ממליצים?

תודה!

פורסם

כעיקרון יש לך דל U2312HM שמגיע עם פאנל איכותי ביחס למתחריו, אבל אף אחד לא יכול להבטיח שלא יהיה כאב ראש- זה משהו שמשתנה מאדם לאדם.

פורסם

לא ציינת תקציב, לכן כמו שאמר יאיר - הU2312HM או כל מסך IPS ייתן תמורה טובה (למשל אלה שפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543064.0).

אך שוב, כמו שיאיר אמר, אין שום הבטחה שזה יפתור את בעיית כאב העיניים. יש גורמים רבים שמשפיעים על כך - המרחק מן המסך, גובה המסך יחסית לעיניים, הבהירות שלו (שלא תהיה גבוהה מידי), הניגודיות (שלא תהיה נמוכה מידי), הרזולוציה של המסך (עדיף תמיד לרוץ ברזולוציה הטבעית) וכו'.

פורסם

כדאי שתבדוק את הבדלי התנאים כשאתה משתמש בשני המסכים. בנוסף למה שנאמר מעליי, גם תאורת החדר עשויה לתרום לעייפות.

פורסם

קודם כל שנה קצת הגדרות בהירות, ניגודיות, גאמא במסך שלך (או דרך הדריבר של הכרטיס מסך)

דווקא מסכים עם פאנל PVA לדעתי האישית טובים יותר בקטע הזה בגלל ניגודיות גבוהה מאוד שנשמרת גם בבהירות נמוכה, אבל קשה למצוא כאלו במחיר סביר.

דבר אחרון, יש משקפיים (gunnar glasses) שנועדו לעזור בקטע הזה, האמת תמיד רציתי לנסות אותם מעניין איך הם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים