עבור לתוכן

מפרט HTPC סטנדטי - התייעצות בנוגע למארז, לוח-אם וזכרונות

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה זה מעבד BOX, תן לא לשמוע בעצמו ולהחליט אם השקט מספק אותו. תמיד אפשר להחליף.

• תגובות 52
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחיי שאני לא מבין אותך. למה שמעבד A6-3500 שהוא Llano יגיע ב- Box עם גוף קירור של Athlon?

פורסם

למה? ??? , כי ככה פשוט AMD מוכרים אותם?(עם אותו קירור כמו שבאו עם מעבדי הATHLON X2/X3/X4)

כל קירור לAM3 מתאים לFM1. הA4/A6 באים עם קירור נמוך יותר מאשר הA8.

פורסם

מעניין. אני אבדוק את זה. ::)

פורסם

אני לא כל כך בטוח שאני אצטרך את הקירור למעבד הרי ה-BOX מגיע עם קירור סטוק לא?

הוא באמת כ"כ מרעיש? על אחת כמה וכמה שהוא נמצא בסלון עם TV, באמת מרגישים את המאוורר הזה?

במצב מנוחה כשהמחשב במצב SLEEP עדין שומעים?

זה המפרט הסופי:

מעבד AMD FM1 A6-3500 2.1GHz + HD6530D

לוח-אם ASROCK A75M-ITX

2 זכרונות TRANSCEND 4GB DDR3 1333 CL9

מארז ENERMAX LAGUNA + 300W PSU

אני לא צריך HDD כי יש ברשותי אחד חדש.

אני אומנם לא מוגבל בתקציב אך רוצה לבנות משהו סטנדטי שיעמוד בצרכים ויתן את התפוקה שעבורו הוא נקנה

מבלי לבזבז כסף נוסף שלא לצורך.

זה ממש קריטי להוסיף קירור למעבד? האם הקירור הזה בעצם מחליף את הקירור שמגיע סטוק? או שהוא בנוסף?

ואם כבר קירור, אשמח לקירור תואם מאותה חנות כאן: http://www.iqpc.co.il במחיר סביר כמובן.

תודה לכם.

בגדול בנית יופי של מפרט (יש לי את אותו מפרט אחד לאחד חוץ מהמארז), מה שכן אם אתה לא נעול על הלגונה

הייתי ממליץ לך לבדוק את האנטק 1380, המארז עצמו הוא MATX ולא ITX אבל הוא מגיע עם ספק שמשתמש במאוורר 120 מ"מ מה

שתורם לשקט ולאיוורור טוב יותר של המארז עצמו.

לגבי הקירור-אם שקט חשוב לך, אז לדעתי שווה לך לשקול לוותר על הקירור סטוק ולהחליף אותו בקירור בעל מאוורר גדול יותר.

גודל המאוורר שבא עם המעבד הוא 60 מ"מ (אני אישית לא הרכבתי אותו ככה שאני לא יכול להגיד לך על כמות הרעש שהוא מייצר), אני הלכתי על

הקירור הזה ואני מאוד מרוצה ממנו, על שני המאווררים אתה יכול לשלוט מהלוח אם.

עידו

פורסם

שוב, להחליף קירור תמיד אתה יכול. תבדוק קודם אם הסטוק של AMD מספיק לך.

פורסם

למה? ??? , כי ככה פשוט AMD מוכרים אותם?(עם אותו קירור כמו שבאו עם מעבדי הATHLON X2/X3/X4)

כל קירור לAM3 מתאים לFM1. הA4/A6 באים עם קירור נמוך יותר מאשר הA8.

בדקתי את זה ומסתבר שכל המעבדים של AMD, כולל הסדרות החדשות, Ax-3xxx וגם FX מגיעים עם אותו קירור מעפאן שהיה ל- AMD עוד מיימי ה- Athlon הראשונים.

הקירור הטוב יותר (כמובן ש"טוב" זה דבר יחסי... :smile1: ) הגיע עם ב- Box של מעבדי Phenom בלבד.

פורסם

הקירור לא מעפן, כל עוד הוא מחזיק את המעבדים האלו בטמפ' סבירה הוא מספיק.

הFX מגיעים עם קירור כמו של הפנום, רק עם מאוורר שונה. וזו מהסיבה שהTDP שלהם גבוה יותר והם צריכים קירור רציני יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים