עבור לתוכן

בעלי iRiver iHP-120, iPod, וכו' - עזרתכם נחוצה

Featured Replies

פורסם

10 שניות

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי שאלה למי שרכש את ה-iHP120 בארה"ב.

אני יודע שתדרי הרדיו בארה"ב עובדים בצורה שונה מאלו שבארץ.

האם בכל זאת, ניתן להשתמש במקלט רדיו FM הפנימי שיש במכשיר, בצורה תקינה ללא בעיות מיוחדות בארץ?

פורסם
  • מחבר

כן. ניתן לבחור בין ארה"ב, אירופה (שזה מה שאתה צריך), יפן, ועוד איזה מקום...

פורסם

עוד איזה מקום? מאדים אולי.....? ;D

פורסם

בI-RIVER IHP120 שלי יש 2 בעיות ממש מעצבנות..

1)טעינת קבצי WAV יכולה לקחת משהו כמו 20-45 שניות.. שזה איזה באג פשוט אידיוטי..

2)שהוא חושב הוא מצפצף צפצוף חד וחלש כזה... שמגיע בדיוק מהמיקרופון המובנה... ובמן שאני מקליט אז לפעמים הוא מתחיל לצפצף

מעצבן רצח

פורסם

האם הבעיה של הצגת העברית בנגן איריבר תוקנה?

כי לדעתי, זה חיסרון גדול מאוד שלא ניתן לראות שמות קבצים בעברית.

אצלי לדוגמא, אני מאמין שכ- 50% מהשירים באיריבר יהיו שירים עבריים.

כיצד אוכל לדעת להבדיל בין כולם ולבחור את השיר הרצוי? בעיה...

פורסם

אני לא מכיר אף נגן שעושה את הדבר הזה. IRIVER אמרה שהיא מטפלת בנושא אבל לצערי כנראה קצת הפסקנו לנדנד להם אז זה לא עוזר או נגמר...

פורסם

אני יודע שזה מרגיז... אבל אצלי פשוט עשיתי ריניים לשירים..

אם אתה לא רוצה שזה יתערבב לך אז תעשה תיקיה של שירים בעברית ותיקיה של אנגלית

פורסם

חברה קראתי את כל ההודעות שלכם והתרשמתי משני הנגנים

אני ישן לי את הפוד 20 גי'גה ואני מאוד מרוצה ממנו הבעיה שלי שקניתי לו אוזניות יקרות מאוד ואני שומע חלש בהם אז הבאתי לזה מגבר מחו'ל

שעלה לי מאוד יקר,קניתי לזה חוט אודיו מצופה זהב ועכשיו שומעים חזק אבל לא שומעים באיכות מה אני יכול לעשות?

האוזניות koss pro4aat

המגבר cmoy

פורסם

להחליף אוזניות ומגבר...

הCMOY נחשב חלש ולא איכותי יחסית (עדיף היה META42) והאוזניות האלה נראה מאד פנסי אבל הן לא משהו יחסית למחיר.

פורסם

אחי האוזניות אני יודע שנדפקתי איתם בגלל שהם מתאימות לאולפן אני חושב שהמגבר בן זונה רק צריך כבל טוב וגם בטריה אם יותר כוח כדי שיתן למגבר יותר כוח

אני עכשיו מתלבט איזה אוזניות להביא לפוד אם תוכל לעזור לי גם טוב אני מביא הכול מחול אז תגיד לי אני יחפש ואני יראה אם ישתלם לי תודה רבה לך . ;D

פורסם

בכל אופן הסטיקי הזה הוא לא המקום לשאלו כאלו, אם אתה רוצה תפתח תראד חדש בנושא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תגובה לשחר ליברמן!

כל הכבוד!

באמת ישבת וכתבת ביקורת אדירה ועניינית! אני בעצמי כתבתי מייל לאייריוור, וקבלתי תשובה כל כך בנאלית ומעצבנת שרציתי לשבור את המכשיר במחאה!

מה שמוזר הוא שאני ואתה דיברנו על בעיות שונות! אז כדי להשלים את רשימת ה"באגים", או יותר נכון, הדברים הקטנים שכל כך חשובים, אני אוסיף

1. הבאג הגדול מכולם - אין ON THE GO LIST!!!!! למי שלא מבין, זה אומר שאי אפשר ליצור רשימה רגעית של שירים מספריות שונות שבא לך לשמוע עכשיו דרך המכשיר - בניגוד לפוד.

2. אחרי שכבר יצרת פלייליסט דרך הווינאמפ, אי אפשר לעשות בו רנדום!! כך שאם שיר הוא אחרון בפללילסט ארוך שיצרת, לך תזדיין, אתה לא תשמע אותו במשך הרבה זמן!! ובנוסף בכל פעם שתרצה לשמוע את הפלייליסט תצטרך לשמוע את אותו שיר ראשון שני וכל הרצף אחריו.

3. גם פונקציית הרנדום היא קבועה! כלומר בחרת ספריה ןשמת בה רנדום, אתה תשמע שוב ושב את אותו רצף רנדומלי... ועל טמטום כזה מה יש לומר?

4. שחר כבר אמר אבל אני אוסיף, המחשבה על אפשרויות ההקלטה נהדרת, הביצוע, קצת פחות... מדוע המכשיר לא קובע רווחים בין השירים לבד?

5. המכשיר תומך ב 39 שפות, אבל לא בעברית ???

ויש כנראה עוד הרבה דברים שלא נאמרו ואני לא זוכר כרגע...

אני קניתי את המכשיר בארהב ולפני שקניתי אותו הייתי בעליו של אייפוד 20 GB למשך שבועיים, וזו דעתי

1. למרות הכל האיי ריבר טוב יותר מרוב הבחינות החשובות. הפוד מכשיר יפה ותו לא! איכות הסאונד סבירה, הווליום חלש יותר מהאייריבר, השלט בגדר בדיחה ממש, אם קניתי HD נייד, כדי להשתמש בו ככזה, למשל לצורך הורדת תמונות מדיגיטלית בזמן טיול, אני צריך להפוך עולמות וגם זה לא תמיד יעזור. ההתחלה באיי פוד מסורבלת ודורשת הרבה זמן מחשב ומאגר שירים מסודר ומאורגן מראש מבחינת ID3. ויותר מהכל זמן בטריה הוא ממש בדיחה!!! פרטים בהמשך

הריוור בהשוואה, קל בהרבה, ההתחלה קלילה, פשוט העתק ושמע, גם ללא ID3 מסודר, הווליום מכובד ביותר עד מחריש אוזניים, איכות הסאונד והאקולייזר טובים מאד, השלט נותן שליטה על הכל(מלבד קריאת קבצי טקסט)!!! כולל תצוגה גראפית מלאה. XP מזהה אותו מייד כHD חיצוני, מבלי להתקין דרייברים ולאתחל, והבטריה זה פשוט תענוג!

2. לגביי השאלה המקורית של ENCODER, בבדיקה שעשיתי מייד לאחר הקנייה של שני המכשירים, האייפוד הגיע ל7 ב 100 אחוז ווליום, 6 ומטה אם אתה משתמש במכשיר באמצע, מחליף שירים וגורם לתצוגה לדלוק - שזה לדעתי השימוש הנפוץ וההגיוני ביותר במכשיריפ אלו... לא?

הריוור הגיע ל16 שעות 100 ווליום, 14 וקצת בזמן שימוש במכשיר תוך כדי.

3. בקשר לפוד, בדגמים החדשים שמו בטריה זולה יותר, וזאת הסיבה שהפוד הישן נותן יותר שעות שימוש, ואתם יכולים לבדוק את זה.

4. בבדיקה מדוקדקת שערכתי לאחר הנפילה עם הפוד ולפני שבחרתי בריוור, הגעתי למסקנות הבאות

א. הרייור הכי ורסיטילי נותן הכי הרבה פונקציות, ומתאים כמו כפפה ליד למטיילים - אפשרויות הקלטה ממכשירים אחרים, כניסה ויציאה אופטית, שימוש מיידי כ HD לשמירת תמונות וקבצים אחרים, שלט מושלם שמאפשר להשאיר את המכשיר נעול ורחוק מהעין בתוך התיק, אפשרויות הקלטת קבצים מיידיות מהמחשב, וכמובן האפשרות לשמוע גם רדיו בל מקום בעולם, גרמו לי לבחור בו.

ב. הריו קארמה הוא הנגן שחשקתי בו באמת... אם אפשרויות פלייליסטים מובנות חכמות ביותר, עיצוב אדיר וחיבור מהיר למערכת סטריאו הוא הבחירה של אלה שיש להם המון מוזיקה שהם אוהבים, וקשה להם להשתלט עליה. ממליץ בחום לקרוא עליו ולהחליט האם הוא מתאים לכםץ

ג. הZEN של CREATIVE הוא בעל איכות הסאונד הטובה ביותר, אבל מלא בחסרונות אחרים. מומלץ לאודיופילםאמיתיים

ד. איי פוד למתלהבים ;)

זה מה שיש לי לומר... הלוואי שכבר יוצאו נגן מושלם מכל הבחינות!! חשבתי שדווקא הנגן הבא שישלב יציאת AV יכול להיות להיט גדול!

כל מקרה סביר מאד להניח ששכחתי מספר דברים אבל בגדול אלו הדברים החשובים לדעתי.

ושוב שחר... קיבלתי איזושהי תגובה מצד IRIVER???

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דיר לורד, עוד חודש עוברת שנה מאז שכתבת את ההודעה הזאת, ורק עכשיו שמתי לב אליה מתוך ה"תגובות החדשות להודעות שלי".

אני שמח שמכל העולם אתה הבנאדם הראשון שקרא את המכתב שלי והתיחס אליו וראה כמה הוא עמוק ומלא תובנות אדירות, זאת למרות שעברה שנה ומשהו מאז שכתבתי אותו ואין לי מושג מה הוא אומר.

IRIVER תיקנו מספר בעיות קטנות מאז. 'באמת' כל הכבוד. עכשיו הנגן יודע להחליף שם קובץ בהקלטה כשיש שקט לזמן מסויים. וואו!

הנה משהו מעצבן על אפשרות שהם הוסיפו: אפשרות הקלטה רק כשיש קול. ז"א שקט = הפסקה בהקלטה. יש שוב קול = הקלטה ממשיכה. אפשר לקבוע סף רעש וזמן בשניות שתתחיל ההקלטה. הבעיה: בוא נאמר אמרת "ינטיפרזי" שלוש פעמים מהר וקבעת את זמן הרעש ל2 שניות משמע - לא הוקלט כלום.

לעומת זאת, באפשרות של החלפת שם קובץ בהקלטה כשיש שקט לזמן מסויים, נאמר יש שקט 3 שניות = הנגן מפסיק להקליט, ברגע שישמע שוב רעש הנגן יתחיל את ההקלטה לקובץ החדש כחצי שניה (להערכתי) לפני שהרעש התחיל להשמע, משמע הוא "זוכר" את הקול בלי להקליט אותו, ושומר אותו לקובץ רק אם זוהה קול מספיק חדש.

מילא אם היה אפשר להפעיל את הפונקציה השניה על המיקרופון המובנה או החיצוני, אז כל הקלטת קול עם שתיקות באמצע היתה מתחלקת ל1000 קבצים והיית נאלץ לחברם בעזרת גולדוויב על המחשב או משהו, אך ניתן להפעיל את הפונקציה רק בהקלטה מ LINE IN. ואז זה לא באמת עוזר לי שבנאדם מתחיל לדבר והמכשיר מקליט מאמצע המילה השלישית במשפט השני כל פעם!

אוף. סליחה. הייתי חייב להוציא את זה.

ואפילו הצלחנו להוסיף את העברית הרצויה באופן צולע ביותר בעזרת החבר'ה שהרימו את הכפפה לאוויר ואת H3MOD. ויפה שעה אחת קודם, רק שבלי התוכנת RENAME הזאת שאני לא מוצא זמן לנסות לכתוב ואף אחד לא עוזר לי, העברית הצולעת הזאת לא עוזרת.

חוץ מאלו, כל הבאגים הבאמת חשובים והדחופים ביותר נשארו ללא שינוי. IRIVER ממשיכה להתעלם מאיתנו.

ולצערי כי רב, לא קיבלתי מילה אחת ויחידה כתשובה מאיריבר. לא נראה לי שמישהו טרח לקרוא את זה. לא נראה לי שמישהו מהם ניסה בכלל לגלול את רשימת שמות השירים שלו על המכשיר אי פעם. נראה לי שהיפאנים האלו כל הזמן מתעסקים בלהוציא נגן חדש ויותר מתקדם. לעשות קופה. אההה זה כל כך מטומטם.

ושלחתי את המכתב ההוא שוב.

בכל זאת, תודה שהגבת, סליחה שלקח לי שנה להגיב..... ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים