עבור לתוכן

בעלי iRiver iHP-120, iPod, וכו' - עזרתכם נחוצה

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך לדעת את משך השימוש הרצוף של המכשירים הנ"ל (endless loop, ו-play) במצבים שונים, ואת זמן הטעינה שלהם.

עדיף שהמכשירים יהיו ה-iHP120 וה-iPod מהדור האחרון (שלישי?), למרות שגם השוואות עם מכשירים קודמים (iHP100 ו-iPods ישנים) יהיו נחמדות מאוד, אם הן יבואו בנוסף...

כמו כן, אם יש למישהו את ה-Zen או כל מכשיר HD-MP3 אחר, אני אשמח לראות גם אותו..

אומנם יש לי iHP120 אחד משלי, אבל מספיק זמן פנוי בשביל זה אין לי לצערי..

וכאן אתם נכנסים לתמונה...

אם למישהו יש כוח לזה, אני אשמח אם הוא יוכל לבצע את הבדיקות הבאות:

1. משך השימוש הרצוף (כאשר הסוללה מלאה כמובן) של המכשירים בווליום מקסימלי - חזרה על סיפריה אחת, שבה כל הקבצים הם בעלי אותו Bitrate ידוע זה יהיה מעשה חכם למדיי, כי כך יהיה מדוייק יותר להשוות את המכשירים גם אם הקבצים הם לא אותם קבצים.. בעלי iHP120 ו-iPods, אני אשמח אם תתאמו ביניכם את סוג הקבצים ותתנו תוצאות ממצבים דומים.

2. משך השימוש הרצוף של המכשירים, ב- 50% ווליום

3. משך זמן הטעינה של הסוללה - מסוללה ריקה לחלוטין ועד סוללה מלאה לחלוטין.

ה-ipod יכול להיטען גם דרך ה-firewire, נכון? אם כך, מדידה של שתי השיטות תהיה מועילה למדיי...

4. קצב העברת קבצים (up & down) ב-USB1, USB2, Firewire

אלפי תודות לעוזרים,

/me

HWzone

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 49
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המכשירים האלו לא כ"כ נפוצים בארץ (מחיר גבוה ?) ואולי יהיה לך קשה לקבל כאן תשובה, אם בכלל.

נסה לשאול בפורומים גדולים (אם לא עשית זאת כבר) בחו"ל שעוסקים בנושא, אני בטוח ששם חלק מהמכשירים נפוצים יותר וכנ"ל הסיכוי

לקבל תשובה בעניין.

פורסם

1. משך השימוש הרצוף (כאשר הסוללה מלאה כמובן) של המכשירים בווליום מקסימלי - חזרה על סיפריה אחת, שבה כל הקבצים הם בעלי אותו Bitrate ידוע זה יהיה מעשה חכם למדיי, כי כך יהיה מדוייק יותר להשוות את המכשירים גם אם הקבצים הם לא אותם קבצים.. בעלי iHP120 ו-iPods, אני אשמח אם תתאמו ביניכם את סוג הקבצים ותתנו תוצאות ממצבים דומים. 8Hours, בקשר לדקות, זה פלוס מינוס 10 דקות, תלוי במצב רוח של הפוד :|

2. משך השימוש הרצוף של המכשירים, ב- 50% ווליום 10H, פלוס מינוס 20 דקות, שוב תלוי במצב רוח (ובטמפ').

3. משך זמן הטעינה של הסוללה - מסוללה ריקה לחלוטין ועד סוללה מלאה לחלוטין. 3 שעות, מריק לגמרי עד מלא לגמרי. שעה אחת ל3/4 טעינה.ה-ipod יכול להיטען גם דרך ה-firewire, נכון? אם כך, מדידה של שתי השיטות תהיה מועילה למדיי... אותם הזמנים ב2 סוגי הטעינות.

4. קצב העברת קבצים (up & down) ב-USB1, USB2, Firewire

פורסם
  • מחבר

תודה!

בדיקה נוספת,

load time - הזמן שלוקח לו לעבור ממצב מכובה לגמרי, עד מצב של "ready for use" כביכול..

ומה בנוגע לקצב העברת הנתונים ב-usb2/firewire ?

שוב תודה..

פורסם

Load Time...LOL

אין דבר כזה בפוד, לחצים על אחד המקשים והפוד מוכן לשימוש.

בקשר להעברת נתונים, אין לי שום דרך להשוות עם הUSB 2 ככה שאתה תקוע..

פורסם

מחר אני יבדוק את הארכוס 6000 שלי :)

פורסם

תודה!

בדיקה נוספת,

load time - הזמן שלוקח לו לעבור ממצב מכובה לגמרי, עד מצב של "ready for use" כביכול..

ומה בנוגע לקצב העברת הנתונים ב-usb2/firewire ?

שוב תודה..

\

באייריבר זה תלוי אם יש DB או כמה קבצים יש ואיזה סוג, אבל בעיקרון זה באיזור ה10 שניות.

פורסם

לגבי זמן השמעה

100% ווליום 11.5-12 שעות

50% ווליום 15.5 שעות (יכול להיות ששמתי כמות קבצים גדולה מדי (עשה רנדומלי ל 100 קבצים)

זמן טעינה 3 שעות מריק למלא

לא בודק בצורה אחרת (מצטער) מכסימום - מרוקן ומטעין (יש אופציה שהמכשיר יעשה את זה) ואז זה בערך עוד 15-20 דקות ממצב שזה קצת מלא.

usb2

פורסם
  • מחבר

לגבי זמן השמעה

100% ווליום 11.5-12 שעות

50% ווליום 15.5 שעות (יכול להיות ששמתי כמות קבצים גדולה מדי (עשה רנדומלי ל 100 קבצים)

אתה מדבר על ה-IHP-120 ?

אני מדדתי איתו 16.5 שעות ב- 100% ווליום, בקבצי MP3 שמקודדים ב 192Kb/s

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני לא יודע איך הווליום במכשירים האחרים, אבל לאיפוד עד כמה שידוע לי יש ווליום יחסית חזק (חזק מספיק שבצרפת היה צריכים להוציא גרסה מיוחדת של פירמוור עם ווליום יותר חלש כי החוק שם לא מרשה מכשירים כלכך חזקים..) ולכן אפשר לשמוע מוזיקה בווליום נמוך.

יוצא לי לשמוע לפעמים ברכבת על איזה 30 אחוז כאשר אין רעש סביבי וכשיש רעש ואפילו חזק על אני מגיע לסביבות 70-80 אחוז ולא יותר..

הסוללה במצב כזה אצלי לפעמים גם הגיעה ל 10-11 שעות שימוש רציף (האמת אולי יותר, אני כבר לא ממש זוכר).

* כמו כן, שאתם בודקים, תורידו את ה EQUALIZER, באיפוד הוא גם די גומר את הסוללה יחסית מהר ל IRIVER עד כמה שקראתי..

פורסם

קשה לי להאמין שתוכל להגיע עם האיי פוד ל-11 שעות נגינה גם אם תשאיר אותו סטאטי לחלוטין בלי להעביר שירים ובווליום של 30%.

פורסם

דווקא דאז הווליום היה בסביבות ה 60-70 אחוז.

הוכחה לכך שזה כן הגיוני, היא שהאיפוד דור שלישי מסוגל לנגן כ 8 שעות, והסוללה של הדור הראשון/שני יותר גדולה, ולכן מספיקה ליותר זמן.

פורסם

באף ביקורת לא ראיתי IPOD שעובר את העשר שעות בשימוש ממוצע ואפילו מינימאלי, בעוד IHP120 לא מסתכל לעבר המספר הזה ועובר 16 שעות בכייף בלי יותר מדיי טובות...

פורסם

אתה טוען שהוא משקר לך?

פורסם

יכול להיות שאייפוד דור ישן מגיע ל11 שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים