עבור לתוכן

לקנות Kindle בזול

Featured Replies

פורסם

מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה?

אני רואה שהקינדל הזול ביותר עולה 89 דולר בארה"ב, אבל צריך להוסיף עוד 30 דולר על משלוח, ו-20 דולר על מיסים תיאורטיים. (סה"כ עלייה של 56% במחיר המוצר) מה אני יכול לעשות כדי להזמין את המוצר במחיר זול יותר מ-139$?

פורסם

הכי זול עולה 89 דולר? 69 דולר. אבל אם כבר כדאי לרכוש את ה-paperwhite שעולה 120 דולר.

אתה יכול להעזר בשירות כמו mustop (שם הקינדל הרגיל יעלה 355 שקל, או 90 דולר כולל משלוח עד הבית ואחרי כל המיסים) או ushops, שיתנו לך כתובת אמריקאית וישלחו לך את המוצר עד הבית.

פורסם

יואב, גרסת 69$ לא נשלחת לישראל ישירות ע"י אמזון. מדובר בגרסה מוזלת עם פרסומות שנמכרת רק בגבולות ארצות הברית. הבחור מדבר על גרסת 89$ בלי פרסומות.

לפותח הדיון - תקנה גרסה 69$ ותשלח אותה לישראל באמצעות מסטופ כמו שהמליץ יואב. הכי זול.

פורסם

האם כדאי להשקיע כמעט פי 2 כסף בשביל גרסת הWhitepaper?

(יש לציין שאני לא קורא בחושך...)

פורסם

במקרה הזה ההבדל העיקרי יהיה מסך מגע. לדעתי זה כדאי אבל זה מאוד אישי. אתה חושב שתשתמש הרבה במילון? אתה חושב שתרשום לעצמך הרבה הערות?

במקרים האלה למסך מגע יש יתרון עצום, אחרת ההבדל יהיה רק בשיטת החלפת הדפים (שלא שווה עוד 50 דולר בשביל לעבור מכפתור למסך מגע).

מצד שני, אומרים שהמסך הלבן הרבה יותר טוב. לא יודע, לא ניסיתי. קרא ביקורות (ואם עוד אין - חכה עוד שבוע), ותחליט בעצמך.

יואב, גרסת 69$ לא נשלחת לישראל ישירות ע"י אמזון. מדובר בגרסה מוזלת עם פרסומות שנמכרת רק בגבולות ארצות הברית. הבחור מדבר על גרסת 89$ בלי פרסומות.

לפותח הדיון - תקנה גרסה 69$ ותשלח אותה לישראל באמצעות מסטופ כמו שהמליץ יואב. הכי זול.

אני יודע, וזה בדיוק מה שאמרתי.. mustop (והשירותים המקבילים) שולחת לארץ את הגרסה עם הפרסומות, זה בדיוק המחיר שנתתי בדוגמה.

פורסם

גם אני בזמנו עמדתי לפני אותה דילמיה ובסוף הזמנתי ישירות מאמזון ויצא לי לא יותר יקר בהרבה מאשר דרך מאסטופ.

ראיתי את הגירסא של הפרסומות אצל חבר וזה די מעצבן, זה לא מפריע לקרוא אבל זה מרגיש כאילו הכנסת לוח בילבורד הביתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים