פורסם 2012 בספטמבר 1713 שנים אני מעדיף לתקן לבדי, אבל אני מניח שאלך למעבדה אם בכלל בכלל לא תיהיה אפשרות אחרת, מה אפשר לעשות עם כזה דבר? חיפושים באנגלית לא מניבים תוצאות מספקות.
פורסם 2012 בספטמבר 1713 שנים לרוב לרשום את הדגם המדוייק של המחשב יעזור. כמו כן לפתוח את המחשב כך שיהיה ניתן לדעת באיזה מחבר מדובר בדיוק מבחינת הצורה שלו וההלחמה שלו ללוח. אם אתה לא משתמש ביציאה המיקרופון, לדעתי בדרייברים מסויימים ניתן להגדיר שימושים של כל יציאה ואתה יכול להשתמש בה בשביל רמקולים. כמו כן, תמונה יותר ברורה :
פורסם 2012 בספטמבר 1713 שנים מחבר דגם מכשיר: asus u31jg-rx178v להלן האודיו פורט בניסיון להביא איכות נורמלית, אפשר לראות שבעצם אחד החלקים בקטנה ככה שבור: לפתוח את המחשב? יש לי את הRealtek Audio Manager, אבל כפי שקורה לאחד האנשים בת'רד הזה, אני לא מקבל את הСonnector Retasking Dialog. אין לי?
פורסם 2012 בספטמבר 1713 שנים תנסה אולי למצוא גרסה חדשה יותר לדרייברים או אולי להיעזר בתוכנת צד שלישי שתבצע את ההחלפה. זו האופציה פשוטה והזולה ביותר. http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio/Realtek/Audio_Realtek_269_Win7_32_Win7_64_z6016192.zip להחליף את הפורט פיסית - יהיה צורך לפתוח את המחשב, לזהות את גודל החיבור עצמו (לרוב זה סטנדרטי, אבל לך תדע...), להלחים אותו החוצה, להלחים חדש ולקוות לטוב שיעבוד חלק
פורסם 2012 בספטמבר 1813 שנים היי שמי שרון ואני טכנאי במעבדת מחשבים פי סי פארטהממומחיות שלנו היא מחשבים נידיים ואתן לך כמה אופציותאם הפתרון שנתנו לך אינו מצליח אין מנוס אלא לפתוח את המחשב ולתקן את הכניסההיות ואת הכניסה מקצרת אז גם הרמקולים החיצונים אינם עובדים מכיוון שהמחשב חושב שיש בפנים פלג של אוזניותמה שאני ממליץ זה לפנות למעבדה שם יפתחו את המחשב אם ניתן להחליף לך את הקונקטור נהדר(לא סיפור יקר)אם לא ישנה אפשרות לבצע החלפה עם כניסת המיקרופון שבדרך כלל היצרן משתמש באותו חלק כאשר הוא מתכנן את הלוח ואז אומנם אתה נשאר בלי כניסת מיקרופון שבמילא אתה לא משתמש כי יש לנידיים מיקרופון פנימי ו-וואללה המחשב תוקןעוד עצות אשמח לעזורתודהשרון שוורץפי בי פארט מחשביםinfo@pcpart.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.