עבור לתוכן

יציאת הקול (אודיו פורט) בנייד שבור

Featured Replies

פורסם

אני מעדיף לתקן לבדי, אבל אני מניח שאלך למעבדה אם בכלל בכלל לא תיהיה אפשרות אחרת,

מה אפשר לעשות עם כזה דבר? חיפושים באנגלית לא מניבים תוצאות מספקות.

img25-002.jpg

פורסם

לרוב לרשום את הדגם המדוייק של המחשב יעזור.

כמו כן לפתוח את המחשב כך שיהיה ניתן לדעת באיזה מחבר מדובר בדיוק מבחינת הצורה שלו וההלחמה שלו ללוח.

אם אתה לא משתמש ביציאה המיקרופון, לדעתי בדרייברים מסויימים ניתן להגדיר שימושים של כל יציאה ואתה יכול להשתמש בה בשביל רמקולים.

כמו כן, תמונה יותר ברורה ::):P

פורסם
  • מחבר

דגם מכשיר: asus u31jg-rx178v

img26.jpg

להלן האודיו פורט בניסיון להביא איכות נורמלית, אפשר לראות שבעצם אחד החלקים בקטנה ככה שבור:

img27.jpg

לפתוח את המחשב? יש לי את הRealtek Audio Manager, אבל כפי שקורה לאחד האנשים בת'רד הזה, אני לא מקבל את הСonnector Retasking Dialog. אין לי? :(

פורסם

תנסה אולי למצוא גרסה חדשה יותר לדרייברים או אולי להיעזר בתוכנת צד שלישי שתבצע את ההחלפה.

זו האופציה פשוטה והזולה ביותר.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio/Realtek/Audio_Realtek_269_Win7_32_Win7_64_z6016192.zip

להחליף את הפורט פיסית - יהיה צורך לפתוח את המחשב, לזהות את גודל החיבור עצמו (לרוב זה סטנדרטי, אבל לך תדע...), להלחים אותו החוצה, להלחים חדש ולקוות לטוב שיעבוד חלק :)

פורסם

היי

שמי שרון ואני טכנאי במעבדת מחשבים פי סי פארט

הממומחיות שלנו היא מחשבים נידיים ואתן לך כמה אופציות

אם הפתרון שנתנו לך אינו מצליח אין מנוס אלא לפתוח את המחשב ולתקן את הכניסה

היות ואת הכניסה מקצרת אז גם הרמקולים החיצונים אינם עובדים מכיוון שהמחשב חושב שיש בפנים פלג של אוזניות

מה שאני ממליץ זה לפנות למעבדה שם יפתחו את המחשב אם ניתן להחליף לך את הקונקטור נהדר(לא סיפור יקר)

אם לא ישנה אפשרות לבצע החלפה עם כניסת המיקרופון שבדרך כלל היצרן משתמש באותו חלק כאשר הוא מתכנן את הלוח

ואז אומנם אתה נשאר בלי כניסת מיקרופון שבמילא אתה לא משתמש כי יש לנידיים מיקרופון פנימי ו-וואללה המחשב תוקן

עוד עצות אשמח לעזור

תודה

שרון שוורץ

פי בי פארט מחשבים

info@pcpart.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים