עבור לתוכן

השקעה בפלוריסטם

Featured Replies

פורסם

מי שהוא משקיע בה ?

אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה .

מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב ..

בעד ? נגד ?

פורסם

כל השקעה של פחות מ-20K, לדעתי, היא בזבוז כסף, במיוחד כשאתה לא מקצה עוד כסף נזיל על מנת למצע את הנייר במקרה של ירידה לא צפוייה.

אתה תפסיד את ה-5K שלך, רוב הסיכויים, ואם תרוויח, זה יהיה כמה מאות שקלים שלא יהיו שווים את כל הטרחה של פתיחת חשבון מסחר ומריטת העצבים.

בנימה אחרת, אני דווקא כן השקעתי ב-PSTI, אבל יצאתי מהטרייד מזמן... אני משתדל שלא לרכוש מניות ספקולטיביות (כלומר, מניות ביומד ובלוטק) בזמנים לא יציבים.

פורסם

השקעה שיכולה להיות מענינת- אבל תלוי לכמה זמן אתה מוכן להשקיע.

הרעיון של החברה נראה מבטיח מאוד (תאי גזע) ויש לה עוד דרך ארוכה לקבלת אישור רפואי מהFDA אבל לאחרונה פורסמו 3 מקרים של חולים שנרפאו רק בזכות השימוש ברעיון של החברה (קראו לזה טיפול חמלה כי לא היה שום טיפול אפשרי אחר והחולים היו חסרי אונים..) וכל אחת מההודעות גרמו למנייה שלה לזנק בעשרות אחוזים.

מצד שני- המנייה עלתה באמת הרבה בחודשים האחרונים וביום חמישי האחרון ביצעה הנפקה של מניות בארה"ב מתחת לשער שהיא נסחרה בו (כדי לגייס עוד כסף שהיא תצטרך בעתיד לפיתוח למרות שכרגע כבר היה לה מספיק לשנתיים הקרובות בערך) ההנפקה בוצעה בשער נמוך יותר וגרמה למנייה לרדת באותו היום.

לפי דעתי האישית ולפי מה שראיתי בעוד אתרים שעוסקים בנושא המנייה נראית מאוד מבטיחה לטווח הרחוק ויש כאלה שאפילו משווים אותה לטבע בתחילת דרכה, אם היא תצליח בפיתוח ובמחקר של הרעיון שלה יכול להיות גם שחברה יותר גדולה בתחום תקנה אותה בהמשך.

מצד שני המנייה כרגע לא משווקת שום תרופה כך שאין לה הכנסות קבועות (היא מקבלת מענקים מכל מיני גורמים או ממשקיעים בהנפקה של מניות..) ואי אפשר לדעת איך היא תתנהל בהמשך, מה עוד שהיא גם עלתה הרבה בחודש האחרון וכרגע נראה כאילו היא לוקחת הפסקה..

בכל מקרה אל תשכח שמדובר בהשקעה במנייה ויש אפשרות גם לראות הפסדים.. (אפשר להרחיב הרבה מאוד בנושא אבל זה בינתיים על קצה המזלג)

נ.ב

צירפתי 2 כתבות מאתר ביזפורטל -על הגיוס של הכסף שהיה ביום חמישי ועל הטיפול חמלה האחרון שציינתי.

http://www1.bizportal.co.il/article/334476

http://www1.bizportal.co.il/article/335672

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים