עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב עד 700 שח

Featured Replies

פורסם

טוב, אז המסך הנכחי שלי (daewoo l957dm) , שאהבתי מאד, התחיל להציג את הbrightness באופן קבוע על מהסך, מה ש"קצת" מפריע להשתמש בו(וכל מנ שניסיתי כדי לפתור לא עזר- אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע).

אני מחפש מסך חדש שיחליף אותו.

מבחינת שימושים אין משהו מיוחד(סרטים ודומיהם אני רואה בסטרימר ולא במחשב).

נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו).

תקציב 700 + -

אשמח להמלצות.

תודה!

פורסם

נראה לי שאני מעדיף להישאר עם 4:3 אבל אולי הגיע הזמן לעבור למסך רחב(לא רואה יך זה עוזר אם לא רואים בזה וידאו).

זה לא שמסך רחב עוזר (ללא וידאו ומשחקים זה באמת לא עוזר), זה יותר העובדה שכמעט אין יותר מסכים לא רחבים, ולכן הבודדים שיש הם לא טובים במיוחד ולא זולים במיוחד, מה שהופך אותם ללא משתלמים.

בתקציב שציינת לא תמצא מסך טוב במיוחד, אבל במסכים רחבים תוכל למצוא 21.5" או אף "23 עם רזולוציית 1920X1080 מבית טוב, בעוד שבלא רחבים תמצא רק "19 עם 1280X1024 וחברות מדבקה או דגמים עם אחריות קצרה.

לדוגמה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762398

פורסם
  • מחבר

ברחבים על מה היית ממליץ במחיר הזה?

אם צריך להוסיף עוד 100-200 כדי שהמסך יחיזק יותר שנים אני אוסיף. אבל אם זה רק יוסיף קצת לגודל אין צורך.

בסופו של דבר אני לא משחק ולא רואה סרטים במחשב כך שאני לא צריך מסך מדהים באיכות שלו, אבל כן אחד שיחיזק לי לאורך זמן בלי בעיות.

זה שיש לי החזיק 6 שנים מצוין ואם יהיה לי מז אולי עוד בסוף אצליח לתקן אותו, נראה שמה שנדפק זה רק הכפתורים ולא המסך עצמו

ותודה על התגובה

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778

הוא קצת יקר יותר , אבל הוא מסך מומלץ בלי קשר לסרטים ומשחקים , בגלל הארגונמיות שלו , פאנל IPS ואמינות.

אם אתה רוצה מסך זול יותר , יש לא מעט מסכים שלא נבדלים אחד מהשני בצורה משמעותית , וזה תלוי כבר באיזה גודל אתה מעוניין.

יש יתרון למסך רחב ורזולוציה גבוהה , גם בשימוש רגיל במחשב , כמו שטח עבודה גדול יותר , חדות ועוד.

פורסם
  • מחבר

950 זה מעבר למה שאני רוצה להשקיע, ואין לי צורך במסך 23.

19-21 מספיק בהחלט. מה החברות המומלצות בתחום? מהן התכונות שצריכות לעניין אותי?

פורסם

כל המסכים שזולים מהדל הזה לא שונים מדי האחד מהשני.

קח אחד מחברה מוכרת שנראה לך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים