פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים).* גודל המסך? עד 15.6". עדיף פחות, אבל אני מבין שכנראה לא אפשרי במסגרת התקציב.* משקל רצוי? כמה שפחות, לא קריטי.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רק HDMI.* בלוטות? צריך.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי.* כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי.* כונן Bluray? לא.* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.כרגע מצאתי שלושה דגמים שנראים לי מתאימים:Samsung 300V5A A01IL - שהיתרון הגדול שלו הוא מסך המט. אבל אני לא יודע עד כמה מחשבי SAMSUNG הם טובים.Dell Inspiron N5050 IN-RD31-6155 - שיש לו רק שנת אחריות אחת.HP Pavilion G6-1320SJ.מה כדאי מביניהם?אם יש הצעות נוספות - אשמח מאד (ואם יש מחשב טוב עם מעבד i3 דור שני לפחות עם מסך קטן יותר שיעמוד בתקציב - גם אשמח).תודה רבה.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מבין 3 האפשרויות האלו הייתי הולך על HP.משך האחריות 3 שנים.חשוב שתתרשם מהבילד של המחשבים ולא רק מהפרמטרים הטכניים.ממליץ לך להתרשם במו עיניך בחנות, וגם לחפש סקירות מפורטות באינטרנט.לגבי סוג המסך - השימוש ב-Glossy נפוץ מאוד היום, הוא גם נותן צבעים רוויים יותר שנתפסים בדרך כלל כ"חיים" יותר.אז אם אתה לא מתכנן עבודה ממושכת בתנאי חוץ - לא רואה הכרח במסך מט.לגבי הקטנת הגודל - כסטונדט שווה לך דווקא מסך גדול ככל הניתן, תוך שמירה על משקל סביר.אז אם 2.5 ק"ג הם לא אתגר עבורך, הייתי ממליץ להישאר עם גודל 15.6".מה גם שמעבר ל-13.3" - יביא לחריגה מהתקציב שלך, ובד"כ גם לפגיעה בביצועים, שכן בגרסאות הללו תקבל בד"כ מעבד ULV בתדר (והספק) מוחלשים.ועוד הערה:במפרט שהפנית אליו למחשב של Dell - יש ככל הנראה טעות, כל היציאות הן USB2.0.וזה נכון לכל המחשבים שהפנית אליהם.במחשב נייד שמתכננים לטווח רחוק - תמיכה ב-USB3.0 הוא כן שיקול שכדאי לקחת בחשבון.
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים מחבר אבל מה יותר טוב ב-HP מאשר ב-SAMSUNG?בשניהם יש שלוש שנות אחריות..מעבד די דומה וכו'..לגבי טווח ארוך - עזוב אותך, המחשב משמש לאינטרנט ואופיס.. וקצת סרטים.. לא מתכנן טווח ארוך ולא צריך מי-יודע-מה ביצועים..
פורסם 2012 בספטמבר 1513 שנים כמו שאמרתי - חפש את ההבדלים בבילד, כי אין באמת הבדלים משמעותיים בפרמטרים הטכניים.אחד החסרונות של סמסונג (סדרה 3) - זה ביצועי קול גבוליים משהו (לפחות לפי הסקירות).לא מכיר מספיק את הדגם הזה של HP כדי לערוך השוואה טובה, אבל בד"כ ל-HP יש בילד עדיף.(אם כי גם בסמסונג שימרו בסדרה 3 הרבה מהסדרות האיכותיות יותר)אז לכן המלצתי לך,בהקשר לבילד (ולדברים אחרים שלא תראה אותם במפרט) - תעבור על הסקירות באינטרנט, ותתרשם בעצמך בחנות.נ.ב.אם הביצועים לא קריטיים לך, אז כן תבחן מעבר ל-13.3".תמורת השקעה נוספת של כ-500 ש"ח, תוכל להרוויח חצי קילו עד 700 גרם במשקל.האם שווה לך (כסטודנט)? ההחלטה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.