עבור לתוכן

total war שווה לשחק בכולם?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים שיחקתי רק בשוגון וברומא הראשונים. וחשבתי לחזור לאחרונה לשחק. עכשיו ממה שזכור לי אין שלבים מוגדרים במשחק ופשוט צריך להשתלט על כל המפה (או 60% ממנה) האם ישנה סיבה לשחק במשחקים לפי הסדר או שפשוט לשחק במשחק הכי אחרון בגלל שכל החידושים שקיימים בקודמים, קיימים גם באחרון?

פורסם

אני התחלתי לא מיזמן את הסדרה

עברתי את הראשון ,ואני מתקדם בשני

אני חושב שזה נחמד לראות איך הסדרה יתפתחה עם השנים

בכל מיקרה יש גם ספינוף לPS2 ,שהוא מאוד שונה אבל קים

וחוץ מיזה לא מיזמן הגרסה הסלולרית הגיע לPC

פורסם

תיראו איזה יופי

פורסם
  • מחבר

על חמדנות משלמים =/

התחלתי עם השבט הכי קל והלכתי להשתלט על שטחים קשים מה שגרם לי לאבד שנים חשובות ולהיות מאחור. לאחר שהשתלטתי על שטחים קשים פתחתי במלחמה נגד השבט הכי חזק וגמרתי אותו לרסיסים. הבעיה שדחפתי קדימה ולא לקחתי את הזמן לבנות צבא ולבסס שטחים חזקים.. הגעתי ל-25 שטחים והגנרל הכי חזק שלי (המנהיג) מת מזקנה והעביר את השליטה לבן שאומנם חזק אבל נשאר לי צבא גדול ללא גנרל כאשר ברשותי כמה גנרלים מאחור ללא צבא. לא וויתרתי ודחפתי קדמיה. ב-27 שטחים, כולם, כל השטחים הנותרים פתחו נגדי במלחמה ומתאספים לי על הגבולות צבאות שנגד רובם אין לי סיכוי.. בנסיון למנוע הדרדרות יחסים, גם הבאתי לשבט השני בחוזקו (אחרי) 15K כסף, מה שלא מנע ממנו להכריז עלי מלחמה..

פורסם

ככה זה המשחק

אני למעשה היתי תקוע במשחק השני ,ולא היה לי סיכוי לנצח יותר

הלכתי למלחמה נגד צבא חזק ,ושניצחתי אותו נישאר רק צבא מתחרה אחד עם בסיסים ברוב המפה והמון חילים

כדי לנצח בכל זאת ,עשיתי ציט של מיליון כסף

רק ככה היתי יכול לנצח ,בלי זה היתי יכול לעדוף מתקפות ,וזהו

מה שכן למרות שבסוף שלטתי בכל המפה ,היה באג במשחק שהסוף לא אמר את זה בסיום ,אלה אמר ששלטתי ברוב

נו טוב ,המשחק הבא כבר ברומה העתיקה

פורסם
  • מחבר

נו באמת... ז ה לא כיף צ'יטים

פורסם

התחלתי היום את ROME הראשון ,גרסת הזהב

הכל שופר מאוד מהמשחקים הישנים,אבל אני לא סובל את המפת עולם של המשחק

עשו אותה לא מספיק ברורה

חוץ מיזה יש כל מיני שינוים ,והרבה פחות כיף לשחק ככה כמשחק אסטרטגיה בתורות

פורסם
  • מחבר

כמה שעות ביום משחק? ואיך אתה משחק בדיוק? כל משחק כזה אוגר בתוכו עשרות שעות משחק לפחות

פורסם

אני משחק רמה קלה וכימאט תמיד עושה את הקרבות אוטומטית

גם מרמה שצריך

מבחינתי אני רוצה להכיר את המשחקים הישנים ,לעבור אותם,ורק בהכי חדש להשקיע הרבה

פורסם

אני שיחקתי בכל הסדרה, והשקעתי המון בכל משחק, פרט ל empire ו napoleon שהיו על הפנים לפי דעתי.

המשחק שממנו הכי נהניתי היה rome total war ומיד אחריו shogun 2 (הכי מודרני). אם שווה לשחק בשאר, כן שווה. קח בחשבון

שהם מאוד מיושנים, ואם שיחקת במשחק total war עדכני יותר זה כמעט בלתי אפשרי לחזור ..

פורסם

Salwaby

שיחקתה בספין לPS2 ?

הוא מאוד שונה מהסדרה המקורית ,אבל בכל זאת קשור אליה קצת

אני התחלתי אותו אתמול באמולטור

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה נתקעתי בסיבוב הראשון עם חצי מפה, הייתי צריך להתחיל עוד בשלב מוקדם יותר מהתחלה ולא לדחות את הקץ.

סיבוב שני עם אותו השבט היה הרבה יותר טוב. הם די לכלכו עם ה-"ממלכה מפולגת". למרות שטכנית הצלחתי להחזיק בשתי בריתות לתקופה די ארוכה וסביר להניח שהייתי יכול גם לנצח עם ברית אחת אבל זה היה יקר מדי. בכל מקרה הממלכה המפולגת די מבטלת את כל העניין של פוליטיקה במשחק כי במקור רציתי בכלל להפוך את כולם לווסלים שלי ולא להשתלט.

בכל מקרה בסיבו שני היה רק רגע אחד שעוד פקפקתי ביכולת שלי לנצח וזה באמצע המפה מסביב לקיוטו.. הסוד הוא לבנות כלכלה מנצחת בשלבים מוקדמים ולבנות ציי ענק (16+ ספינות פשוטות) ולהעמיד אותם בחזית של כל גבול וכך לא לתת לאויב את האופציה לנחות מאחור וגם לא לתת לו את האפשרות להשתלט על כל נקודות המסחר עם המדינות הזרות.

לאחר שהצלחתי להשתלט על כל המרכז (התחלתי מהשבט הכי פשוט על האי בדרום, משם התקדמתי שמאלה ומשם למרכז)

הנצחון שלי היה ברור למרות עוד כמה שנים קשות שדי הצריכו מחשבה אבל לבסוף חמישה צבאות מפוזרים עם עוד כמה אלפי חיילים שמהווים כוח רזרבי מאחור פשוט עשו את ההבדל, מנגד כגם החוסר מסחר של האויב גרם לכך שלכל שבט אויב היה רק צבא אחד או שניים חזקים וזהו.

די מבאס שההבדלים בין הצבאות זניחים ומהווים הבדל רק בהתחלה. לאחר מכן בלאו הכי יש לך את האפשרות לייצר כמעט את כל היחידות וזה גם לא משנה כי הצבאות שלך כלכך גדולים שאין לאויב אפשרות לעצור אותך.

הקרבות ביאסו אותי, למרות שהם יפים ומהנים, השליטה שלהם רק טובה בהגנה וובקרבות קטנים. קרבות ענקיים הם בלתי אפשריים ואני לרוב נתתי למחשב לשחק בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים