עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודי הנדסה- האם צריך?

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון,

רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב

אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד?

תודה מראש לכל העונים

פורסם

אין צורך במחשב נייד, יש לך מספיק מעבדות עם מחשבים שתוכל לעבוד עליהם באוניברסיטה (מנסיון).

פורסם

מצטרף.

יש המשתמשים בטאבלט (מסך מגע, כתיבה בעט על המסך) - יש בכך יתרונות למי שרגיל.

(הערות על שקפים בזמן אמת תוך כדי ההרצאות)

אבל בהחלט אפשר להסתדר בזמן ההרצאות גם בלי מחשב.

בזמן התרגולים - רק בקורסים בהם יש תרגולים ממוחשבים. (אבל תרגולים כאלה תמיד יהיו בחווה, אם בכלל)

כך שהיתרון של מחשב נייד בעת הלימודים - בעיקר לא בשעות הפרונטליות. (שיעורי בית, עבודה עם שותפים)

כך שמבחינתך, כשאתה מתכוון לעשות ש.ב. בבית על מחשב נייח - לא רואה טעם במחשב נייד.

כמובן שאתה צריך לחשוב איפה באיזו צורה אתה הולך לעבוד על ש.ב. עם שותפים.

פורסם

מצטרף גם אני (בוגר הנדסת תעשיה וניהול). ברובם של השיעורים, מחשב נייד לא עוזר ואף מפריע ("עוזר" לך לגלוש ולעשות שטויות במקום להקשיב).

סה"כ הסתדרתי 4 שנים יפה מאוד עם קלסר, דפדפות, עט ועפרון. זה גמיש, זה זול וזה לא כבד (אלא אם כן סוחבים את הקלסר עצמו). לגבי מצגות: אני הייתי מדפיס את המצגות (כ 4 שקופיות על עמוד) וכותב את ההערות על הדף. לחלופין, אפשר פשוט לכתוב מה שבא לך על דף פוליו ולהשאיר את המצגת כמו שהיא.

בהחלט יש מצבים מסויימים בזמן השיעור שבהם יש יתרון למחשב. אבל לרוב אין לו יתרות ואתה גם צריך להסחב איתו כל היום, לחפש שקע בשביל טעינה וכו'. בסך הכל אפשר להסתדר יפה מאוד גם בלי נייד. גם ש"צריך" לא. במצבים מסוימים, הוא אולי עוזר קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים