עבור לתוכן

עריכת תלת מימד ווידאו - 4,000 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

תקציב:

רצוי עד 4000 ש"ח, אופציה לחריגה קלה (200-300)

שימושים:

עריכת וידאו / עריכת תלת מימד / מקווה לחזור לגיימינג - אז אם אפשר שיעבוד בצורה סבירה (לא מדליק אותי ULTRA HIGH)

תוכנות עיקריות:

3Dmax, Zbrush, Premiere/Vegas, Photosop, Visual Studio

עבודה כללית:

* סצינות תלת מימד, כולל אנימציה. עד היום היו לי זמני רינדור דיי ארוכים שפשוט גרמו לי להפיל את האיכות.

* עריכת וידאו לסרטונים קצרים - בינוניים, אני מתכוון ללמוד AF ביום מן הימים אז שיוכל להתמודד עם זה.

* שיסתדר סבבה עם פנורמות רציניות בפוטושופ (הפנורמה האחרונה הייתה 12000X2300).

* אשמח אם מישהו פה עם ניסיון בנוגע לזיכרון הפנימי - האם 16GB יתן לי הבדל משמעותי בתלת מימד מול 8GB?

שימושים מיוחדים:

לא נראה לי שאבצע אוברקלוק, רק למען היציבות בגלל החום הישראלי האופייני.

יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט יחסית.

אני לא מתכוון לבצע מערך של כרטיסי מסך - לעומת זאת, אני כן מתכוון לבצע חיבור של 2 - ואם ניתן יהיה, אוליי של 3 מסכים.

הרזולוציה כנראה תהיה 1920X1080 בשניים או שלושת המסכים.

חומרה אופציונלית:

צורב סטנדרטי, אני מניח שלא יזיק.

קראתי קצת, והייתי שמח אם יהיה כונן SSD למערכת ההפעלה (אוליי בעתיד תהיה ווינדוס 8) - תקנו אותי אם אין בזה צורך.

נוסף לכך כונן של 1TB.

אני גר בצפון - אם זה משנה.

כמובן יהיה נהדר אם המחשב כבר יהיה מורכב, אמנם הרכבתי כבר מחשבים, אבל זה היה בתקופה ש64 מגה היה נחשב לאחלה זיכרון פנימי, נכון לעכשיו אני לא מבין כלום.

הרכישה תתבצע בחודשיים הקרוביםככל הנראה.

הערות נוספות:

כפי שצויין המחשב אמור לשמש לתוכנות תלת מימד, וידאו, תמונות - ובתקווה, משחקים חדשים באיכות סבירה.

ולכן לסיכום פריטים שנראים לי כפרטי "חובה" - למרות שאני דיי בטוח שאתם מבינים יותר:

מעבד I7

16GB פנימי

SSD למערכת ההפעלה

כרטיס מסך נחמד - יחוברו 2-3 מסכים יחד.

שקט יחסית (בגבול הסביר)

זה יהיה אחלה אם המארז גם יהיה יפה - למארז שיש לי עכשיו יש חלון ולדים כחולים, וזה נראה לא רע בכלל.

אין צורך במערכת הפעלה - יתכן ואשתמש בWIN8 לכשתצא.

לגבי מערכת רמקולים - אני לא בטוח אם זה משנה, כרגע יש לי 2.1 - אוליי בעתיד אשתדרג.

מקווה שאני בכיוון הנכון עם התקציב והבקשות. אם להיות כנה, כל העבודה בתוכנות שהוזכרו היא בתור תחביב ולכן כאשר אני מדבר על תלת מימד למשל, אומנם מדובר לעתים על סצינות גדולות ומורכבות, אך מן הסתם לא ברמה של סטודיו.

לכן, אם אתם חשים שמשהו לא נחוץ, הרגישו חופשי להסירו או לשנותו כראות עיניכם.

תודה רבה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים