עבור לתוכן

אולסיל מוכר סחורה שאין לו וגובה כסף סתם כך מפה לשם.

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]והמעשה שהיה כך היה.. לפני יורו 2012 בא לי להתפנק במערכת סטראו פשוטה של פנסוניק ע"מ לחבר אותה לטיוי ולהקשיב בכיף לשידורים. אה מה מה, חולפים להם 21 ימי עסקים ככתוב אך המערכת בוששה להגיע ,פניתי אליהם ונעניתי כי אין להם במלאי ונא להמתין לחודש הבא.אף אחד לא חשב לידע אותי על כך .ואילו לא התקשרתי יכולתי להמתין עד היורו הבא. בבירור מולם ומול יורוקום התברר כי ביום שרכשתי את המערכת כבר אז לא הייתה במלאי לא רק להם אלא גם ביורוקום ומיורוקום הודיעו להם על כך.אך מה שישראלי לא ירוויח עוד כמה גרושים?חבל"ז, להיום : אני =ללא מערכת וללא כסף וממתין לאחר החגים להגיש תביעה קטנה כנגדם. אולסיל = חוגגים וצוחקים כל הדרך לבנק. שלחתי מכתב מעו"ד אך ללא תגובת "וישמן ישורון ויבעט" קרי אולסיל הישמרו לכם מאולסיל אם תעשו חיפוש בגוגל על תביעות נגדם קצרה היריעה מלהכיל אם יש עוד נפגעי אולסיל נא לפנות אליי ואוליי אז אנו נצחק כל הדרך לבנק. שנה טובה[/td][/tr][/table]

פורסם

האמת שהתכוונתי להציע הצעה למזגן במכרז שבוע הבא...

אני כנראה כבר לא יעשה את זה...

תודה

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב. תעדכן מה קורה עם זה.

פורסם

אני יכול להעיד שקניתי המון מוצרים מאולסייל לאורך השנים (מ-2002 אני חושב) ותמיד קיבלתי שירות מצויין, מהיר ומקצועי + מחירים מצויינים.

רק לאחרונה קניתי מהם תנור אפיה BOSCH וכיריים סימנס באלפי שקלים.

פורסם

אולסיל לא מוכרים כלום ושום דבר.

הם בסך הכל מספקים פלטפורמת מסחר.

אתה עלול לגלות שלתבוע אותם יהיה כמו לתבוע את ebay על זה שמוכר מסויים לא סיפק לך מוצר בזמן לפי התנאים שהוא הבטיח.

פורסם

צודק...

אני יכול להעיד שקניתי המון מוצרים מ דרך אולסייל לאורך השנים (מ-2002 אני חושב) ותמיד קיבלתי שירות מצויין, מהיר ומקצועי + מחירים מצויינים.

רק לאחרונה קניתי מהם דרכם תנור אפיה BOSCH וכיריים סימנס באלפי שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים