עבור לתוכן

השקעה במט"ח

Featured Replies

פורסם

בנאדם מספיק לדבר על דברים שאתה לא מכיר או ניסתה! אתה חוזר על עצמך ומצטט דברים שאני אמרתי במילים שלך (הרי כבר ציינתי שייזהר במינופים גבוהים לפחות פעמיים, ובכל בקרה יש סוג מסחר למינוף גבוה שרשמתי).

לא ממליץ כלום לאף אחד...האיש ביקש עצות וחוות דעת על מסחר בשוק המט"ח והשתדלתי לתת לו מניסיוני ומימה שניסיתי...ושמע כסף מדבר ואני עשיתי כזה בשוק הנ"ל. אז תפסיק לדבר שטויות ולהפחיד בנאדם לעשות דברים שאתה חושש לעשות בעצמך.

להגיד משפט כמו "לא מומלץ למנף" זה כמו להגיד אין לי מושג מה זה מסחר מט"ח! זה לא מניות, אין דבר כזה עסקה ללא מינוף.

ואגב כמה שהשוק יותר תנודתי, ככה פוטנציאל הרווח במסחר מט"ח גדל (אתה מבין שאפשר להנות מירידות ועליות כאחד כן)..אין דבר נורא יותר מימים בהם השוק מדשדש ולא הולך לשום כיוון.

דבר אחרון..אדיוט מי שנכנס לשוק הזה ללא קורס כל שהוא או אוטודידקטיות רצינית, כי אז הוא מהמר ולא סוחר!

למען האמת כן ניסיתי לפני 4 שנים, וכן ביצעתי מינוף של 1:4 על נפט והרווחתי לא רע. מצד שני גם הפסדתי מעט על מסחר במטבעות.

אתה חוזר ואומר שהפוטנציאל לרווח הוא גדול יותר, אבל במקביל גם הפוטנציאל להפסד הוא גדול יותר. אין צורך לחזור על זה. אני מבין עברית.

העבודה הפשוטה היא שהרוב המוחלט של הסוחרים מפסיד. נקודה. בין אם הוא לקח קורס לבין אם לא (וכן, אני מכיר אנשים שעשו קורס ואיזה פלא גרפים, תבניות, נקודות פריצה וכו'...לא בדיוק עזרו להם והם הפסידו. זה לא פיסיקה).

פורסם

:nixweiss::s07::bash::kopfpatsch::facepalm:

אוףף אין לי כוח להתווכח...ברור שיש בזה סיכון וגם אתה בעצמך אמרת שפעם הרווחת ופעם הפסדת (אגב נפט זה דבר שצריך להיות ממש מנוסה בשבילו כי לפעמים הוא תזזיתי ללא כל הגיון בכלל..וגם איזה צמד התעסקת נפט/דולר ?)..אבל מאיפה אתה אומר שהרוב מפסיד :s05: מה עשית סקר. אם הרוב הוא כזה שסתם קונה ומוכר בלי לדעת דבר, אז ברור שיפסיד! ובשביל זה אני אומר שצריך ללמוד את התחום אבל אתה אומר שכל הלימוד הזה הוא חרטא?? למה נראה לך יש כלכלנים וסטוקרים וברוקרים שעושים ים כסף ביום, בגלל ניסיון+לימוד!

בוא נסכים שזה לא מתאים לכל אחד ואנשים לא יודעים את זה ואולי בגלל זה רבים מפסידים את כספם.

פורסם

:nixweiss::s07::bash::kopfpatsch::facepalm:

אוףף אין לי כוח להתווכח...ברור שיש בזה סיכון וגם אתה בעצמך אמרת שפעם הרווחת ופעם הפסדת (אגב נפט זה דבר שצריך להיות ממש מנוסה בשבילו כי לפעמים הוא תזזיתי ללא כל הגיון בכלל..וגם איזה צמד התעסקת נפט/דולר ?)..אבל מאיפה אתה אומר שהרוב מפסיד :s05: מה עשית סקר. אם הרוב הוא כזה שסתם קונה ומוכר בלי לדעת דבר, אז ברור שיפסיד! ובשביל זה אני אומר שצריך ללמוד את התחום אבל אתה אומר שכל הלימוד הזה הוא חרטא?? למה נראה לך יש כלכלנים וסטוקרים וברוקרים שעושים ים כסף ביום, בגלל ניסיון+לימוד!

בוא נסכים שזה לא מתאים לכל אחד ואנשים לא יודעים את זה ואולי בגלל זה רבים מפסידים את כספם.

:)

כן, נפט\דולר.

אם הרוב לא היו מפסידים, חברות מסחר היו פושטות את הרגל. אני לא זוכר איפה, אבל קראתי כתבה שאמרה כי כ-90 אחוז מהסוחרים מפסידים בסופו של דבר.

כמובן שצריך ללמוד, וכמובן שאפשר לעשות רווחים יפים ומטורפים...אני רק אומר שזה די מסוכן (בטח כאשר עושים מינוף גבוה) והסטטיסטיקה לא מיטיבה עם הסוחר.

בכל אופן, אני מאחל לך ולכולם רק רווחים ושנה טובה ומתוקה!

פורסם

סנדק גם לך ולכולם שנה טובה ומבורכת.

העיקר לזכור שכסף זה לא הכל בחיים :)

פורסם

איך אני מוצא איזה חברות קטנות נסחרות בבורסה?

יש מדד לגדולות מה עם הקטנות?

פורסם

פשוט תסתכל על הרכב מדד היתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים