עבור לתוכן

השקעה במט"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי

יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו

החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל".

האם למשהו יש נסיון עם זה ?

האם זה באמת כסף קל ?

מה אתם חושבים על הנושא הזה ?

פורסם

היה על זה כתבה בחדשות לא מזמן, אומרים שכל האתרים האלה זה חרטא. כסף קל זה בטוח לא.

פורסם

אתה מתכוון לפורקס? שומר נפשו ירחק מזה.

פורסם

הכי כואב על אותם תמימים ..הנופלים בצורה של 'תביא תכסף ,אתה לא צריך לעשות דבר, וכבר נעדכן אותך' ----- ----- אחרי תקופה קצרה

התרחיש :

הוואי--- :auto: <-------------- :2gunsfiring: נשאר בלוד.

פורסם

התעסקתי תקופה עם מט"ח..עבדתי דרך התוכנה של UFXBANK שהם לוקחים עמלות נמוכות יחסית..הרשמים הם:

1)עשיתי הרבה כסף

2)הפסדתי הרבה כסף

3)התנהגתי כמו מהמר ורק בסוף באמת למדתי לזהות גרפים ומגמות ונהייתי משקיע חכם

4)אתה נהנה גם מעליות השוק וגם מירידות (מין הסתם)

5)תיזהר לא להשתולל במינופים שאתה עושה!!!!!

6)אל תיתן להם סכום ותצפה שהם ייתעסקו בשבילך (למרות שזה קיים, אבל נראה לי כמו לזרוק אחריות)..תלמד לזהות גרפים,מגמות,תבניות ואז תשקיע זמן ובצע קניות/מכירות לבד.

7)תעבוד על מנוי דמו איזה חודש, תראה שהאסטרטגייה שלך מרווחיה ורק אז עבור לאמיתי.

8תלמד לא לישון כי מחזורי המסחר הם מארה"ב לאסיה ואז אירופה וכל היום אתה זומבי שעושה כסף...יום ראשון מנוחה

9)תמיד תחסוך את הכסף בבית ההשקעות ותחכה לשער דולר גבוה יחסית ורק אז תמשוך את הכסף..הסיבה היא ההמרה לשקל מדולר.

10)בהצלחה :hi:

פורסם

אני למשל מצטער שלא קניתי דולרים כשהדולר היה 3.4

פורסם

ואני מכיר די והותר אנשים שמצטערים שקנו כשהיה ב4.7.

פורסם

על העוקץ הניגרי שמעת? זה בערך מה שיש בפרסומות האלה. לא הרבה יותר טוב מתרופות ("בדוקות!") להגדיל לעצמך ב-20 ס"מ...

פורסם

מה קשור...רכישת/מכירת מט"ח הולכת בצמדים!

3.4 או 4.7 ביחס דולר/שקל...סבבה אין כזה צמד בכלל ב- 99.99% ממערכות המסחר (שקל לא נסחר כמאט). בדר"כ זה דולר/ין או דולר/אירו או נפט/דולר או פרנק/אירו או זהב/דולר או אורז/ין......

אם אתם מדברים על לקנות דולרים בחלפן כספים ואז למכור לחלפן אחר עם רווח משינוי המט"ח...סבבה זה לא מה שמדבר הבנאדם, דרך מאוד מטומטמת לעשות כסף כי צריך הון התחלתי גדול מאוד וזה עניין של זמן ומזל רבים. במסחר מט"ח בזמן אמת מדברים על שינוי באלפיות המט"ח שממונף (leverage) לכסף רב יותר והרווחים הם על השיוניים הקטנים האלו (פיפסים). יש גם מסחר קירקוף בו משקיעים סכום כסף במינוף פסיכי על שיוני קטן ביותר בצמד ואז או שעושים בוחטה בשתי דקות או שגוזרים את הכיסים במכנס כי כבר לא צריך אותם...

ודוד משה..על העוקץ הצ'רקסי שמעתה?? גם אני לא. אבל האוסבקי מאוד מפורסם לפחות כמו היבוסי והחתי!

שוב בהצלחה ותעבוד הרבה על הדמו (לכל מערכת מסחר יש מנוי דמו)...יאללה חתחתי

פורסם

לבסוף... מה יותר - הרווחת או הפסדת כסף?

פורסם

^הרווחתי

פורסם

פורקס - להתרחק כמו מאש.

95 אחוז מהסוחרים מפסידים.

עם כל הכבוד למתן שמרוויח שם מזיהוי גרפים, תבניות וכו'...לא חסר כלכלנים שעושים זאת ורובם טועה...

במיוחד בימים כאלה שהכלכלה בתחתונים ויש תנודתיות גבוהה.

עצה שלי היא לחכות למשבר העצום (והוא בהחלט יהיה עצום) הקרוב, אחרי שיבינו שהדפסת כסף וקניית אגח זבל של מדינות כושלות באירופה וצמיחה מלאכותית בסין (ראה ghost cities in china, בונים בכמויות כדי להגדיל את אחוז הצמיחה) לא באמת עוזרות לכלכלה העולמית,

ואז - לקנות מניות במחירי זנות.

בהצלחה

פורסם

אנשים אתם עושים סלט פירות וירקות מהכל יחד..לא מבין מה אנשים מכניסים פה אגחים ומניות...

"סנדק" זה נשמע כאילו אתה אומר עזוב אותך מכל שיטת הכלכלה העולמית היום (מסחר מט"ח+אגחים+מניות++++)..מה נראה לך הוא המנוע של כלכלות וכסף..בטוח שלא החלפת סחורות כמו בעולם העתיק. איך הבנק שלך עושה כסף..ע"י משחק בכל התחומים האלו (מסחר ב אג"ח+מט"ח+מניות+++).

מסחר במט"ח הוא בגרפים של דקות או שעה או יום ולעיתים נדירות זה מסחר LONG לשבוע..ז"א במסחר מט"ח השינויים הם בפיפסים (אלפיות) ושינוי גדול כמו שאתה אומר מתרחש כל כמה שניות. למשל עם אתה במינוף של 50 עם נגיד קנייה של 500 בצמד דולר/אירו, אז על כל פיפס שהאירו עולה על הדולר אתה מרוויח כך: 25$=1000/(500*50) וכל שתי שניות יש קפיצות של 5 20 פיפסים..ואני לא מדבר על מסחר scalping (קירקוף) אז אתה או עושה 1000 דולר בדקה או מפסיד אותם (זה מסחר עם קנייה/מכירה גדולה ומינוף סופר גבוה).

בכנות אני לא מבין גדול ואם הייתי משקיע יותר זמן ללמידה וזיהוי תנודות ותבניות והיה לי יותר כסף להתחיל איתו..הייתי עושה הרבה יותר כסף. כבר תקופה שאני לא מתעסק במט"ח בגלל שאני סטודנט ועובד ורוב היום לא זמין מול מחשב. אבל אני מחכה לרגע שאוכל לחזור לזה..

דבר נוסף שאני רוצה להגיד הוא לגבי כל בקורסים חינם האלו אצל בתי ההשקעות...זה ממש עוזר וצריך לקפוץ על המציאה (לגבי מסחר מט"ח) כי הם מרווחים מיזה שאתה נפתח לתחום חדש ואחרי זה אולי תרצה לסחור דרך הפלטפורמה שלהם ואז הם יהנו מעמלות קטנות על כל עסקה שתפתח דרכם. מנצידך אתה תרוויח שיעור חינם על מה זה בכלל פיפס ומזה צמדים וגרפי נרות, רציף, קווי תמיכה וכ"ו שיעור הבא כבר תלמד לזהות תבניות, פריצות חסמים וכ"ו...אם תשקיע, בטח שתעשה כסף!

פורסם

אנשים אתם עושים סלט פירות וירקות מהכל יחד..לא מבין מה אנשים מכניסים פה אגחים ומניות...

"סנדק" זה נשמע כאילו אתה אומר עזוב אותך מכל שיטת הכלכלה העולמית היום (מסחר מט"ח+אגחים+מניות++++)..מה נראה לך הוא המנוע של כלכלות וכסף..בטוח שלא החלפת סחורות כמו בעולם העתיק. איך הבנק שלך עושה כסף..ע"י משחק בכל התחומים האלו (מסחר ב אג"ח+מט"ח+מניות+++).

מסחר במט"ח הוא בגרפים של דקות או שעה או יום ולעיתים נדירות זה מסחר LONG לשבוע..ז"א במסחר מט"ח השינויים הם בפיפסים (אלפיות) ושינוי גדול כמו שאתה אומר מתרחש כל כמה שניות. למשל עם אתה במינוף של 50 עם נגיד קנייה של 500 בצמד דולר/אירו, אז על כל פיפס שהאירו עולה על הדולר אתה מרוויח כך: 25$=1000/(500*50) וכל שתי שניות יש קפיצות של 5 20 פיפסים..ואני לא מדבר על מסחר scalping (קירקוף) אז אתה או עושה 1000 דולר בדקה או מפסיד אותם (זה מסחר עם קנייה/מכירה גדולה ומינוף סופר גבוה).

בכנות אני לא מבין גדול ואם הייתי משקיע יותר זמן ללמידה וזיהוי תנודות ותבניות והיה לי יותר כסף להתחיל איתו..הייתי עושה הרבה יותר כסף. כבר תקופה שאני לא מתעסק במט"ח בגלל שאני סטודנט ועובד ורוב היום לא זמין מול מחשב. אבל אני מחכה לרגע שאוכל לחזור לזה..

דבר נוסף שאני רוצה להגיד הוא לגבי כל בקורסים חינם האלו אצל בתי ההשקעות...זה ממש עוזר וצריך לקפוץ על המציאה (לגבי מסחר מט"ח) כי הם מרווחים מיזה שאתה נפתח לתחום חדש ואחרי זה אולי תרצה לסחור דרך הפלטפורמה שלהם ואז הם יהנו מעמלות קטנות על כל עסקה שתפתח דרכם. מנצידך אתה תרוויח שיעור חינם על מה זה בכלל פיפס ומזה צמדים וגרפי נרות, רציף, קווי תמיכה וכ"ו שיעור הבא כבר תלמד לזהות תבניות, פריצות חסמים וכ"ו...אם תשקיע, בטח שתעשה כסף!

עכשיו הכל ברור.

חברים, הצטרפו לקורסים אצל בתי ההשקעות, ותרוויחו כסף!!!

מגוחך.

מינוף של פי 50?

על זה אתה ממליץ?

אתה שפוי בכלל?

אדוני הנכבד, אפשר להרוויח בטירוף במינוף כזה אבל במקביל אפשר גם להפסיד (וכפי שאמרתי הסטטיסטיקה לא משחקת לטובת המשקיע).

בזמנים קשים כאלה עם חדשות רעות\טובות על בסיס יומיומי ותנודיות מאוד גבוהה, בהחלט שלא מומלץ למנף.

אם כבר להשקיע כסף במשהו בימים האלה זה בחברות סולידיות עם הרבה מזומנים בחברה שנותנים דיבידנדים יפים.

פורסם

בנאדם מספיק לדבר על דברים שאתה לא מכיר או ניסתה! אתה חוזר על עצמך ומצטט דברים שאני אמרתי במילים שלך (הרי כבר ציינתי שייזהר במינופים גבוהים לפחות פעמיים, ובכל בקרה יש סוג מסחר למינוף גבוה שרשמתי).

לא ממליץ כלום לאף אחד...האיש ביקש עצות וחוות דעת על מסחר בשוק המט"ח והשתדלתי לתת לו מניסיוני ומימה שניסיתי...ושמע כסף מדבר ואני עשיתי כזה בשוק הנ"ל. אז תפסיק לדבר שטויות ולהפחיד בנאדם לעשות דברים שאתה חושש לעשות בעצמך.

להגיד משפט כמו "לא מומלץ למנף" זה כמו להגיד אין לי מושג מה זה מסחר מט"ח! זה לא מניות, אין דבר כזה עסקה ללא מינוף.

ואגב כמה שהשוק יותר תנודתי, ככה פוטנציאל הרווח במסחר מט"ח גדל (אתה מבין שאפשר להנות מירידות ועליות כאחד כן)..אין דבר נורא יותר מימים בהם השוק מדשדש ולא הולך לשום כיוון.

דבר אחרון..אדיוט מי שנכנס לשוק הזה ללא קורס כל שהוא או אוטודידקטיות רצינית, כי אז הוא מהמר ולא סוחר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים