עבור לתוכן

משלוחים שהגיעו לדואר ונשלחו חזרה עקב דוורית טיפשה..מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

הזמנתי הרבה דברים מהאיביי לישראל, הדוורית לא הכירה את הכתובת ובמקום להתקשר לטלפון של ההזמנה, פשוט שלחה את כל החבילות חזרה כי כנראה זה הכי קל.

אין מספרי מעקב, רציתי לדעת האם יש סיכוי שהמוצרים עוד בארץ? ואם כן איך אני בודק את זה.

תודה!

פורסם

מתקשר לדואר ושואל.

פורסם
  • מחבר

אומרת לי שלא ניתן רק עם מספר מעקב...מה שאין לי.

איזה עצבים..הזמנות בסך יותר מ 150 דולר...

פורסם

150 דולר ואין מספרי מעקב???

לחבילות בדיל אקסטרים שאני מזמין ב20 דולר יש.

פעם הבאה אולי תדע להשקיע את האקסטרה דולר וחצי הזה.

בלי מספר מעקב אף אחד לא יכול לדעת איפה החבילות שלך, לא הדואר, לא השולח וגם לא אלוהים בעצמו.

פורסם

בכל מקרה כדאי לדבר עם הדואר (עם מנהל הרובע שאחראי על האזור שלך) ותתלונן. הדוורים יתעדכנו ויקפידו אצלך.

פורסם
  • מחבר

150 דולר ואין מספרי מעקב???

לחבילות בדיל אקסטרים שאני מזמין ב20 דולר יש.

פעם הבאה אולי תדע להשקיע את האקסטרה דולר וחצי הזה.

בלי מספר מעקב אף אחד לא יכול לדעת איפה החבילות שלך, לא הדואר, לא השולח וגם לא אלוהים בעצמו.

זה לא שלא רציתי זה שפשוט לא היה אפשרות כזו, היה FREE SHIPMENT \=

אין לי בעיה להוסיף עוד דולר ולקבל מספר משלוח.

כמו כן היה חומר מיוחד שעלה לי 25 דולר שזה מבאס, שמגן על המסך זכוכית של ה ONE X ושאר סמארטפונים. מעצבן לחלוטין שלחתי מייל חזרה לשולחים מהאיביי שישלחו שוב ושאני אשלם שוב משלוח...

אני אלך לסניף הדואר בעצמי מחר בבוקר, מקווה שזה פתוח. :s07:

פורסם

אני ינסה לחפש לך את הסיפור על הגלריה ששלחה למישהו תמונה בכמה עשרות אלפי דולרים בלי מספר מעקב... ועד היום אף אחד לא יודע איפה התמונה ..

קח את זה כלקח לפעם הבאה, בכל משלוח תמיד יש אפשרות לשילוח מהיר בתוספת תשלום עם מספר מעקב.. (DHL\UPS וכו')

על ניסיון משלמים.

פורסם
  • מחבר

אכן למדתי הפעם \=

ביקשתי מהשולחים שברגע אם זה יגיע אליהם שישלחו אלי חזרה לכתובת אחרת עדכנית, התברר שהדוורית ראתה שם שלי על הכתובת של דודה שלי (אצלה אני מתגורר) ובמקום לשאול למרות שהיא חברה טובה שלה, החליטה פשוט שהכי קל זה לשלוח חזרה...גאונה...אבל גם אני עם הטעות שלי שלא עדכנתי.

הפעם למדתי :-[

פורסם

מקרה כזה או לעדכן על התיבת דואר או פשוט לשלוח להורים נגיד ואז אין בעיות כי הכתובת קבועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים