עבור לתוכן

צריך עצה בנוגע לרישיון

Featured Replies

פורסם

היי.

הסיפור הוא כזה.

בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה.

עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף.

עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא).

נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו.

או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים.

מה לעשות?

וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.

פורסם

מכיוון שעשית רק 15 שיעורים על רכב וזה היה היה לפני בערך שנתיים, חודש וקצת לא יספיקו לך בשביל להיות מוכן לטסט גם על אוטומט. (רשמת 28.10.12 , אני מניח שהתכוונת ל 2010 , מכיוון שהתאריך הזה עדיין לא הגיע).אני חושב שכדאי לך לעשות תאוריה עוד פעם (זה לא נורא) , ככה לא תהיה בלחץ ואין לך ממש ברירה , ואם אתה יכול להוציא רישיון על ידני אז זה עדיף.

אתה צריך לחשוב לטווח ארוך יותר מהשנה שנתיים הקרובות שבהן תנהג ברכב של אחותך. רכביים ידניים חסכוניים יותר בדלק , זולים יותר ודורשים פחות הוצאות. חוץ מזה , תמיד עדיף שתהיה לך את האפשרות לבחור.

פורסם

אני לא מבין מה הלחץ?

פשוט תעבור תאוריה חדשה.

פורסם

חבל להוציא רשיון על אוטומט בלבד. אם לא מסובך לך מדי ואין איזושהי בעייה גופנית שמקשב על שימוש בגיר ידני אני ממליץ להמשיך ללמוד על ידני.

מעבר לזה, אתה צריך להבין ששיעורי נהיגה נועדו כדי ללמד אותך לנהוג. לצערי (ואני בטוח שאני לא היחיד) יש מלא חבר'ה שמעניין אותם רק הרישיון, ואחר כך שומעים עליהם או על מעשיהם בחדשות...

אל תקמץ בשיעורי נהיגה ותדע שזו לא בושה לעשות גם אקסטרה שיעורים. מה גם שזה יכול לחסוך לך טסט שני... בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים