פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אם הדיקטטור עוד היה חי הוא בטח היה שולח כמה עשרות עובדים הביתה... תגידו, היורש פיטר כבר מישהו?
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אבל זו עלות שקועה, איך תוכל להכניס אותה?כלכלית? לפי צפי מכירות של מכשיריםכי בפני עצמה, אין לעלות של החלקים בלבד שום משמעות.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אבל צפי מכירות ומכירות בפועל אינם הך, ואם העלות השקועה היא נגיד מיליארד ש"ח, וברגע שקיבלת חזרה מיליארד ש"ח, החזרת את אותה עלות שקועה ומכירה של עוד מיליארד מכשירים גם לא תשנה את העלות השקועה שכן היא איננה לפי יחידות...
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אישית אני מסופק עם ICS אבל אין ספק שJB באמת מערכת מעולה ומתאימה יותר גם לאייפוניסטים
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים טוב הסרטון הזה גרם לי להתאהב בJB במיוחד אהבתי את הgoogle now ואת העובדה שאפילו הוא ציין שאנדרואיד הדביקה את אייפון בזרימה החלקה של הממשק. יודעים אם google now יעבוד בארץ (אני מניח שאין מה לדבר על עברית)? ואם אני אתקין רום מקוסטם לגלקסי 2 שלי זה יגיע עם האופציה הזאת?
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אני רוצה רק להוסיף ולהבהיר את דברי עומרי - גוגל NOW עובד רק כאשר המכשיר במצב אנגלית, וכל ההדגמות שהוא ביצע עם השאלות עובדות באנגלית בלבד, אבל הזיהוי הקולי של גוגל תומך בעברית ועובד בעברית לא פחות טוב מאשר באנגלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.