עבור לתוכן

היום הוא היום הגדול - אפל מכריזה על האייפון 5

Featured Replies

פורסם

יותר שימושי מסטרימר גם, כל השליטה היא דרך הטלויזיה עצמה. הטלפון יכול לשבת באיזו פינה בחדר לא קשור לכלום, ואתה מדפדף בקבצים מהטלויזיה עצמה.

יש גם רסיברים תומכים אגב, ואפשר להוציא לרסיבר סאונד מהטלויזיה דרך טוסלינק במידה והרסיבר לא תומך

• תגובות 512
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DLNA יותר שימושי מסטרימר?

:)

טוב נו, כל אחד והשימושים שלו...

פורסם

מסטרימרים בגרוש כדוגמת ה WD TV וכו', כן.

מסטרימרים של 600-800 שקלים שיודעים להתחחבר גם לרשת לא, מן הסתם.

בפועל, אם יש לך טלויזיה תומכת DLNA, אתה יכול לפתוח שרת DLNA על כל מחשב נייד, או על מכשיר שתומך מראש, ולהעביר בצורה אלחוטית וקלה לטלויזיה שלך תוכן 1080P עם סאונד 5.1 DTS/DD LIVE/AC3 ושאר ירקות בצורה אלחוטית לחלוטין וגם בלי צורך בראוטר או סטרימר. יש הרבה מאוד אנשים בארץ עם טלויזיות טובות ותומכות שפשוט לא מודעים לזה, וחבל.

פורסם

ה S2 לא, אבל למרבה ההפתעה ה Note קיבל את TW5, ביחד עם הגלריה החדשה ורוב השטיקים החדשים שיש ב S3 וב Note 2

אולי הם החליטו שהסיפור הזה יהיה רק למכשירים עם מסכי ה HD שלהם...

ה-S2 כנראה יקבל את זה בעדכון JB.

(יש רמזים לכך בקובץ עדכון OTA שמיועד למכשיר שהופץ לשוק הקוריאני).

פורסם

אייפון 5 עם מעבדA9 ARMv7 כפול ליבה במהירות 1.02GHz ו- 1GB זכרון. עם זאת הקונפיגרציה הזו נותנת לו תוצאה של כ- 1,601 נקודות ב- GeekBench (תוצאה מקבילה ל- SGS3 ו- N7).

http://www.macrumors.com/2012/09/16/iphone-5-benchmarks-appear-in-geekbench-showing-dual-core-1ghz-a6-cpu/

http://www.ubergizmo.com/2012/09/iphone-5-a6-custom-core/

נראה שגם מעבד חדש אין.

פורסם

לא סביר שזה a9

לאור העובדה שהוא עובר מרובעי ליבה a9 בתדר גבוה ב30%

בכל מקרה, אם זה לא מזוייף, ההצהרות שלהם בדבר ביצועים כפולים נכונות.

פורסם

אני לא חושב שזה מזויף.

אפל עשו משהו דומה לקוואלקום כנראה, מדובר בליבת A15 משופצרת לצרכיה של אפל, ואני מתערב שהתוצאות האלו אמיתיות. המכשיר כמעט משתווה לכפולי ליבה מבוססי krait ב 1.5GHZ על ICS ולמרובעי ליבה A9 על ICS, ונופל מהם בצורה ניכרת רק ב jellybean. בהתחשב שמדובר בליבות בתדר 1GHZ, זה די מרשים.

המעבד הנוכחי הוא לא מהפיכה בכלל וגם לא שם את המכשיר כאחד הראשונים בשוק, אבל לדעתי הם פתחו את השער למהפיכה, שבטח תגיע במכשיר הבא שלהם. אם העיצוב הראשון שלהם כ"כ מוצלח, אני חושב שהם ישתפרו בזה מהר מאוד.

פורסם

אני לא חושב שזה מזויף.

אפל עשו משהו דומה לקוואלקום כנראה, מדובר בליבת A15 משופצרת לצרכיה של אפל, ואני מתערב שהתוצאות האלו אמיתיות. המכשיר כמעט משתווה לכפולי ליבה מבוססי krait ב 1.5GHZ על ICS ולמרובעי ליבה A9 על ICS, ונופל מהם בצורה ניכרת רק ב jellybean. בהתחשב שמדובר בליבות בתדר 1GHZ, זה די מרשים.

המעבד הנוכחי הוא לא מהפיכה בכלל וגם לא שם את המכשיר כאחד הראשונים בשוק, אבל לדעתי הם פתחו את השער למהפיכה, שבטח תגיע במכשיר הבא שלהם. אם העיצוב הראשון שלהם כ"כ מוצלח, אני חושב שהם ישתפרו בזה מהר מאוד.

אפל לא עשו כלום. סמסונג הרי מייצרת לאפל את השבבים (מאז ומתמיד).

בינתיים משוער שמדובר בוריאציה מוחלשת של ה-Exynos 5250 (כלומר לא A15 אבל דומה כמו ה-KRAIT).

לא הבנתי על איזו מהפיכה אתה מדבר. מכשירים שמבוססים על A15 יגיעו הרבה לפני שאפל יוציאו את המכשיר הבא שלהם עוד שנה (אני לא אתפלא אפילו אם יצאו מרובעי ליבה כאלו).

זה פחות או יותר מה ששיערתי. סמסונג אף פעם לא מוכרת את הטכנולוגיה הטובה ביותר שלה לפני שהיא עצמה משתמשת בה.

היא מכרה לאפל שבבים עם כוח דומה מאד לספינת הדגל שלה, אך לא כאלה שיוכלו לטעון לכתר בקלות.

בינתיים הם עובדים על Exynos 5250 ו-Exynos 5450 ששוב כנראה ישאירו אבק למתחרים...

פורסם

סמסונג רק מייצרת

אפל מפתחת

הם קנו חברה שמתמחה במעבדי arm

פורסם

אוקיי, זה חדש לי.

את מי הם קנו?

עריכה: אוקיי מצאתי. מוזר שפספסתי את זה.

למען האמת זה די מרשים אותי. אפל הפכה מחברה שמרכיבה לחברה שגם מפתחת..

פורסם

אני לא חושב שזה מזויף.

לדעתי המכשיר הבא יהיה אייפד 4.

פורסם

3. עדיין אין אייפד 3 :) ואולי גם איזה אייפד מיני.

פורסם

לדעתי המכשיר הבא יהיה אייפד 4.

אתה מתכוון new new ipad

עומרי, זו פעם ראשונה שאפל.ממש מפתחת ולא לוקחת פשוט דברים מוכנים ועוטפת אותם ביחד בסלוטייפ. לא שמגיע להם על זה פחות קרדיט או משהו, ה 4s היה די מפלצתי

פורסם

כמובן שתמיד כדאי לחכות לתוכנות בנצ'מרק חדשות. ידוע שחלק מרכזי בפיתוח מעבדים סובב סביב תוכנות כאלה.

פורסם

הבנצ'מארק של הגאלאקסי שלי :

מה מיוחד באיפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים