עבור לתוכן

ספק 500W עם כרטיס GTX670 - יעבוד?

Featured Replies

פורסם

שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך..

לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות.

לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ?

נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.

פורסם

יעבוד, אפילו עם שני כרטיסים באוברקלוק. ושלא יפחידו אותך.

פורסם
  • מחבר

2 כרטיסים ועוד באוברקלוק ??????? לתשובה כזאת לא ציפיתי ;D

תיארתי לעצמי שיעבוד כן.. השאלה היא אם אחרי כמה חודשים של שימוש הספק לא ישרף..? P: או שאני צריך להסיר דאגה מליבי.

פורסם

בהנחה והספק שלך תקין, לא אמורה להיות לו בעיה. מה יקרה בעוד מס' חודשים, אלוהים יודע (אם יש כזה, ואם הצרות שלך בכלל מעניינות אותו). הוא יכול להתפגר כתוצאה מנחשול מתח, כי לשכן יש ספק בצבע כחול, כמו כל רכיב חשמלי אחר, או סתם כי לא בז*ן שלו עוד קיץ של צדק חברתי (עאלק).

פורסם
  • מחבר

חח אוקי אז אני מבין שלא צריכה להיות בעיה בכלל.. תודה על ההיענות.

ד"א אולי תוכל לענות לי אם כבר על הדרך על עוד שאלה שלא קשורה לכרטיס מסך אבל עדין בקשר לספק כוח.. (וכן, סביר להניח שזה גם לא משנה, אני פשוט לא מבין גדול בספקים) מעתיק את השאלה מפורום אחר פה:

"יש לי מאווררים במארז של Corsair שאמורים להגיע עד למהירות של 2350 RPM עפ"י מה שרשום על האריזה שלהם... (ואני אומר את זה בביטחון כי יש מאווררים שלהם שרשום שהמהירות המירבית 1450 / 1100 RPM).

לינק לאוורר:

http://ksp.co.il/?uin=16021

|

עכשיו, לפי תוכנת השליטה על המאווררים של ASUS שהיא FAN XPERT2, כשאני שם את המאווררים על רמת המהירות הכי גבוה הם מגיעים רק לסביבות ה1700+ RPM.

|

האם זה איכשהו קשור לרמת הכוח של הספק? אולי אי אפשר יותר בגלל הכוח של הספק כרגע? (500W) ? או שבכלל התוכנה מזייפת בנתונים? (מה שלא נראה לי כי בBIOS זה גם מופיע על סביבות 1700+)"

|

------------------------------------

כן, אני דיי בטוח שזה טיפשי שאני שואל דבר כזה ושאין קשר בכלל ושזה מספיק טוב, אני רק רוצה להיות בטוח. (אולי עם ההכבדה של כל הפריטים מסביב צריך עוד מתח)

כרטיס מסך HD5870

מעבד I7 3770K

16 ג'יגה זיכרון 1600MHZ

אוורר למעבד NH-D14

לוח אם ASUS P8Z77-V

3 מאווררים 120MM

|

זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי כרגע.

פורסם
  • מחבר

none77 תודה על התגובה , ניסיתי דרך האתר הזה אבל לדעתי זה פשוט לא מחשב טוב... אם מישהו יוכל להגיד לי אודה לו מאוד.

פורסם

על-פי מה שנאמר כאן אני מבינה שאני יכולה להפעיל גם GTX680 על ספק 550W?

(הספק המדובר:)

Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP550P (Retail)

והכרטיס המדובר:

ASUS GTX 680 DirectCU II

פורסם

כן.

פורסם

אני ראיתי 680 פועל על ה-SS S12II 430W.

פורסם

עם Capacitor Aging 20%

שזה די הרבה אתה צריך 430W ל670 gtx

בלי המהרות

ה500 שלך ספק מצויין אמור להספיק בקלות

פורסם

ראיתי ספק 1200W של ENERMAX מחזיק מערכת שצורכת 1800W, באופן מתמשך. לא כל ספק מסוגל לספק 50 אחוז מעל היכולת המוגדרת שלו, אבל טיפה יותר כל ספק בעל שם מסוגל.

פורסם

איזו מערכת צורכת 1800w?

פורסם

^^

לא נשמע כזה מאתגר - מספיק שתיקח שלושה 690ים ב SLI + אוברקלוק קיצוני למעבד.

פורסם

איזו מערכת צורכת 1800w?

http://hwzone.co.il/news/135287

לא אחת. שתיים.

שוב, כל ספק כוח שמכבד את עצמו מסוגל לתת קצת יותר ממה שרשום עליו, אבל חבל להתגרות בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים