עבור לתוכן

עזרה ביצירת מפרט מחשב לצרכי גיימינג עד 10 אלף ש"ח כולל מסך + רמקולים

Featured Replies

פורסם

בסדר אני מצטער, זה נבע מחוסר ידע, עדיין נראה לי שכדאי לשים ספק מעט חזק יותר "ליתר ביטחון".

וכדאי לא לשכוח שמערך מתחמם יותר משמעותית מכרטיס בודד. זה לא בטוח יהיה שקט.

פותח האשכול, תוכל לפרט איזה משחקים אתה משחק ובאיזה מסך אתה מעוניין (גודל, רזולוצייה)

זה יעזור לכולנו הרבה

אין צורך, אם ממש רוצים להשקיע אפשר לשים את ה-620W בשביל לצאת בהרגשה טובה.

בגלל זה לכרטיסים יש קירור מתקדם של סאפייר, שנחשב שקט וקריר מאוד גם במאמץ.

לפי דיבור בפרטי הבנתי שהוא מעדיף מסך גדול ולכן ה-DELL 24' יהיה מצוין. המסך כולל פאנל IPS ברזולוציה של 1920x1200, וכולל ארגונומיה מלאה.

TMS: 1700-508-506

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OR2OOO הלוח ששמת, בדומה ללוח של Ymac, לא תומך בצורה מיטבית במערך

על פי דרישות הגיימינג של פותח העץ אין צורך במערך, כרטיס בודד חזק יעשה את העבודה - זה שיש תקציב לא אומר שחובה לנצלו

פורסם

אפשר להחליף ל-GA-Z68MA-D2H, הוא תומך ב-16X וב-8X.

מחשבה קדימה עדיפה... חוץ מזה עוד שנתיים, המערך הזה עוד יוכל להריץ משחקים כמו שצריך (לפחות כמו שזה נראה עכשיו), כרטיס בודד לא יוכל להריץ באותה המידה. נכון שהכרטיס הבודד (למשל GTX670) לא יריץ יותר עדיף להחליף את הכרטיס בחדש, אבל זה יחסוך לו התעסקות (למרות שלהחליף כרטיס ה עניין של דקה), אני מעדיף להשקיע במערך עכשיו (כמו כל אלו שקנו מערך של 6850 במקום לקנות 570), למה הם עשו את זה? ההבדל במחיר היה במעט לטובת ה-570 (בדרך כלל), המצב זהה גם עכשיו בדור הזה?... התשובה היא כן, אחרי הכל אתם המלצתם על זה... אני גם המלצתי על זה כי הרווחתם הרבה יותר ביצועים בתוספת מחיר קטנה. הדורות האלו ידועים כלא בעייתיים עם מערכי כרטיסים, כך שאין כאן שאלה (בייחוד בגלל פוטנציאל ה-OC הגדול שיש לכרטיסים האלו יחד עם קירור מתקדם).

פורסם
  • מחבר

חחח תודה רבה חברה אבל כל אחד שממליץ משהו יש מישהו אחר ששולל את זה לגמריי לצערי :(

פורסם

אני יציג את עמדתי בצורה שונה. אני עדיין לא ראיתי את ש נ י צ ק י ממליץ על מערך כרטיסים (CFX/SLI). נכון אתה לא מחוון למשחקים כבדים, אבל אולי בעתיד תלך על איזה BF4 או משהו כזה... כנראה ש-GTA5 יהיה כבד, לפי הטריילר (אבל מי אני שיחליט על סמך מראה) זה נראה כך.

אני בעד תוספת של 250~ ש"ח לטובת עשרות אחוזי ביצועים נוספים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים