עבור לתוכן

MPC-HC + MadVR = פיקסלים שחורים נמרחים

Featured Replies

פורסם

היי

קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה

chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear

אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון?

תודה!

פורסם

אין שום סיבה שלא תוכל לקחת תמונת מסך (עם print screen) כשאתה משתמש בmadvr, כרגע ניסיתי ועבד.

האם הבעיה קורית רק במסך מלא, או גם בחלון?

המדריך שקישרת אליו מכסה יותר מאשר התקנת madvr, האם ביצעת את כל השלבים במדריך? (למשל, אם הגדרת שימוש בCUVID?)

פורסם

זה קורה בכל הסרטים או בסרט מסויים?

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה שלא תוכל לקחת תמונת מסך (עם print screen) כשאתה משתמש בmadvr, כרגע ניסיתי ועבד.
אתה צודק, הנה הסקרינשוט:4imYq.jpg
האם הבעיה קורית רק במסך מלא, או גם בחלון?
גם וגם.
המדריך שקישרת אליו מכסה יותר מאשר התקנת madvr, האם ביצעת את כל השלבים במדריך? (למשל, אם הגדרת שימוש בCUVID?)
כן, ביצעתי את כל השלבים בדיוק כמו במדריך. לגבי הקוויד, לא השתמשתי בו, אלא ב-intel quicksync כי כרטיס המסך שלי הוא Intel HD Graphics 3000. בקוביד אני לא יכול להשתמש כי אין לי nvidia. אגב, ברגע שאני לא משתמש בהאצה חומרתית אין לי את הבעיות של הכתמים השחורים!
זה קורה בכל הסרטים או בסרט מסויים?
זה קורה בכל הסרטים. כשאני צופה באותו הסרט ב-VLC אין בעיה בכלל.מה הפתרון?

פורסם

אל תשתמש בהאצת החומרה. לי יש אותו כרטיס מסך ומשום מה הוא מזהה לי דווקא DXVA ולא INTEL QUICKSYNC.

פורסם

גם לי זה קרה ולא הצלחתי להתגבר על זה עד שיצאו דרייברים חדשים והבעיה נעלמה.

פורסם

אם אכן מסתבר שהבעיה נגרמת בגלל האצת חומרה, אין בעיה לוותר על זה. המעבד אמור להסתדר מצויין עם כל וידאו שתזרוק עליו.

פורסם

madvr תובעני בעיקר על כרטיס המסך, כך שזה לא אמור להשפיע יותר מדי על יכולת ההתמודדות של המעבד.

פורסם
  • מחבר

עדיף לי לבחור none עם כרטיס המסך שלי?

EKlmH.jpg

חשבתי שעיקר הרעיון בשיפור התמונה הוא באקסלרציה דרך כרטיס המסך. כעת ההבדל לא כל כך גדול לעומת VLC...

פורסם

שיפור התמונה הוא אלוגריתם של המרנדר. השימוש בכרטיס המסך רק מוריד עומס מהמעבד, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים