עבור לתוכן

Raptr

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים.

אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com.

זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם.

בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL

(רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

פורסם

לא מזמן גיליתי שאני רשום לשרות הזה, ועכשיו מתברר שנרשמתי לא הרבה אחרי שהוא נפתח, קצת פחות מלפני 4 שנים. מה שהכי מפתיע שהוא מעודכן בהכל :P

מה שיותר מוזר לי שהוא מעודכן בזמנים למשחקים ששיחקתי שלא מקושרים לסטים או שרות כזה או אחר. מאיפה הוא הביא את הנתונים האלה? (ומעולם לא הורדתי את התוכנה שלהם)

(עד עכשיו אני משתמש ב Xfire כמו שאפשר לראות בחתימה שלי)

וסתם לידע כללי, Raptr נוסדה על ידי אחד המייסדים של Xfire שמביא שרות דומה מאוד (רק באמצעות תוכנה ולא מקושר לסטים XLIVE, PSN)

פורסם
  • מחבר

לא מזמן גיליתי שאני רשום לשרות הזה, ועכשיו מתברר שנרשמתי לא הרבה אחרי שהוא נפתח, קצת פחות מלפני 4 שנים. מה שהכי מפתיע שהוא מעודכן בהכל :P

מה שיותר מוזר לי שהוא מעודכן בזמנים למשחקים ששיחקתי שלא מקושרים לסטים או שרות כזה או אחר. מאיפה הוא הביא את הנתונים האלה? (ומעולם לא הורדתי את התוכנה שלהם)

(עד עכשיו אני משתמש ב Xfire כמו שאפשר לראות בחתימה שלי)

וסתם לידע כללי, Raptr נוסדה על ידי אחד המייסדים של Xfire שמביא שרות דומה מאוד (רק באמצעות תוכנה ולא מקושר לסטים XLIVE, PSN)

Raptr הוא שירות מדהים , הוא גם מתחבר לסטים , PSN , XFIRE וכו' וגם אם אתה מוריד את התוכנה הוא סורק את המחשב שלך ומוצא משחקים.

פורסם

נראה שהוא באמת מקושר לXfire שלי... אם כך אז מובן מאיפה הוא לקח את הנתונים על משחקים שלא מקושרים לסטים.

ואם הוא מקושר לxfire אז אין לי טעם לעבור לraptr. ככה שני השרותים ישארו מעודכנים יחסית

פורסם
  • מחבר

נראה שהוא באמת מקושר לXfire שלי... אם כך אז מובן מאיפה הוא לקח את הנתונים על משחקים שלא מקושרים לסטים.

ואם הוא מקושר לxfire אז אין לי טעם לעבור לraptr. ככה שני השרותים ישארו מעודכנים יחסית

אבל Raptr הוא הרבה יותר מעוד איזה XFIRE.

הוא מאגד לך את כל הנתונים מכל הפלטפורומות כולל סטים.

בנוסף הוא שומר לך נתונים על כל המשחקים שלך + זאת רשת חברתית של גיימרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים