עבור לתוכן

Visual C++ Redist. אני באמת צריך 50 כאלו מותקנים?

Featured Replies

פורסם

ההגיון הפשוט שלי אומר שלא, אז למה בערך כל תוכנה שאני מתקין על המחשב מתקינה גרסה חדשה של הדבר הזה?

לא מספיק שיהיה רק את הגרסה העדכנית ביותר?

פורסם

הדרך הכי פשוטה לבדוק אם יש לך את הגירסה הכי מעודכנת היא לבצע סריקה בwindows update.

בהנחה שכן, פשוט תבחר בלא להתקין/תתעלם מהבקשה הזאת.

כנראה שחברות התוכנות/משחקים שאתה מתקין יוצאות מנקודת הנחה שלא כולם יודעים בכלל מה זה, אז זה סתם לייתר ביטחון, גם לדעתי זה מיותר אבל זה עניין אחר.

פורסם

הדרך הכי פשוטה לבדוק אם יש לך את הגירסה הכי מעודכנת היא לבצע סריקה בwindows update.

בעייתי, כי זה עובד רק אם כבר יש לך את זה מותקן. windows update מוצא עדכונים, לא מתקין תוכנות שאין לך (טוב, לפעמים כן. במקרה הזה, לא).

גם אם אתה זוכר שהותקנה אחת בעבר, לvcredist יש כמה גרסאות עצמאיות שונות, בעיקרון על כל גירסה של visual studio יש התקנות vcredist לx86 ולx64. העובדה שאחת מותקנת לא תעזור לך אם התוכנה שאתה מתקין צריכה אחרת.

מעבר לזה, הסיבה העיקרית לזה שתוכנות מתקינות את את ה vcredist שוב ושוב גם כשהוא מותקן היא שיותר קל ונוח פשוט להתקין שוב מאשר לבדוק אם זה כבר מותקן. אפשר לומר שמדובר בסוג של עצלנות מצד המפתחים.

פורסם

כל אפליקציה שאתה מפעיל מבצעת שימוש בLibaray כזה או אחר.

ייתכן שכל אחד מוסיף פונקציונאליות שונה. ייתכן גם שלא... אתה יכול לחפור באתר של MS ולבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים