פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכםובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבליםנוח מאודיש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר*המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח)*כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה*המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכםאם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים למה לקנות ב- 200ש"ח מטען אלחוטי מחברה סינית לא ידועה, אם אפשר לקנות את ה- PowerMat (מטען אלחוטי לאייפון כולל קייס, מחברה טובה) בפחות מ- 150ש"ח (זה לא המחיר הכי זול שניתן להשיג את המוצר) ?
פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים מחבר חברים, מי שחושב שזה מחיר יקר מוזמן לבדוק באינטרנט ולהווכח שזה לא המצב,אין לי שום אינטרס כלכלי פה ואני בקשר ישיר עם הספק ששולח את המוצרבכדי להוריד אותו במחיר אני צריך לראות נכונות של אנשים,נוסף על כך המוצר הוא המוצר האיכותי ביותר שמצאנו.באם מישהו מוצא ערכה כזאת במחיר טוב יותר ממוזמן לשים פה קישורתודה,נ.ב. יש גם כיסויים לגלקסי S2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.