עבור לתוכן

מפרט מחשב- משהו מתנגש?

Featured Replies

פורסם

אהלן, מחפש מחשב זול למשחקים, חשוב לי שיוכל להריץ את רובם, לא קריטי שיהיה רזולוציה סופר גבוהה ופילטרים וכו'..אשמח לשמוע אם משהו מהפריטים מתנגש, כבר התבלבלתי לגמרי מכל השפע שיש בשוק..

לוח אם Asus

P5G41T-M LX

s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, VGA, PCI-E, HDAudio

זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1333Mhz Value Dual Channel CL9-9-9-24

Gigabyte GT610 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-E

Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 64MB Sata III WD5000AZRX

ספק כח Thermaltake Litepower 500W Active PFC 12cm Fan (Retail)

מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Middle Tower Series Black Case No PSU

אני משקיע פחות מדי\יותר מדי באחד מהרכיבים?

תודה!

פורסם

המעבד לא תואם ללוח.

אני ממליץ לך לענות על השאלון בחוקי הפורום ולציין תקציב, כדי שתוכל לקבל המלצות שמתאימות לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

סבבה. איזה לוח כן תואם? המפרט הזה עולה 2200 בערך, אני מחפש משהו באזור הזה. לא הרבה יותר גבוה.

פורסם

מפרט זול לגיימינג זה השטח של AMD, יותר משל אינטל.

בתקציב נמוך יחסי העלות\תועלת של AMD טובים בהרבה משל אינטל.

למה שלא תתפנק באיזה מרובע ליבות במחיר הזה?

פורסם
  • מחבר

אני קונה "שבטי" אין לי מושג מה הדירוג אצל AMD ואיזה לוחות אם וכ. מסך הולכים איתם...אני יכול לקבל 4 ליבות? נשמע מפוקפק

פורסם

איזה דירוג? מה זה קונה שבטי?

פורסם
  • מחבר

הישראלים באופן כללי ידידותיים יותר כלפי אינטל, אני חלק מ"השבט" הישראלי.

והכוונה שאני לא יודע איך הם מדרגים את המעבדים שלהם. לא יודע איזה מעבד מקביל למעבד אינטל.

פורסם

לדעתי המפרט צריך להתבסס על מעבד g620 בחיבור ללוח בסיסי, למשל כזה - http://www.tms.co.il/product/11278, וסטיק אחד של 4 ג"ב זכרון.

לגבי כרטיס מסך, מישהו פרסם בטריידזון hd 6850 במחיר לא רע, אולי אפילו תוכל להוריד אותו מעט.

פורסם

זה מאוד קשה להשוות באופן כללי את המעבדים של אינטל לאלו של AMD מבחינת ביצועים באופן כללי ולקבוע מי יותר טוב באופן מוחלט.

עשו המון המון Benchmarks והגיעו למסקנה שבטווח מחירים נמוך (low-end), ובפרט עבור גיימינג במחירים אלו, מעבדי AMD משתלמים יותר. אל תזלזל, יש להם גם 8 ליבתי אם ממש בא לך, ואם אתה בונה מחשב על יש גם דגם עם 16 ליבות.

אין לי (הרבה) מניות בAMD, באתי לעשות לך טובה, זה הכל ;)

אם אתה בכל זאת מתעקש על דירוג, יש את זה:

http://paulisageek.com/compare/cpu/ של עלות תועלת.

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html היררכית הביצועים עבור גיימינג.

פורסם
  • מחבר

לא מזלזל. אני פשוט לא מעודכן. אז איזה מעבד AMD אתה מציע? ואיך אדע אם הלוח אם\כרטיס מסך תואם למעבד? אני מחפש לוח זול..אין לי דגשים מיוחדים.

פורסם

AMD בתמחור אגרסיבי בשביל להשאר עם הראש מעל המים בשוק הביתי. לכן הכל זול יחסית. אין קשר בין יצרנית המעבד לחומרה נתמכת, זה עניין של לוח אם. בכל אופן, מבחינתך כל מה שעובד על לוחות של אינטל יכול לעבוד גם על לוחות AMD.

לתושבות שלהם קוראים היום AM3+ ו-FM1.

פורסם
  • מחבר

קיצר הכ. מסך שבחרתי יעבוד עם המעבדים האלה? אולי כדאי לשנות לכרטיס ריידון? מה מומלץ מבחינת עלות\תועלת?

פורסם

קיצר הכ. מסך שבחרתי יעבוד עם המעבדים האלה? אולי כדאי לשנות לכרטיס ריידון? מה מומלץ מבחינת עלות\תועלת?

שוב, זה עניין של לוח אם ולא של מעבד. 99.9% מלוחות האם למעבדי AMD מגיעים עם PCIx16, ולכן מתאימים לכל כרטיס מסך מודרני (לתושבת PCIx כמובן). איזה כרטיס עדיף לך? בזה אני כבר פחות מתמצא... ::)

פורסם

ברגע שמכניסים כ.מסך דיסקרטי למשוואה יוצגו ביצועים גבוהים יותר על פלטפורמת אינטל.

פורסם

אבל למיטב ידיעתי AMD יותר משתלמים בשוק הנמוך. או שתקן אותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים