עבור לתוכן

מחשב גיימינג 5 5.5K תקציב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומשחקים שיצאו עוד חצי שנה ראה קריסיס למשל או בקרוב AC החדש לא יעשו לי בעיות מבחינת ראם?

הבעיה שלדעתי אי אפשר לערוב לזה שלא יהיו בעיות ולכן אני נוטה יותר לאופציה של קניית מחשב חדש

פורסם

אני לא נביא לכן לא יכול להבטיח כלום. מה שכן, אני בספק אם תהיה קפיצה כ"כ גבוה עד כדי כך שהראם שלך לא יספיק (כך או כך יש לך אפשרות לקנות ראם יד שניה באיזה 150 ש"ח ל-4GB).

פורסם
  • מחבר

ההמלצות ממה שאני יודע ורואה הבפורום הזה הן לקנות 8 ג'יגה אני מניח שזו החלטה שכן מבוססת על משהו..

אם אני באמת קונה מסך+יש לי בעיה בראם ואני קונה גם ראם יש פה גם לא מעט סיבוך כן של ליפתוח את המחשב ולחבר את הדברים-אני לא בהכרח אדע לעשות את זה לבד..

שורה תחתונה-כרגע ההמלצה היא לקנות כרטיס מסך+בהמשך ראם ואולי עוד שנה שנה וחצי לחדש את המערכת עם לוח אם ומעבד חדשים?

או לחילופין לקנות עכשיו כל עוד הטכנולוגיה טריה מחשב חדש שיחזיק לי 4 שנים בלי בעיה ויריץ לי משחקים כמו שצריך?

פורסם

ההמלצה פה לקנות ראם לרוב נובעת מהעובדה שמחירי זיכרונות DDR3 בריצפה.

אם אתה תכנס למפרטים המומלצים, במקסימום גיימינג-מינימום מחיר אתה תראה "רק" 4GB של זיכרון.

בוא נתחיל בעובדה שאתה לא יכול לדעת כמה שנים מחשב חדש יחזיק לך.

שנית- סלח לי, אבל אני לא רואה ממש הבדל בין קניה מעבד מרובע ליבה חדש (ועקב כך גם לוח-אם תומך וזיכרון) בעלות של אלפי שקלים, מאשר לקחת מרובע ליבה ישן, לבצע לו אוברקלוק לסביב ה-3.2-3.4 (מה שיעמיד אותו מבחינת ביצועים בין i3 ל-i5), לקנות בהמשך אקסטרה 4GB זיכרון בעלות של 150~ ש"ח במידת הצורך וקניה כיום של כרטיס מסך חזק כמו GTX660TI/HD7850 (ואת שלך תמכור באיזה 150 ש"ח).

אם אתה עם נטייה לרכישה של מחשב חדש...תפאדל, זאת גם אפשרות אבל לדעתי פחות משתלמת- אחת כמה וכמה כשיש לך אחלה בסיס כיום.

אם אתה לא יודע איך להרכיב- זה מאוד פשוט ויש הרבה סרטונים ביוטוב שמראים איך זה נעשה (וכמובן אנחנו פה).

פורסם

אני מסכים עם יאיר , שדרוג חלקי יועיל הרבה יותר.

לגביי התקנת הרכיבים - זאת לא בעיה, ותמיד אפשר לבקש עזרה ;)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

תודה אני אשקול,אפשר לנעול פה (-:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים