עבור לתוכן

לא מרוצה מהשיבוץ שלי בצבא מחפש דרכים לצאת משמה לכיוון אחר...

Featured Replies

פורסם

היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק.

אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?

פורסם

דבר ראשון לך למשקית ת"ש שתעזור לך, ולך גם לרופא, אולי תוציא פטור כלשהו שיחייב אותם להעביר אותך תפקיד.

פורסם

תתחיל הליך רפואי ובינתיים סרב פינוי, בניגוד לאיך שינסו לסובב אותך - זה יזרז תהליכים ולא יאריך אותם. הליך רפואי/ת"ש וכד' לוקח זמן רב וימרחו אותך. סירוב פנוי קטן, אולי טיפ טיפה כלא(לא יותר משבועיים) והכל יכול להסתדר.

בהצלחה

פורסם

אם וכאשר תפנה למשקית ת"ש, סביר להניח שהיא תעזור לך...עוד שנה! לכן גם אני מצטרף להמלצה מעליי והכי טוב שאתה יכול לעשות

זה לסרב לפינוי. מקסימום כמה ימי מעצר (לא חושב שתגיע לכלא) ואז יתייחסו אליך ביתר רצינות.

פרט קטן וחשוב, בצבא מסמכים זה אחד הגורמים הכי משפיעים, לכן בזמן שתסרב לפינוי שאחד החברים או המשפחה ידאגו לאשרר את כל התלונות שהצגת בפנינו על דפי רופאים אזרחיים מומחים.

בהצלחה!

נ.ב

אל תאמין לשטויות שמספרים במעצר\כלא (גם ל"מפקדים" וגם לעצירים שאיתך)

פורסם

אתה דורש קב"ן, בודק באינטרנט איך מתנהג בן אדם שנמצא בדיכאון כרוני, עושה את ההצגה ויוצא על 21 רפואי. אתה יכול גם לשבת בכלא קצת, זה לא כזה גרוע וגורם לזה שהצבא פחות צריך אותך כי אתה בעיתי אז הוא ישחרר ביותר קלות.

ד"א, גם בכלא אפשר לראות קב"ן. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים