עבור לתוכן

דרושים שחקנים ב-Battlefield 3 לפתיחת יחידת קומנדו קרבית למשחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני וחבר שלי פותחים יחידת קומנדו ל-Battlefield 3. היחידה בנויה משתי חוליות של ארבעה חיילים, כלומר היחידה בנויה משמונה חיילים.

אלו החוליות עם התפקידים של כל חוליה:

חוליה ראשונה: Alpha

1. מפקד - חייב להיות Recon הוא יכול כל רובה (רובה צלפים, תתי מקלע,Shotguns), כל אקדח ומזל"ט MAV חובה.

2. צלף - רובה צלפים חובה (חצי אוטומטי או Bolt action), אקדח עם משתיק חובה ומסמן טנקים SOFLAM חובה.

3. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ומוקש נגד טנקים.

4. Assault - כל רובה, כל אקדח, כל תוספת שהוא רוצה.

חוליה שנייה: Bravo

1. Assault - כל רובה, כל אקדח, Medic Kit חובה.

2. Engineer - כל רובה, כל אקדח, טיל נ"ט Javelin חובה ורובוט EOD Bot.

3. Support - מכונת ירייה על דורגלים (Bipod) חובה, כל אקדח, M18 Claymore חובה.

4. Assault - כל רובה, כל אקדח, מטול רימונים M320 חובה.

חלוקת קרב ופעולה:

המפקד Alpha 1 בקו הכי אחורי כדי לצפות בקרב עם המזל"ט MAV כדי לכוון את החיילים בקווי הקרב הקדמיים ולידו נמצא Alpha 4 שהוא שומר עליו ויורה על כל אויב שמסכן את המפקד.

Alpha 2 הצלף מניח מסמן טנקים SOFLAM בקווי הקרב הקדמיים והולך אחורה לקווים האחוריים וצולף באויבים וליד הSOFLAM נמצא Alpha 3 שהוא בקרבת הSOFLAM ויורה על טנקים שהSOFLAM מסמן לו.

Bravo 1 הולך ביחד עם Bravo 4 והם צוות הסתערות, כלומר הקו הכי קדמי והם הולכים ביחד תמיד.

Bravo 3 נמצא מאחורה והוא מתבצר בעמדה ומחפה על הקווים הקדמיים, הוא מניח מאחוריו מספר Claymore מסביבו שיקטינו לו את הסיכוי להידקר, לידו נמצא Bravo 2 שהוא מחסל טנקים שמאיימים עליו ועל צוות ההסתערות.

חשוב שיהיה לכל שמונת השחקנים חשבון Skype כדי שכל השמונה יהיו בקשר בשיחת ועידה כדי שנוכל לנהל את הקרב בצורה מאורגנת. כל השמונה צריכים גם להיות אנשי קשר של כולם בSkype וגם בParty אחד כדי שנשובץ לאותה קבוצה. כולם גם חייבים להיות חברים של כולם בBattlelog.

אם מישהו רוצה להצטרף ליחידה שיצור איתי קשר בהודעה פרטית פה באתר ושלחו לי את שם המשתמש שלכם בBattlelog ואני אשלח לכם הצעת חברות ואחרי שיהיו לנו שמונה חברים ביחידה אני אפרסם את שמם בפרופיל שלי ואחר כך כולם יהיו אנשי קשר של כולם בSkype.

פורסם

מה הרעיון של היחידת קומנדו הזאת ? זה למשחקים רשמיים (קלאנים) או שאתם משחקים לכיף ?

פורסם
  • מחבר

מה הרעיון של היחידת קומנדו הזאת ? זה למשחקים רשמיים (קלאנים) או שאתם משחקים לכיף ?

כל הרעיון הוא ליצור יחידה מאורגנת ולפעול כמו בצבא ולא ללכת כזאב בודד ואם אתה רוצה להצטרף אז צור איתי קשר בהודעה פרטית וכדאי לך זה ישפר לך את הרטיו.

פורסם

אמרת קומנדו .מהן הכישורים שצריך? מלבד עבודת צוות. הרי אנו מתעסקים עם *קומנדו*. יש לזכור ש99 אחוז מהיחידות הביקוש הוא לעבודת צוות- לכן אתם כמו כולם.והרמה ... על פי המזל.

אגב בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

אמרת קומנדו .מהן הכישורים שצריך? מלבד עבודת צוות. הרי אנו מתעסקים עם *קומנדו*. יש לזכור ש99 אחוז מהיחידות הביקוש הוא לעבודת צוות- לכן אתם כמו כולם.והרמה ... על פי המזל.

אגב בן כמה אתה?

הכישורים שצריך הם רטיו של 0.40 לפחות ו7.0% של Accuracy.

פורסם

I lol'd

פורסם
  • מחבר

יאללה קדימה חברה כל מי שרוצה שיצור איתי קשר, יש כבר שניים שיצרו איתי קשר.

פורסם

לא השבת לזה- בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

15 וחצי למה?

פורסם

סתם לדעת ;)

פורסם

זה מה שאנחנו עושים כשמשחקים עם חברים :\ בלי שום קומנדו ובלגנים...

יש לנו שרת טים ספיק משלנו,אנחנו מקושרים.

ואף אחד לא רץ כזהב בודד :nixweiss:

יש טים וורק חבל על הזמן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים