עבור לתוכן

בחירת ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

כיום כל הספקים נותנים את אותם רוחבי הפס בעליות זהות לחלוטין (לדוגמא 10M ב 30 ש"ח).

במי לבחור?

בספק גדול כמו בזק בינלאומי (מה בכלל היתרונות של הPOWER NGN אם יש בכלל)

או

בספק קטן כמו CCC,

או נטויז'ן, אורנג, סמייל 012 וכולי.

לא מצאתי השוואה עדכנית מבחינת איכויות הגלישה והבנתי שיש הבדלים בין הספקים השונים.

יש נושא של חסימות, או הורדה/צפיה בעייתית בסרטים אצל חלק מהספקים.

דיברתי עם מספר ספקים וכל נציג מספר לי סיפורים כמה הם טובים והאחרים גרועים.

אודה להמלצה מניסיונכם על ספק ,

או הפניה לסקרים/חוות דעת אם קיימים.

פורסם

לפי דעתי עדיף לך 014,אם אתה רוצה אני יכול לנסות לסדר לך מחיר טוב דרך קשרי לקוחות.

פורסם

בתקופה בה להתחבר לספק לוקח 5 דקות, אין בעייה להתנתק כי אין התחייבות והתשלום לכולם הוא זהה +/-, למה שלא תבחר ספק כלשהו, במידה ויהיה טוב תמשיך ובמידה ולא פשוט תנסה אחד אחר.

פורסם

במקרה של תשתית זה באמת כאב ראש ותשלום די גבוה עבור התקנה. את הספק אתה יכול להחליף אפילו כל יום ;D

אני בבזב"ל. דרך קשרי לקוחות יש לך 29.90 עד 100 מגה. בינתיים מרוצה מאוד

פורסם

אני נמצא בנקודה דומה. אני בבזב"ל והבאנדל שלי עומד להגמר - כמובן שהם התקשרו עם הצעות מגוחכות ותוך מספר דקות של "שיחות עם מנהל" המחיר ירד מ-60 ש"ח ל-36.90 ש"ח עבור 10 ו-15 מגה. בקיצור, השאלה היא האם 29.90 ש"ח (עד 100 מגה? וואו) זה באמת הגבול התחתון כיום בבזב"ל..?

פורסם

אף אחד לא יודע, אתה יכו לנסות להגיע למחיר שנותנים בהוטנט (20 ש"ח). אצל ספקים אחרים שמעתי שהיו אנשים שקיבלו אפילו פחות. בבזב"ל 29.90 זה מה שמקבלים יחסית בקלות בלי הרבה מאמץ. אני מרוצה שם. פינגים נמוכים לאירופה. לכן, מוכן לשלם 10"ח יותר מהוטנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים