עבור לתוכן

בעיה ב Utorrent...

Featured Replies

פורסם

התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . >:(

אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים.

עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\

פורסם

חוץ מלעבור על כך ההגדרות לא יודע מה לומר לך.

אתה יכול לנסות תוכנה אחרת.

יש עוד שני תוכנות טובות כתחליף(אפילו עדיף) לUTORRENT.

הראשונה היא TIXATI.

והשניה נתקלתי בדיווחים עם רושם טוב עליה ושכחתי את שמה.

אין שום בעיה להתקין שני תוכנות במקביל ולנסות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לבדוק עכשיו איזה אתרים תומכים באיזה תוכנות באילו גרסאות....מה שטוב ביוטורנט שהיא מקובלת על כולם. איזה באלגן... :(

פורסם

יש בדיקת מהירות

מה היא אומרת ?

פורסם
  • מחבר

יש בדיקת מהירות

מה היא אומרת ?

ספיטסט תקין הורדה + העלאה הכל על מקסימום (מהירות 12 מגה), אני לא מבין מה זה. המהירות העלאה כל פעם קופצת 0.2 ואז 0.7 והיא היא יורדת לאפס...כאילו מישהו עוצר את העלאה.

פורסם

כן אבל זה לבדוק עכשיו איזה אתרים תומכים באיזה תוכנות באילו גרסאות....מה שטוב ביוטורנט שהיא מקובלת על כולם. איזה באלגן... :(

מאיפה לך שTIXATI לא מקובלת על כולם?

תוכנה מאוד רצינית, ומספיק פופולרית כדי שלכול האתרים כבר תהיה דעה עליה.

אם אתר או שניים רציניים עובדים מולה, כולם עובדים מולה.

פורסם

ספיטסט תקין הורדה + העלאה הכל על מקסימום (מהירות 12 מגה), אני לא מבין מה זה. המהירות העלאה כל פעם קופצת 0.2 ואז 0.7 והיא היא יורדת לאפס...כאילו מישהו עוצר את העלאה.

התכוונתי לבדיקת מהירות של Utorrent

יש שם בתפריט setup guide

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לבדיקת מהירות של Utorrent

יש שם בתפריט setup guide

אני בוחר את אתונה כמקום הכי קרוב ומהירות 10 מגה כי זה הכי קרוב ל 12(מה שיש לי)....למעלה יש לי איקס אדום ורשום שגיאת פרוטוקול בבדיקת המהירות, בחלק התחתון , תוצאות : פורט פתוח. הרשת שלך מוגדרת בצורה נכונה ויש וי ירוק.

Art Tatum זה הכי קל להחליף תוכנה...אני כבר הרבה זמן עם היוטורנט ואני מעדיף למצוא פתרון ולהמשיך איתה.

פורסם

נסה לבחור עיר אחרת

ברגע שתקבל במקום מסויים וי ירוק, תשמור ותצא

אחר כך תשנה את ההגדרות לפי מה שמתאים לך ותראה אם זה שינה משהו.

פורסם

Art Tatum זה הכי קל להחליף תוכנה...אני כבר הרבה זמן עם היוטורנט ואני מעדיף למצוא פתרון ולהמשיך איתה.

להיפך, הכי קל זה להישאר עם אותה תוכנה ולא לנסות דברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים