עבור לתוכן

נמאס לי, עכשיו זה באמת עובר כל גבול.

Featured Replies

פורסם

:bash: :bash: :bash:

נכנסתי לwww.nana.co.il, ונפתחת לי פרסומות ענקית בחלק העליון של המסך שאי-אפשר היה לסגור אותה בשום דרך, למעט CTRL+ALT+DEL, של רשת פלאפון. הפרסומות הייתה יותר גדולה מהפרסומות שהיו לSurfree בזמנו, ועד למה? בשביל שנכנסתי לאתר לשתי דקות? וגם אחרי שממלאים לזה מידע שקרי הפרסומת לא עוזבת אותי. זה כבר עובר כל גבול. :AR15:

פורסם

ככה זה... על שרות חינם משלמים בפרסומות.

פורסם

מה הקשר ? הוא לא מקבל שירות חינם מ- Nana , פעם קיבלנו שירות חינם מ- Surfree אבל כאן מדובר על פורטל של netvision .

גם בוואללה יש פירסומות מעצבנות ומאיימות .

חוצמזה כאשר אני שומע Mp3 ובמקרה עובר עם העכבר על פירסומת מפגרת של יוגורט יופלט , השיר יוצא בהרמוניה מוזרה של הפירסומת.

כתבתי לוואללה והם מחזירים לי :"אין מה לעשות .... עקב המצב הקשה במשק ... חייבים לפרסם ... "

נדפק להם המוח !!!

פורסם

מה הקשר ? הוא לא מקבל שירות חינם מ- Nana , פעם קיבלנו שירות חינם מ- Surfree אבל כאן מדובר על פורטל של netvision .

גם בוואללה יש פירסומות מעצבנות ומאיימות .

חוצמזה כאשר אני שומע Mp3 ובמקרה עובר עם העכבר על פירסומת מפגרת של יוגורט יופלט , השיר יוצא בהרמוניה מוזרה של הפירסומת.

כתבתי לוואללה והם מחזירים לי :"אין מה לעשות .... עקב המצב הקשה במשק ... חייבים לפרסם ... "

נדפק להם המוח !!!

יש לך עוד שיטות בשבילם להרוויח כסף.

כי בלי כסף הם לא יעשו את זה... אף אחד לא עושה את זה בשביל העיניים היפות שלנו.

אם היית מוכן לשלם על השירות שהם נותנים סבבה...אותי יותר מעצבן שאני הולך לקולנוע ומשלם על כרטיס ועדיין משדרים לי פרסומות על שרות שאני משלם עליו, כנ"ל לגבי הודעות SMS פירסומיות.

או פרסומות או תשלום!

פורסם

בתקופת הSurfree היו גם קראקים, אתם יודעים. ;)

פורסם

רוצים להרוויח את לחמם.. .איך הם מעיזים החוצפנים

פורסם

בתקופת הSurfree היו גם קראקים, אתם יודעים. ;)

נכון, אבל למי שנהנה מהשירות היה צריך לעשות קליק על הבאנרים שלהם גם אם הוא לא קונה כלום אם הוא מעוניין להמשיך לקבל את השירות בחינם.

אני מסוג האנשים שילחצו על באנרים באתרים שמשרתים אותי נאמנה, כדי שהם יוכלו להמשיך בעבודה שלהם.

פורסם

צודק, אני לא בדיוק מתחרט על שהפעלתי את הפריצה ההיא -אך בכל זאת -הייתי צריך להודות להם על גלישה חופשית.

אני גם מצביע ונכנס מדי-עם לבאנרים של אתרים שאני דיי-מכבד, זה מגיע להם. ולא רק בשביל הציפיה לעוד.

פורסם

אנשים

תבדקו מה Ctrl+W עושה ל-Browser שלכם...

רק לא על החלון הזה ;)

זה כלי יעיל כנגד פרסומות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים