פורסם 2012 בספטמבר 513 שנים עבדתי עד עכשיו עם האייפון 4 במחשב אחד והוא התקלקל אז אני עובד כרגע עם מחשב נייד התקנתי בו אייטונס ואני רוצה להוסיף מוזיקה ולשנות דברים והוא לא נותן לי לעשות כלום יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות כדיי שהוא ייתן לי להוסיף ולמחוק מוזיקה?
פורסם 2012 בספטמבר 713 שנים מחבר תודה עשיתי את זה וזה לא עזראני מנסה עם כל מיני מדריכים של אפל וזה גם לא ממש עוזר יש לך רעיון אחר אולי?
פורסם 2012 בספטמבר 813 שנים יש לך איזושהי הודעה כשאתה מחבר אותו או כשאתה מנסה לשנות דברים?אין לי פה הרבה מידע...נ.ב. זה מק או פיסי?
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר זה פיסי הוא לא עושה לי שום הודעה אני לוחץ על השיר כדי למחוק והוא לא עושה כלוםאני גורר שיר לחלון שלו והוא פשוט עושה סימן של אי אפשר להעביר אני משחרר והשיר באמת לא עובר....(ככה פעם העברתי שירים אולי יש דרך אחרת שאני לא יודע עליה )
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים קודם כל חבל לכתוב בפורום מק על בעייה שלא קשורה למק...הרעיון היחיד שעולה לי לראש כרגע זה מה שכבר אמרתי לך, תוודא שזה אותו יוזר גם באייפון וגם באייטיונס ושעשית כניסה ליוזר בכל מקום אפשרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.