פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=2099איטלקית באילת - מאוד נחמדה והמחירים בהחלט סבירים - אכלתי שם פעמיים
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר דווקא היה לי קופון מעולה לפסאדור, פשוט לא יצא כי כולם רצו לשבת ליד הים וגם כך קיטרו על פדרו וברזיל הקטנה...
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים שכנעתם אותי. כשהדלק יירד ב 3 ש"ח לליטר, אחזור לאילת במיוחד לבדוק את כל המקומות שצויינו.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים שכנעתם אותי. כשהדלק יירד ב 3 ש"ח לליטר, אחזור לאילת במיוחד לבדוק את כל המקומות שצויינו. אתה יכול לחכות שהוא ירד ל 3.6 ואז פשוט לתדלק באילת פעמיים
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים פעם אחרונה שהיינו באילת, לפני חודשיים, תידלקנו בטן שם. 6.17 מינוס עוד הנחה שיש לאבא שלי. עצוב שיש דברים שרואים רק באילת.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים ^^ לא לאורך זמן, הדיונים על החזרת המע"מ לאילת הולכים וגוברים לאחרונה, כי כמה אידיוטים התבכיינו שאורז פרסי ועוד כמה מוצרים עולים שם יותר ב 20 אג'. אתה יכול לחכות שהוא ירד ל 3.6 ואז פשוט לתדלק באילת פעמיים ohhh מייקי, התגעגעתי. :'(
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים לא קראתי הכל אז אני לא יודע אם כבר הציעו את זה, אבל חשבת לנסוע לפטרה? אני לא בטוח אם זה מתאים לילדות, אבל סתם רעיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.