עבור לתוכן

המקומות הסודיים באילת - ליודעי דבר בלבד.

Featured Replies

פורסם

מסעדה לטרוף בה- קאסה דה ברזיל

מצטרף להמלצה. מומלץ להגיע רעבים מאוד ולהזמין את אכול כפי יכולתך.

אני היתי שם על ההתחלה שמו לי את הבשרים הטובים והבשר לא הפסיק להגיע עד שאמרתי שאני לא מסוגל יותר.. פשוט כיף

היתי שם כבר 4 פעמים ואם אני יהיה באילת (מקווה בקרוב) אני ילך שוב.

• תגובות 83
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוהבים לדחוף שם בהתחלה כל מיני כנפיים, נקניקיות, קבב, פרגיות.

צריך לדעת לבוא למלצר מראש ולומר לו אילו בשרים אתה לא רוצה לקבל ולא להתפשר על כלום. גם לא על מידת העשייה.

פורסם

הם לא מסתירים כלום

לפני שמגיעים הדברים המענינים תקבל

לחם טעים, אורז, תבשיל בשר עם שעועית, תפוחי אדמה אפויים וסלט.

אחר כך אתה מקבל כנפים, נקניקיות ועוד חלקים פושטיים

אם שרדת את היציקה הזו תגיע לבשר האיכותי שעבורו שילמת.

ואז תישאר בלי אויר, ככה המסעדה מרוויחה.

פורסם

לא יודע מה איתכם אני קיבלתי חלק מהבשרים האיכותייםעל ההתחלה (כנראה בגלל שהזמנתי את העסקה היקרה יותר)

ונכון גם המנות פתיחה טעימות

בכל אופן אני מתכנן להתחיל אטקינס ביום האחרון שלי באילת, תחילת הדיאטה זה החלק שאתה הכי רעב ואנימתכוון לאכול שום דבר מלבד בשר חח

פורסם

תגידו מישהו יודע אם עדיין יש סטייק יען בפדרו?

אני מת לטעום את זה

עריכה:

סליחה על הדאבל פוסט, זכרתי שזה מתאחד עם הקודם

פורסם

אויי (יוואיי יואייי), למה הת'ראד הזה הפך... איאלץ להסתפק עכשיו במג'יק-בורגר האלוהי שבכיכר רבין. :-\

פורסם

לא יודע מה איתכם אני קיבלתי חלק מהבשרים האיכותייםעל ההתחלה (כנראה בגלל שהזמנתי את העסקה היקרה יותר)

ונכון גם המנות פתיחה טעימות

בכל אופן אני מתכנן להתחיל אטקינס ביום האחרון שלי באילת, תחילת הדיאטה זה החלק שאתה הכי רעב ואנימתכוון לאכול שום דבר מלבד בשר חח

אתה יודע שגם מבשר אפשר להשמין... ולאכול בשר בלי פחמימות זה אחד הדברים הלא הכי כיפים שיש.

פורסם

כשאוכלים בשר עם פחמימות מתמלאים גם מהפחמימות, ולא נשאר מקום לבשר... :silly:

פורסם

ההמלצות שלי:

מסעדת Subrest חביבה, מרפסת עם נוף, מחירים הוגנים במיוחד יחסית לאילת. לא לצפות להתעלפיות על האוכל, אבל בהחלט נחמד.

(הערה: ההתרשמות לפי ביקור אחד בלבד).

אל גאוצ'ו בכניסה לאילת: טובה בהרבה מהסניפים האחרים (לפחות אלו שבמרכז), עסקית משתלמת, יש חלקי פנים למי שאוהב (לא בתפריט צריך לבקש)

הגלידה ביוטבתה (לפני אילת): איכות מצויינת במחירים בלתי שפויים (זול!)

מה עם טיול בקניון האדום?

אחד ממסלולי הטיול הקצרים היפים באזור אילת. ירידה חוויתית בקניון בעזרת סולמות. (תיאור של החברה להגנת הטבע שאני מסכים מאד עם תוכנו).

http://www.teva.org.il/?CategoryID=215&ArticleID=46

החופים הדרומיים ביותר (ע"י מלון הנסיכה) מומלצים ביותר.

כניסה ללא תשלום. כיסאות בתשלום, אבל יש גם פטריות צל חינם אם מגיעים מוקדם ואינן תפושות, להתמקם מול סימון כניסה למים התחום ע"י חבלים.

צריך לבוא מוקדם יחסית אחרת לא תראו דגים במים, חובה נעלי גומי (סכנה מוחשית מקיפודי ים), חובה שנורקל, רצוי מאד סנפירים, חוויה מובטחת של שמורת אלמוגים ודגים צבעוניים קטנים וגדולים שוחים במרחק נגיעה ממך, אבל הם נעלמים לקראת שעות הצהריים.

אפשר גם לקפוץ למים מגשר הגישה למים העמוקים ולשחות ליד גם עם שנורקל, לפעמים יש להקות דגים גדולות ממש מתחת לגשר.

המצפה התת ימי: דמי כניסה לא זולים אבל שווה ביותר ומהווה בילוי לכל היום. תצוגה מרהיבה ומעניינת. האכלות יזומות בשעות קבועות מראש.

פורסם

מצפה תת ימי נחמד ולא מעבר.

פורסם

אצלי כולם היו דבוקים לאקווריומים במשך זמן רב ורצו לכל ההאכלות. ממש יום עבודה.

אבל ברי כי זה עניין אישי כמו גם מסעדות מומלצות כאשר אף פעם אינך יודע אם הממליץ מעדיף שווארמה על יועזר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חזרתי ויש מסקנות (פרטים מאוחר יותר)...

* לפדרו בשר משובח אבל המחירים...

* "ברזיל הקטנה" עדיפה בהרבה על קאזה דה-ברזיל אבל שירות ואיכות בשרים לא אחידים פוגמים בהנאה.

* להמנע ככל יכולתכם מהפלגות ה"כיף" עם מתנפחים (ימבאקשן ודומותיה). זוועת עולם.

* לעומת זאת, הפלגה של 4 שעות בספינות ה"עתיקות" כמו האריאנה למשל הן בהחלט תענוג (אבל ארוחה בסיסית מאוד).

* הזמנת שייט כזה במרינה זולה ב-10-20% בהשוואה למלון וגם תגלו שאפשר לא לשלם על הארוחה המיותרת.

יוצא כמעט 30% פחות במחיר.

* צלילה עם דולפינים זו חוויה אדירה לילדים אבל שוחטים במחיר בטירוף. חובה להזמין כמה ימים מראש.

הדולפינים עכשיו ביחום ומגבילים את הצלילות - חובה לברר.

* לבני 18+ שרוצים בילוי שונה בסטייל - "סטלבט על המים" בריף באווירה חרמנית ושובבה משהו...

* אם באים לכמה ימים לריף הדולפינים קנו מנוי - משלמים על יומיים ומקבלים כניסה לארבעה ימים.

* הריף מהנה כתמיד וגם המסעדה טובה ובמחירים יחסית סבירים (אם כי הכניסה לחוף מאוד יקרה).

* מאפיית דודו בעיר חביבה אבל רק ללחמים פשוטים - לא לחובבי שיפון/מלא או לחמים מתוחכמים. יש מאפיה גדולה מעל הכיכר הראשונה בכניסה עם לחמים מצויינים.

* קרם/ספריי שיזוף נמכר בזול דווקא בסופר של המלון משום מה (35 ש"ח לעומת 57 בסופר).

* קניות בזול - רק ברשתות ארציות שם המחיר באמת זול יותר ב-17% - בדוק (קסטרו, מגה וכדומה).

* שנורקלינג - כמו שהמליצו, להיכנס מחוף אקווה-ספורט ("בן-הרוש") ולשחות דרומה לאורך האלמוגים של חוף אלמוג.

מקום עדיף הוא 1 ק"מ לפני (צפונית) מסוף טאבה - להיכנס בזהירות במקומות המסומנים בלבד אבל אז ממש אפשר לשחות בין ומעל האלמוגים.

חוויה עדיפה בהרבה עם יותר דגים וצורות אלמוגים מרתקות.

* עם ילדים שמשנרקלים היטב - קנו מצלמה תת-מימית חד פעמים (47 ש"ח ל-27 תמונות :pissed: ) וצלמו איתם דגים מתחת למים.

ספורט מאתגר, כיפי וכיף לראות את התמונות אח"כ.

* עוד משהו חוויתי מעט - להיכנס לשחות בלילה בחוף הצפוני (של המלונות).

אין כמו רחצה לילית (אפשר נטורל למבוגרים בחבורה), החוף ריק, חם מספיק, יש מקלחות בחוף ואפשר לצאת מהמים לדג+בירה במסעדות החוף.

* במסעדת "חוף ממן" ליד הגשר בטיילת יש מדי פעם ברבוניות טריות במחיר סביר בהחלט (72 ש"ח למנה ענקית + תוספות).

חייב לציין שהים והדגה דלים מאוד בהשוואה למה שזכרתי, ממש מדבר. פשוט עצוב. :'(

בינתיים נתקלתי בכתבה הזו:

http://www.haaretz.co.il/magazine/dining/1.1824349

חבל שלא ראיתי אותה קודם.

פורסם

קצת פספסתי... אבל לא היתה מילה על "המחבוא של אדי".

מקום טוב נוסף - בארביס, אחלה המבורגרים.

בקשר לשנורקלים - שני מקומות שאני אוהב:

• מול מועדון "סנובה" (קצת לפני מלון הנסיכה) אתר שנקרא "המערות". עומק 2-3 מטר.
  • מול הגשר הדרומי של השמורה בחוף אלמוג יש אתר צלילה לא עמוק שנקרא סלע משה. ניתן להגיע לשם בשנירקול מחוף אלמוג לאורך הריף או ישר דרך הגשר אם נכנסתם לחוף של השמורה (חוף בתשלום).

פורסם

בדיוק כמו שהבחור מעליי אמר, לא ברור לי איך לא הייתה מילה על "המחבוא של אדי" (Eddie's Hide - A- Way)

זה האוכל הכי טוב שטעמתי באילת ואפילו אפשר להגיד בישראל.

לצוללים ביניכם יש שם "דיל צוללנים" שמקנה לך הנחה רצינית למנה ראשונה, עיקרית ושתייה.

מומלץ בחום!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עכשיו נזכרתם? ;)

דווקא שמעתי עליו בעבר ושכחתי ממנו לגמרי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים