עבור לתוכן

המקומות הסודיים באילת - ליודעי דבר בלבד.

Featured Replies

פורסם

רק מה לעשות שכל מסעדה סוג ד' היום עושה קצת עיצוב פנים, מיפייפת את התפריט בשמות מפוצצים ומפציצה מחירים מונפצים לגמרי על מנות סטנדרטיות לחלוטין (ראה ערך טוסט פשוט בכמעט 50 ש"ח או סלט הכי מעאפן עם קצת גבינה מלוחה מגורדת ושתי חמוציות בסכומים דומים). :pissed:

:hizuk:

האמת שהייתי אמור לאכול פעם ב"לב הרחב" אבל פספסתי לצערי....

מקווה שבפעם הבאה..

• תגובות 83
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוי נזכרתי! אם אתם מחפשים מקום לאכול יש "קייטרינג פועלים" (אין לי מושג איך קוראים לו) באיזור התעשייה זה היה בפעם האחרונה שבדקתי מול הבניין שהיהה בו בזמנו ה"היפרנטו" אם תשאל יכוונו אותך. אוכל טעים בגרושים.

עוד דבר אם אתה אוהב לחם טרי וחם לך ב2-3 לפנות בוקר למאפיית דודו באיזור התעשייה (אם היא עוד קיימת) וקח לך לחם טרי ועסיסי מהתנור, הריח יכול לשגע פילים...!

תודה :xyxthumbs:

ממתי המידע הזה? ;)

תוכל לתת הכוונה קצת יותר מדוייקת למי שלא תושבי במקום?

פורסם

לא הייתי באילת מאז שעברתי משם ב2004. אם אני זוכר נכון אתה נכנס לעיר מכיוון הנגב ואז יש מימינך את הכניסה התחתונה של שכונת נווה מדבר, פונים שמאלה לאיזור התעשייה עד שמצד שמאל אתה רואה מבנה ענק שבזמנו היה היפרנטו (גלגלול של שופרסל) אז מצד ימין יש רחוב עם המסעדה שאמרתי, גם שווה להסתובב באיוזר תעשייה שם כי יש כל מיני בעלי מלאכה ( או שהיו) שעושים כל מיני דברים למשל כשאני גרתי באילת היה שם חנות של מישהי שמגלפת שעווה לנרות בכל מיני צורות מיוחדות והחנות שלה הייתה כמו מערת נטיפים סטייל ראש העין, המפייה של דודו באותו האיזור זה מקום ממש קטן האיזור תעשייה אי אפשר להתבלבל גם אם תשאל במקום יגידו לך.

דבר אחד שתדע כל מקום שאתה הולך תגיד שאתה תושב אילת או תביא מישהו בתור ה"תושב אילת" התורן של החבורה אחרת יזיינו לכם את הצורה במחירים, בתור תושבי אילת יקחו לכם מחירים נורמליים לתיירים כל תושבי אילת לוקחים (או לקחו שוב פעם עזבתי ב2004) פי 10 במחיר על כל דבר ומביוחד על מוניות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

אני אשוטט קצת...

פורסם

יש מסעדה איטלקית טובה בטיילת בשם "אנג'לינה", ויש אחלה פאב רוק שנקרא "באבוג'י" ומגישים בו מכבי מחבית.

פורסם

ואם להתרחק שניה מכל נושא האוכל, על פארק תמנע שמעת? אם לא אכפת לך לאתגר את הבנות שלך בקצת טיפוס זו יכולה להיות חוויה מאוד כיפית! תנסה לטפס עד למעלה :P (וכן זה אפשרי, ויש מסלול עם ידיות ומדרגות והכל)

חוץ מהחלק של הטיפוס יש לך סרט חביב עם כסאות זזים שמשפריצים מים, ומילוי בקבוקונים בחול צבעוני.

פורסם

עם החול הצבעוני הזכרת לי את הטיול שיצאתי מאילת לואדי רם בירדן

שם זה האבא והאמא של החולות הצבעוניים, יש שם בדואים שאתה כותב להם את השם והם מכינים לך בקבוק חול צבעוני עם השם שלך.

פורסם
  • מחבר

מכיר היטב את פארק תמנע. נחמד מאוד אם אצליח לגרור את הבנות שלי הרחק מהים...

יש שם גם זחילה בפירים של מכרות הנחושת, ציורי קיר ועוד.

פורסם

עשיתם לי עכשיו חשק מטורף לסוע לאילת..

פורסם

רעיון לקניה קבוצתית

פורסם

רעיון לקניה קבוצתית

:xyxthumbs::lol:

פורסם

יש מסעדה איטלקית טובה בטיילת בשם "אנג'לינה", ויש אחלה פאב רוק שנקרא "באבוג'י" ומגישים בו מכבי מחבית.

אוי, מכבי מהחבית זה תענוג. היה פאב (Radio EPGB) ליד הדירה שלי שהיה מגיש, לצערי הם הפסיקו. עוד מקום שמגיש מכבי מהחבית זה אלנבי 40, אבל זה כבר לא נחשב והם גם מגישים את זה בכוסות "גידי" עלובות (אחד הדברים שהכי מרתיחים אותי). ;D

זו סה"כ בירה דיי בינונית (לטעמי קצת מעל הרמה של קלרסברג וטובורג), אבל יש קסם כלשהו בלשתות אותה מהחבית (בטח שלעומת הבקבוק החדש והמכוער).

פורסם

בתור אחד שאכל 3 פעמים בברזיל הקטנה, ההמלצה שלי היא לא לפספס!

המקום לא מעוצב ומרגיש קצת "זול" אבל הבשרים שם ברמה מעולה, המלצרים והטבחים אשכרה מבינים בבשר, והכל נעשה בהמון אהבה.

לא פעם שישבנו שם כמה חברים, בעל הבית היה פותח איתנו בשיחה והיינו שותים ביחד, בעוד שהמלצר היה מברר מול כל אחד את מידת העשייה האהובה עליו, וחותך לכל אחד לצלחת את הנחת בעל מידת העשייה המושלמת עבורו.

הבשר זורם לשולחן ללא הפסקה, וללא "אפליה" (בשרים נחותים וזולים בהתחלה כדי שתתפוצץ, ואז נתחים איכותיים במשורה) - בשונה מקאסה דו ברזיל.

בפעם האחרונה הייתי שם לפני 3 שנים לערך, והמחירים היו שפויים (בהשוואה לאיכות הבשר), אני מניח שהיום יקר יותר (לא מעט בגלל הפרסום שהם קיבלו).

לא דגמתי את התוספות (צ'יפס, צ'ימיצ'ורי ואורז) אבל חבריי מאוד אהבו.

שורה תחתונה - ללא שום קושי, מנצח בגדול את קאסה דו ברזיל ופאפגיו.

בקריאה שנייה, זה נראה כאילו אני עובד שם :)

פורסם
  • מחבר

ברזיל הקטנה עלתה לראש הרשימה

עדכון (בלוג? טוויט?) מהשטח:

בוסטון בטיילת עדיין טובה אבל מאוד התייקרה.

המסעדה ב"בוליברד" של הרויאל גארדן מאוד השתפרה.

הבריכות של הרויאל כרגיל נהדרות לילדים ולסטלבט בשמש.

למרות שסופש ממש לא עמוס.

המזגו שלי שבק אחרי צומת הערבה - שעתיים נסיעה עם חלונות פתוחים, כמו בתנור על טורבו:'(

פורסם

תעדכן אחרי שתבקרו בברזיל הקטנה.

מעניין אם הם שמרו על הרמה (וגם כי אני שבוע הבא באילת בקורס צלילה, ושמעתי שצלילה מגבירה תאבון) ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים