המקומות הסודיים באילת - ליודעי דבר בלבד. - עמוד 3 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

המקומות הסודיים באילת - ליודעי דבר בלבד.


tmpusr

Recommended Posts

  • תגובות 83
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

תוכל לפרט מעט מה זה "האוהל של יוסוף" והיכן הקונדיטוריה המדוברת?

תודה.

האוהל של יוסוף זה אוהל של בדואי בשם יוסוף, בחור חביב ומשעשע. הוא נמצא בין המצפה התת ימי למעבר הגבול בטאבה. עקרונית היינו הולכים לשם בערב בתור תושבי אילת כי זה היה די חור ולפני 6-7 שנים לא היה מה לעשות שם גם ככה. האטרקציות במקום? פיתות חמות מהטאבון\לבאנה וחומוס ביתיים וכמובן לא לשכוח לבקש "תה לשיפור הזוגיות".

הקונדיטוריה זה בקפיטריה של שלוחת אוניברסיטת בן גוריון באילת זה היה באיזור שכונת נווה מדבר (ליד הכניסה לעיר) אני חושב אבל מומלץ לחפש בגוגל כתובת מדויקת ליתר ביטחון.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

או "הלב הרחב" או "שווארמה איציק" על הרחוב של התחנה המרכזית. מקומות שבאמת משרתים מכל הלב.

אלו מסעדות ממש? או שווארמיות?

לך להכל כלול

:lol: אין מה להשוות מסעדה טובה להכל כלול....
קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אין שום פלצנות בפדרו (אם כבר פלצנות, השמועות מספרות שנפתח סניף של "מוזס" באילת). מי שאוהב בשר חלומי - זו הסיבה היחידה להגיע בשבילה לאילת מבחינתי (מה לעשות, מתעב את אילת. כן מסמפט את הדרך - כביש 40/12, לא הערבה).

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

או "הלב הרחב" .... מקומות שבאמת משרתים מכל הלב.

שווארמיות. המשפחה של tmpusr הרי לא הולכת לאכול כל הזמן במסעדות יוקרה פלצניות, נכון?

:lol:

אשתי לקוחה קבועה ב"לב הרחב" (מלמדת בסניף של האוניברסיטה באילת) ולמרות הניסיון העשיר שלה במסעדות "פלצניות" היא חוזרת וטוענת שזה אחד המקומות הטובים ביותר לקרניבורים. ביחוד האנטריקוט. מומלץ בחום. אני אישית לא ניסיתי עדיין...

אני תמיד אעדיף מסעדת שוק/דרכים איכותית על מסעדה פלצנית.

רק מה לעשות שכל מסעדה סוג ד' היום עושה קצת עיצוב פנים, מיפייפת את התפריט בשמות מפוצצים ומפציצה מחירים מונפצים לגמרי על מנות סטנדרטיות לחלוטין (ראה ערך טוסט פשוט בכמעט 50 ש"ח או סלט הכי מעאפן עם קצת גבינה מלוחה מגורדת ושתי חמוציות בסכומים דומים). :pissed:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

איך המסעדות האלו (לא השווארמיות) בהשוואה לחדר אוכל במלון דן?

לא יודע איך ב"דן" אבל ברויאל גארדן האוכל בשתיים-שלוש רמות מתחת למסעדות כמו "בוסטון" בטיילת לשם השוואה.

אתה אמנם מקבל אוכל בלי הגבלה אבל אחרי 2-3 ביסים אתה מאבד חשק.

לא שזה לא טעים אבל מאוד סטנדרטי ועשוי בבישול מוסדי ומחומרי גלם פשוטים יחסית.

לא תמצא שם נתח בשר איכותי ממש או רמת עשיה מדוייקת שעושה טוב למנה.

ולא - זה לא קשור בכלל לפלצנות. גם שווארמיה שמשתמשת בבשר איכותי וטרי (לא ממה שנשאר מאתמול עלהשיפוד) בצליה בחום ומשך מתאימים + סלטים איכותיים וטריים יכולה להגיע לרמות מאוד מאוד גבוהות, לא פחות ממסעדות שף פלצניות, שם אתה גם משלם על זה בריבית דריבית ועוד קצת.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אשתי לקוחה קבועה ב"לב הרחב" (מלמדת בסניף של האוניברסיטה באילת) ולמרות הניסיון העשיר שלה במסעדות "פלצניות" היא חוזרת וטוענת שזה אחד המקומות הטובים ביותר לקרניבורים. ביחוד האנטריקוט. מומלץ בחום. אני אישית לא ניסיתי עדיין...

המג"ד שהייתי הנהג שלו ואני אכלנו שם הרבה במהלך שירותי הצבאי, יתכן ופגשתי אותה בלי לדעת ;)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אוי נזכרתי! אם אתם מחפשים מקום לאכול יש "קייטרינג פועלים" (אין לי מושג איך קוראים לו) באיזור התעשייה זה היה בפעם האחרונה שבדקתי מול הבניין שהיהה בו בזמנו ה"היפרנטו" אם תשאל יכוונו אותך. אוכל טעים בגרושים.

עוד דבר אם אתה אוהב לחם טרי וחם לך ב2-3 לפנות בוקר למאפיית דודו באיזור התעשייה (אם היא עוד קיימת) וקח לך לחם טרי ועסיסי מהתנור, הריח יכול לשגע פילים...!

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...